Header image
Såld STOR 2A MED EGEN PARKERINGSPLATS, BALKONG OCH LÅG AVGIFT I OBELÅNAD FÖRENING!

Holmstagatan 20A

Söder / Klingsberg

STOR 2A MED EGEN PARKERINGSPLATS, BALKONG OCH LÅG AVGIFT I OBELÅNAD FÖRENING!

Egen parkeringsplats i obelånad förening med låg avgift om 2893 kr/mån!

Här presentera denna fantastiska tvåa på Söder, belägen intill ett charmigt villaområde. Denna ljusa och luftiga lägenhet med nymålade väggar erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende i en av stadens mest eftertraktade områden.

Bostaden, som är en del av en stabil och obelånad bostadsrättsförening, präglas av dess rymliga och väl tilltagna rum. Här finns en stor balkong i bästa solläge, perfekt för avkoppling och soliga dagar. Lägenheten är nymålad och köket är i utmärkt skick, redo att användas av den nya ägaren. I sovrummet finns även en fransk balkong.

Den familjära föreningen erbjuder flera bekvämligheter som bidrar till ett enkelt och bekvämt boende. I månadsavgiften, som är förhållandevis låg, ingår parkeringsplats, bredband, värme, vatten samt tillgång till en lounge med bastu och dusch. Föreningens ekonomi är mycket god, vilket reflekteras i den låga månadsavgiften.

Denna bostad är idealiskt belägen med närhet till både stadens puls och lugna grönområden. Här finns utmärkta kommunikationer, skolor, affärer och restauranger inom bekvämt avstånd, vilket gör det enkelt att njuta av allt området har att erbjuda.

Familjär och obelånad bostadsrättsförening som erbjuder en fin trådgård, cykelförråd/miljöhus från 2020 och bastu från 2018. Gångavstånd till underbara Vrinneviskogen och till City tar du dig på 5 minuter på cykel. Runt knuten finns lummigt parkområde och kollektivtrafik med spårvagn.

Fakta

Adress:
Holmstagatan 20A
Område:
Söder / Klingsberg, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
2  /  1101
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
7.7491%
Andelstal avgift:
7.7491%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1946
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia
Inkluderat i avgift:
Parkering, bredband, TV, vatten och värme
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
D

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
1 200 kr/år
3 600 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

Eknäs 25
725000-1562
Ja
Nej

Välkommen till Brf Eknäs 25 i Norrköping med organisationsnummer: 725000-1562

Brf eknäs är en liten och familjär bostadsrättsförening på söder i Norrköping och äger sin egna fastighet.
Föreningen består av 11 st lägenheter.
Parkering finns till varje bostad + gästparkering.
Föreningen har en bastu och lounge med dusch och wc, från 2018.
Föreningen är obelånad vilket skapar en trygghet och stabilitet för alla boende.

För mer information läs årsredovisning, stadgar och energideklaration.

 

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Rymlig, luftig och välkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter. Fylls av ljus genom den genomgående planlösningen. Laminatgolv och målade väggar. 

Sovrum
Generöst tilltaget sovrum med inbyggd klädkammare. Stort fönster för ett trevligt ljusinsläpp. Gott om plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang efter behov. Mörkt trägolv och väggar målade i en varm och ombonande grön färg.

Kök
Kök med gott om förvaring genom över- och underskåp i vitt utförande. Plats för köksbord och här fyller det stora fönstret köket med ett härligt naturligt ljusinsläpp. Arbetsbänk i trä, stänkskydd i vitt kakel och här går den maskinella utrustningen i både rostfritt och vitt. Utrustat med inbyggd ugn med keramikhäll, diskmaskin, köksfläkt och kyl/frys. Städskåp för extra bra förvaring. Målade väggar och ljust golv. 

Badrum
Kakalt badrum i vitt med våtrumsmatta. Duschhörna med draperi, wc och tvättställ med spegelskåp. 

Vardagsrum
Stort vardagsrum med massor av plats för umgänge med familj och vänner. Generös takhöjd och ett fantastiskt ljusinsläpp från fönsterpartiet och balkongen. Här vetter utsikten mot föreningens lummiga innergård. Parkettgolv och målade väggar i en trivsam grön ton. Inbyggd garderob. Utgång till den möblerbara balkongen i ett trivsamt och soligt sydvästläge, 

Balkong
Rymlig balkong som enkelt möbleras efter tycke och smak. Trivsam utsikt över föreningens innergård. Här spenderas gärna långa dagar i solen med en kopp kaffe eller varför inte ett glas vin. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare