Header image
Properties & Partners Villa färdigställd 2022 i natursköna Noraå Bruk. Souterrängvåning med möjlighet att hyra ut

Brygghusvägen 7

Noraå Borlänge kommun

Villa färdigställd 2022 i natursköna Noraå Bruk. Souterrängvåning med möjlighet att hyra ut

Välkommen till Brygghusvägen 7 och detta gemytliga enplanshus om 3 rok med souterrängvåning. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, 2 sovrum och badrum med dusch. Souterrängvåningen omfattar två entreér, hall, grovrum/kök, sovrum/allrum, fläktrum, badrum med dusch, bastu, toalettrum och tvättstuga. Entréplanets takhöjd på 3 m resp 2,5 m i souterrängvån. ger huset en härlig rymd och FTX fläktsystem med återvinning ger optimalt inneklimat. Nybyggd altan i fritt läge. Med separat entré ges möjlighet till uthyrning. Fantastiska omgivningar med en underbar natur, ädelfiske i sjön Noran och en fin badplats några minuter bort. Här kan du vandra i skogen eller bara njuta av lugnet. Inte långt till Romme Alpin, Gyllbergets naturreservat med fina vandringsleder och skidspår. Ca 20 minuter med bil till Borlänge och i Sellnäs som passeras på väg till Romme Alpin finns mataffär. Varmt välkomna att anmäla för visning!

Fakta

Adress:
Brygghusvägen 7
Område:
Noraå Borlänge kommun, Borlänge
Kommun:
Borlänge
Fastighetsbeteckning:
NORÅN 1:80
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla med souterrängvåning
Byggnadsår:
2022
Vatten och avlopp:
Enskilt vatten året om/Enskilt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Luftvärmepump, direkt el,täljstenskaminer
Ventilation:
Mekansik ventilation med återvinning FTX system
Fasad:
Trä
Tak:
Schingel
Stomme:
Trä
Grundläggning:
Murad souterrrängvåning
Badrum:
2 st
Eldstad:
Täljstenskamin
TV- Internetutbud:
Mobilt bredband. Fiber kommer att anslutas
Gästtoalett:
Ja
Allmänt skick:
Gott

Ytor

Boarea
80 Kvm
Biarea
60 Kvm
Tomtarea
1 830 Kvm

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 214 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
269 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
1 483 000 kr
Bef. pantbrev:
0st
Taxeringsår:
2023
Värdeår:
2022
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2022-07-30
78 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
24 000 kr/år
11 750 kr/år
5 000 kr/år
6 000 kr/år
46 750 kr/år
Ekostnad avser uppvärmning och hushållsel för hela året. Noraåns samfällighet innefattar vatten via brunn, avlopp, vatteninvesteringsfond. Övrigt avser vägavgift. Ovanstående avser permanentboende.

Beskrivning

Interiör

Välkommen in i detta  trivsamma, speciella Hus med generös takhöjd, vinklar och fönster i alla väderstreck som gör att det flödar in ljus. Ett hus med en harmoni och atmosfär som genomsyrar hela Husets karaktär. Hall med garderober och platsbyggda bokhyllor. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, utgång till takad balkong runt stor del av huset. Fint ljust kök som är utrustat med spishäll, ugn i arbetshöjd, inbyggd microvågsugn, fläkt och kyl/frys. Köksö med integrerad diskmaskin i arbetshöjd. Vardagsrummet har en härlig täljstenskamin som värmer och ger en gemytlig känsla. Sovrum 1 och 2, två  garderober i vardera rummen och sovrum 2 har en våningssäng där den ena är 1,40 bred.  Badrum med fönster, kaklade väggar och golv med golvvärme. Utrustat med  wc, tvättställ med måttbeställd kommod och duschplats med duschväggar i glas. Genomgående vinylmattor och tapet på väggar. Souterrängvåningen omfattar hall, grovrum/kök med diskbänk och separat entré, målade betonggolv och målade väggar, sovrum/gillestuga med heltäckningsmatta, målad panel på väggar och täljstenskamin, helkaklat badrum med golvvärme, utrustat med wc, kommod, duschplats med betongglas, bastu, tvättstuga med tvättmaskin och fläktrum. Med separat entre till souterrängvåningen ges möjlighet till uthyrning.  

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Brygghusvägen 7

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Brygghusvägen 7