Header image
Properties & Partners Industri, butik, uthyrning eller lyxig Mancave!!

Smedsbacken 5

Vadstena

Industri, butik, uthyrning eller lyxig Mancave!!

Välbyggd industrihall där man vid val av material har prioriterat låga uppvärmningskostnader i framtiden. Inhägnad tomt och byggnaden är skyddad med larm. Konstruktion med väggar i lättbetong och sandwichtak. Byggnaden består av 3 st separata enheter om vardera 150 kvm. Varje enhet har en stor port som är 4,80 m hög och en gångdörr, fikarum, duschrum och möjlighet till omklädning och förvaring förutom den stora arbetsytan. Varje enhet har egna FTX-aggregat för ventilation. Bergvärmepump med 3 separata slingor, en till varje enhet. Tomten är relativt stor och man kan ev få bygga ytterligare byggnad, det är förberett och framdraget för detta.

Fakta

Adress:
Smedsbacken 5
Område:
Vadstena
Kommun:
Vadstena
Fastighetsbeteckning:
STÄDET 4
Typ:
Kommersiell fastighet
Ägandeform:
Kommersiell fastighet - Friköpt

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 171 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
418 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
2 589 000 kr
Taxeringsår:
2023
Taxeringskod:
433
Försäkring fullvärde:
Ja

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

INDUSTRIENHET, ANNAN ÖVRIG BYGGNAD (433) (433)
Byggnad, totalt värde: 2 171 000 kr
Mark, totalt värde: 418 000 kr ().
Summavärde: 2 589 000 kr

Taxeringsår: 2023

Byggnaden

Rejält staket och stor grind möter Dig och dina kunder. Stor grusad yta för parkering, uppställning för extra containrar eller kanske bygger Ni en byggnad till. Inga inventarier ingår i överlåtelsen. Det är förberett med V/A och el till en anslutningspunkt på tomten för ytterligare byggnad. Fiber finns i gatan om man vill ansluta fastigheten, förberett med ett tomrör för smidig installation. Ett abonnemang för el finns till byggnaden och var sin undermätare till de övriga lokalerna.

Byggnaden är rejäl och materialen är påkostade med bla. tak i sandwichelement, putsad fasad på väggar av lättbetong och en industribeständig betongplatta på hela 18 cm. Varje del är på ca 150 kvm. Porten har en frihöjd på 4,80 meter med ytterligare takhöjd inne. Här finns även fikarum med köksdel, omklädningsrum med duschrum och toalett. Separat nödutgång på baksidan förutom gångdörr intill den stora porten. Entrésol plan med trappa upp, utrymmet kan användas till lager eller kanske ordna kontorsytor?

En av lokalerna är mer inrett med mysig inredd övervåning med fönster ut mot lokalen. Här finns gott om sittplatser och ett fint barkök. Trappa från fikarummet på entréplan. Från denna våning ser man även ut över Vadstenas stad.

Personalutrymmena har frostvakts element.

Byggnaden är inte uthyrt utan tillgänglig omgående för en köpare!

Boka din visning hos fastighetsmäklare Maria Melin

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Smedsbacken 5

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Smedsbacken 5

Ansvarig fastighetsmäklare

Maria Melin
Fastighetsmäklare