Header image
Såld TRERUMMARE MED EGEN INGÅNG I MARKPLAN!

Citronvägen 99

Västra Ängby

TRERUMMARE MED EGEN INGÅNG I MARKPLAN!

Välkommen till Citronvägen 99, en stor och rymlig trerummare med egen ingång i markplan, belägen i populär och barnvänlig förening i Västra Ängby.

Bostaden rymmer hall med plats för avhägning och möblemang, renoverat kök med matplats intill fönster mot framsidan, stort vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum, badrum samt klädkammare och förråd. Bostaden är i genomgående gott skick och har löpande ytskiktsrenoverats de senaste året.

Stabil bostadsrättsförening med fina, barnvänliga innergårdar, gemensamma tvättstugor, bastu, föreningslokal och externt förråd tillhörande lägenheten. God ekonomi. Gång- och cykelvägar ner till Knivsta centrum med tågstation, dit du tar dig på ca 10 min med cykel. Området är dessutom omgärdat av vacker natur och promenadstråk. Förskola och skola F-6 ligger med direkt gångavstånd från bostaden.

Fakta

Adress:
Citronvägen 99
Område:
Västra Ängby, Knivsta
Kommun:
Knivsta
Lägenhetsnummer:
101
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal avgift:
0.68520%
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Lidén data
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Bostadsrättstillägg
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Gott

Ytor

Boarea
82 Kvm

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
151 153 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning kommentar:
Bostadsrättens nettoskuldsättning har räknats ut baserat på andel av årsavgift
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2019-11-21
E
121 kWh/m²/år

Driftkostnad

3 000 kr/år
1 896 kr/år
4 896 kr/år
till elkostnaden tillkommer avgift för nät, mellan 300-500 kr/mån

Förening

Brf Knivstahus nr 2
716401-2291
Ja
Nej

Om föreningen

BRF Knivstahus nr 2 registrerades 1978. Fastigheterna byggdes 1979 och består av 20 flerbostadshus belägna på Apelsinvägen 2-96 (jämna nummer), Citronvägen 57-139 (udda nummer), och Fikonvägen 1-63 (udda nummer).

 

Föreningen har 122 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Hyresrätten hyrs av Nyckelpigans förskola.

 

I området finns gemensam tvättstuga, bastu och föreningslokal i fastigheten.

 

Parkeringsplats med och utan el samt garage finns att hyra.

Föreningens ekonomi

Föreningen brukar höja månadsavgiften varje årsskskifte. Mellan 2-4% höjning de senaste åren.

I måmnadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt drift och underhåll.

Om föreningen

BRF Knivstahus nr 2 registrerades 1978. Fastigheterna byggdes 1979 och består av 20 flerbostadshus belägna på Apelsinvägen 2-96 (jämna nummer), Citronvägen 57-139 (udda nummer), och Fikonvägen 1-63 (udda nummer).

Föreningen har 122 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Hyresrätten hyrs av Nyckelpigans förskola.

I området finns gemensamma tvättstugor, bastu/dusch och föreningslokal.

Parkeringsplats med och utan el samt garage finns att hyra. Föreningen brukar kunna lösa minst en parkeringsplats till varje hushåll. Ett antal av garageplatserna och o-platserna har laddstationer. Kostnad för parkering: Garage: 300kr/mån, uteparkering: 100kr/mån, uteparkering med motorvärmare: 150kr/mån. I tillägg till detta betalar varje med lem för den er de förbrukar vid laddning.

Föreningen har fiber och varje medlem tecknar eget abonnemang hos KnivstaNet/Lidén data.

Renoveringar

Kommande renoveringar:

Föreningen följer en underhållsplan som hela tiden följs upp. Närmast större åtgärd är taken som har takpapp. I samband med takbyte planeras installation av solceller. På längre sikt bedöms stambyte behövas, i underhållsplanen angivet till 2032-2033 men föreningen hoppas och tror att de kan skjuta fram det och att de kan ske i etapper för de områdena som finns i föreningen. Stammarna skall spolas 2025.

Genomförda renoveringar:

Ommålning av fasader och balkonger är gjorda på Apelsinvägen 2014 samt på Citronvägen och Fikonvägen under 2016. Under åren 2011 - 2014 har föreningen skaffat säkerhetsdörrar, bytt fönster och balkongdörrar, bytt all utebelysning och uppdaterat tvättstugorna. Nya garageportar med fjärrkontroll installerades under hösten 2018. Dränering av en av längorna på Apelsinvägen under 2021 samt att samtliga tre undercentraler för fjärrvärme och varmvatten byttes ut.

Beskrivning

Interiörbeskrivning

Välkomnande hall med plats för avhängning och skoförvaring. Målad panel/tapet på väggar samt klinkergolv. I den inre delen av hallen finns praktiskt förråd placerat under trapp till lägenheten ovanför.

Renoverat kök med ljus skåpsinredning. Tapetserade väggar och klinkergolv. Matplats intill fönster på framsidan med plats för 6 personer. Maskinell utrustning: Kyl, frys, induktionshäll, ugn, spisfläkt, inbyggd micro samt diskmaskin.

Vardagsrum med målade väggar och parkettgolv. Stort rum med plats för både soffgrupp och övrigt möblemang, exempelvis matsalsmöbel. Utgång till balkongen.

Sovrum 1 har parkettgolv och målade/tapetserade väggar. Ingång till klädkammare.

Sovrum 2 har parkettgolv och målade/tapetserade väggar.

Duschrum med kaklade väggar och klinkergolv. Duschplats med vägg av betongglas, tvättställ samt WC. Förberett för tvättmaskin.

Planritning