Tillbaka

Vi paketerar våra bostäder bättre än någon annan.

Vi är en av Sveriges absolut mest moderna mäklarkedjor och har vuxit kraftigt under de sista åren.

Vår affärsidé som alltid eftersträvas är ”Hur vill du profilera just din bostad?”.

Properties & Partners styrs inte av någon bank eller stora aktieägare utan fokuserar helt på att förmedla bostäder.
Med vårt unika koncept på Properties & Partners så kan vi ge kunden en komplett mäklartjänst med otroligt bred marknadsföring, full fokus och engagemang genom hela affären. Vi vet vad som krävs för att göra en lyckad försäljning och selekterat ut det bästa för varje kund. Detta resulterar i högsta slutpriser, gång efter gång.

Vi har många års erfarenhet och är en nationell och etablerad mäklarkedja. Vi har ett kundregister som ingen annan mäklarfirma har och flyttar kunder internt inom organisationen för att således ge de bästa möjliga förutsättningarna och slutpris. Vi har ett stort ansvarstagande men också vårt hjärta med oss i alla förmedlingar och därför chansar, tror eller gissar vi aldrig. Vi anpassar våra uppdrag efter varje kund och paketerar varje bostad bättre än någon annan.

Vi har en helt komplett mäklarservice där vi erbjuder både säljare och köpare förmånliga villkor, men vi hjälper också till att teckna dolda fel försäkring, boka besiktning, anlita städ- och flyttfirma, styling, ta fram offerter på ev renoveringar till tilltänkta köpare eller vad du än önskar ha hjälp med.

Vi menar på att man bara har en ”första” chans att sälja sin bostad! Vi ger våra kunder de bästa möjliga förutsättningarna direkt från start genom att exponera och profilera alla slags bostäder på ett unikt sätt. Det gör vi genom bred marknadsföring, exceptionellt bra bilder, exklusiva prospekt, stilren hemsida, användarvänliga och slagkraftiga annonser både i tryck och digitalt, samt pålästa och kvalitativa mäklare. Vi ger dig dessutom värdefulla tips och råd om hur man kan öka sin bostad i värde. Vi har erfarenheten och kunskapen.

Vi maximerar alla försäljningar. Vi paketerar våra bostäder bättre än någon annan.

Välkommen till oss på Properties & Partners!