Header image
Properties & Partners Modernt renoverad 3.5a mitt i mysiga Neglinge!

Torsvägen 67

Neglinge

Modernt renoverad 3.5a mitt i mysiga Neglinge!

* RING 0723-031130 FÖR VISNINGSTID * Välkommen till denna nyligen renoverade, rymliga och moderna 3.5a bekvämt belägen på entréplan och med den lummiga gröna Lokparken utanför! Här bor man i öppen planlösning mellan vardagsrum och kök i en rymlig bostad med bästa läge mitt i mysiga Neglinge.
* Modern planlösning
* Smakfullt renoverat
* Helkaklat badrum med dusch
* 3 bra sovrum
* Gott om förvaring
* Parkeringsmöjlighet för el-bil
* Hiss&Förråd

Hela lägenheten är nyligen renoverad med ljusa, enhetliga golv och målade väggar. Centralt i bostaden finns det stora vardagsrummet och köket öppen planlösning så här finns gott om plats för umgänge för familjen. Vardagsrummet är lättmöblerat, och här finns plats för stor soffgrupp intill vackra burspråket som släpper in mängder med ljus.

Köket är stilrent och smakfullt iordningsställt med full utrustning och med mycket gott om arbetsytor och förvaring. Här finns gott om plats för stort matbord.

Lägenheten har två sovrum, samt ytterligare ett rum som kan nyttjas som sovrum eller arbetsrum. Samtliga har bra plats för säng och förvaring. I bostaden finns också ett fräscht helkaklat badrum med dusch bakom glasvägg.

Föreningen är välskött med bra ekonomi och är en av de få fastigheterna i Neglinge som har hiss i huset och en stor egen parkeringsplats för medlemmarna. På baksidan av huset finns en underbar, avskild trädgård med gräsmatta, odlingsmöjligheter samt utemöbler som de boende i huset kan nyttja. Stor tvättstuga med flera maskiner, samt stort förråd i entréplan. I månadsavgiften ingår både bredband och parkeringsplats. Laddstolpe för elbil finns att tillgå mot en extra månadskostnad (kostnad för el tillkommer).

Bostaden ligger mitt i Neglinge, med kort gångavstånd till Neglinge Station där Saltsjöbanan (för tillfället ersatt med buss) tar dig till Stockholm på ca 25 minuter. I området finns populära Lokparken, mysiga bageri Kringelgården och trivsamma Restaurang Handelshuset. Här finns också Neglinge Skola (F-6) samt flertalet förskolor. På kort gångavstånd finns härliga bad och båtliv vid Baggensfjärden, sportarena med padel-banor, simhall och fotbollsplan, samt Skogsö Naturreservat. I Saltsjöbadens Centrum finns gott om affärer och närservice.

Fakta

Adress:
Torsvägen 67
Område:
Neglinge, Saltsjöbaden
Kommun:
Nacka
Lägenhetsnummer:
020  /  1003
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
5.25%
Andelstal avgift:
5.25%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1988
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Vattenburen el
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, parkeringsplats
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
575 545 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning kommentar:
Räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel ger total nettoskuldsättning. Denna multipliceras med lägenhetens andelstal av årsavgiften.
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2020-04-16
F

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
5 400 kr/år
3 000 kr/år
8 400 kr/år
Boende behöver eget elabonnemang

Förening

Brf Neglinge Torg 1
716419-2440
Ja
Nej

Allmän beskrivning

Föreningen äger fastigheten Nacka Igelboda 44:2. Föreningen upplåter 18 lägenheter med bostadsrätt. Man har även servitut på en parkering med 15 p-platser med el-uttag för motorvärmare intill järnvägen mitt emot föreningen (parkeringsplats ingår i månadsavgiften). I entréplan finns soprum, cykelrum, tvättstuga och förråd. På vinden finns förråd. Samtliga bostäder har säkerhetsdörr. Entréport med kod. Postbox finns i entrén, samt tidningsställ vid ytterdörr.

Bredband via Halebop/Telia ingår i månadsavgiften

Boende behöver ha eget el-abonnemang. Föreningen står för bostadsrättstillägget.

Beskrivning

Planlösning

Välkommen till denna välplanerade och fint renoverade 3,5a! Bostaden ligger mycket bekvämt placerad på entréplan i ett modernt hus med rymlig entré, med den lummiga gröna Lokparken strax utanför. Lägenheten är väl omhändertagen och nyligen renoverad i smakfulla material. Här ligger genomgående ljust golv, samtliga väggar är målade i sobra kulörer och alla dörrar är enhetliga spegeldörrar. Bostaden är modern med kök och vardagsrum i öppen planlösning, vilket ger härliga sociala ytor. De tre sovrummen ger gott om plats för familjen. Föreningen har en underbar grön trädgård på baksidan av huset med utemöbler och planteringar för de boende. Parkeringsplats och bredband ingår i avgiften.

Planlösning:
Entré: I bostadens entré ligger klinkergolv och här finns plats för ytterkläder. Spotlights i taket. Längre in i lägenheten finns en hel garderobsvägg med ytterligare förvaring.
Kök: Rakt fram når vi bostadens stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket har gott om förvaring i skåp och lådor bakom släta vita luckor. Arbetsbänkar och stänkskydd i laminat samt en stor rostfri diskho. Här finns diskmaskin, spis med ugn, fläkt och kyl&frys. Plats för större matbord.
Vardagsrum: I det stora vardagsrummet finns ett härligt burspråk för maximalt ljusinsläpp. Här finns bra plats för en större soffgrupp.
Sovrum 1: Största sovrummet med plats för dubbelsäng och garderober. Spotlights i taket. Fönster i öster mot parken.
Sovrum 2: Även detta är ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Spotlights i taket och fönster mot parken.
Sovrum 3: Mindre sovrum/arbetsrum. Detta rum har inte eget fönster, men får bra dagsljusinsläpp från överfönster mot sovrum 2. Spotlights i taket. Detta rum kan även nyttjas som arbetsrum, eller varför inte en walk-in closet?
Badrum: Fräscht helkaklat badrum med duschhörna bakom glasdörrar. På golvet ligger mörkt klinker, väggarna har vitt kakel och i duschen finns en fondvägg i mosaik. Här finns wc, handfatskommod och spegel med sidohyllor.

Övrigt:
Till lägenheten hör ett förråd i entréplan. Här finns också en välutrustad tvättstuga med tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och mangel. På baksidan av huset har föreningen en härlig trädgård med utemöbler, gräsmatta och planteringar som de boende får nyttja. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften, liksom bredband. Laddstolpe för elbil finns att tillgå mot en extra månadskostnad om 150kr (kostnad för el tillkommer).

Neglinge

Neglinge består av villabebyggelse och HSB-hus mestadels från 1900 talet. Området är beläget nära Neglinge station med tågförbindelse till Slussen med Saltsjöbanan. I kvarteret finns en kiosk/affär, frisör, yoga, Kringelgårdens Bageri och Restaurang Handelshuset. "Lokparken" är en grön oas med lekplats och fotbollsplan. Gångavstånd till Neglinge skola (åk F-5) samt flertalet förskolor. 

Saltsjöbaden

Saltsjöbaden erbjuder många möjligheter till ett aktivt fritidsliv för alla. Här finns 9- och 18-håls golfbana, tennisbanor och tennishall, Padel-banor, simhall, slalombacke med lift, ishall, längdskidspår med konstsnö samt ett aktivt båtliv sommartid. Goda möjligheter till promenader i både Skogsö och Erstaviks naturreservat med bad, längdskidåkning, skridskoåkning på vintern.

Saltsjöbadens centrum har ett brett utbud av service och butiker. Här finns två livsmedelsbutiker, gym, systembolag, Apotek, kemtvätt, skomakare, bibliotek, frisör, blomsteraffär mfl.

Saltsjöbadens unika läge i omedelbar närhet till havet och hela Stockholms skärgård präglar området - här finns goda möjligheter till salta bad och båtliv med flertalet båtklubbar. Dessutom två naturreservat - Erstavik samt Skogsö, med härliga promenadstråk och cykelstigar.

I Saltsjöbadens hjärta, intill Baggensfjärden, finns anrika Grand Hotell med både restaurang och bar. Intill ligger hotell och restaurang Vår Gård med restaurang, eget bageri och bar. Ute på Restaurangholmen öppnar sommartid populära Holmen kök och bar på bryggan mitt bland det livliga båtlivet. Vid hotellet finns restaurang Pizza Pirlo. I Neglinge finns restaurang Handelshuset. Här hittar man också Bageri Kringelgården. På Solsidan finns Bistro Solsidan med god mat och pizzor i anrik stationsmiljö.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Torsvägen 67

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Torsvägen 67

Ansvarig fastighetsmäklare

Ebba Stenport Taesler
Fastighetsmäklare