Header image
Properties & Partners RENOVERAD VILLA MED UTSIKT
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Nantesvägen 31

Svinninge

RENOVERAD VILLA MED UTSIKT

Välkommen till detta exklusiva boende med ett syd-/västläge som bjuder på sol hela dagen. Fastigheten ligger högt upp på en rymlig tomt, vilket ger en spektakulär utsikt över det natursköna Karsvreta naturreservat. Här kan du njuta av en lugn och rofylld miljö med naturen som din närmaste granne.

Huset genomgick en totalrenovering och utbyggnad av övervåningen 2021, där påkostade materialval präglas av både tanke och eftertanke. Utsikten har fått en huvudroll med väl tilltagna gemensamma ytor och stora fönsterpartier som släpper in naturen och gör den till en del av ditt hem. Kök och vardagsrum smälter sömlöst ihop och skapar tillsammans med altanen en förstklassig plats för bjudningar och socialt umgänge. Det moderna köket är utrustat och dimensionerat för stora familjemiddagar, med släkt och vänner. På sommaren växer livsrummet med den stora altanen med fantastisk utsikt.

Den stora tomten erbjuder generöst med plats för aktiviteter för hela familjen. Här finns utrymme för en fotbollsplan, en studsmatta för barnen och en mysig eldstad där ni kan samlas under stjärnklara kvällar. Dessutom finns en uppfräschad gäststuga som gör det enkelt att välkomna besökare eller för tonåringen som nästan är mogen att flytta hemifrån.

För den båtintresserade är detta ett perfekt val då fastigheten har tillgång till vägföreningens brygga, vilket ger köparen möjlighet till en egen båtplats. Här kan du enkelt njuta av skärgårdens alla möjligheter.

I Svinninge bor du i en trygg och vacker villaidyll med både båtliv och skogspromenader runt knuten. Flera förskolor och livsmedelsbutik finns i området och grundskolor finns i Rydbo och Fredsborg på smidigt avstånd. Vägföreningens bad och båtbryggor nås på promenadavstånd.

Denna villa är märkt med Properties & Partners kvalitetsmärkning "Trygg Försäljning" vilket betyder att huset är förbesiktigat och dolda fel-försäkrat.

Fakta

Adress:
Nantesvägen 31
Område:
Svinninge, Åkersberga
Kommun:
Österåker
Fastighetsbeteckning:
SVINNINGE 3:26
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2 plansvilla
Byggnadsår:
2018 Utbyggt med övervåning 2021
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Luft-/luftvärmepump, oljefyllda radiatorer & braskamin
Ventilation:
Självdrag (paxfläkt i badrummen samt mekanisk fläkt i köket)
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Källargrund/plintar
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin

Ytor

Boarea
116 Kvm
Biarea
15 Kvm
Tomtarea
2 507 Kvm

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 230 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 916 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 146 000 kr
Bef. pantbrev:
11st om 4 327 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
2018
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2024-08-26
C
87 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
18 705 kr/år
9 513 kr/år
250 kr/år
4 500 kr/år
5 235 kr/år
4 099 kr/år
42 302 kr/år
I el ingår både förbrukning av hushållsel samt uppvärmningen av huset.

Beskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Entré till huset på gaveln. Hallen är ljus och redan här möts man av den öppna planlösningen. Avhängning i garderober och hatthylla. Enstavigt parkettgolv som sedan också återfinns i samtliga rum med undantag för våtrummen. Väggarna målade i en mild beige färg.

KÖK
Vidare in i bostaden finns ett ljust kök med vita luckor och grå bänkskiva och stänkskydd som stilrent bryter av. Köksön ger både bättre bänkyta och förvaring men också ett trevligt inslag i planlösningen. Integrerad diskmaskin, kyl och frys i helskåp, varmluftsugn, induktionshäll och spisfläkt. Gott om plats för en rymlig matplats. I kök, vardagsrum, trappan och övre hallen finns Plejd installerat vilket innebär att belysningen kan styras via en app.

VARDAGSRUM
Med öppen planlösning går vardagsrummet och köket ihop helt sömlöst. I ena hörnet av rummet finns en braskamin. De stora fönstren med vacker utsikt mot naturreservatet på andra sidan vägen blir en vy som kommer att vara svår att se sig trött på.

BAD/TVÄTT
Vid hallen nås detta badrum med tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk över maskinparken samt skåp ovanför. Duschplats med vikbara duschväggar och lyxig takdusch. Här finns även wc-stol, handfat med kommod, badrumsspegel och ett fönster.

ÖVRE PLAN

ÖVRE HALL
I en vacker trappa med steg och ledstång i ek som snyggt matchar golvet i bostaden kommer du upp till övre planet. Här möts du av en mindre men möblerbar hall som har ett läckert fönster som går ner till golvsockel. Härifrån nås bostadens tre sovrum och övre planets badrum. Även på detta våningsplan ligger det vackra enstaviga parkettgolvet i samtliga rum.

SOVRUM 1
Detta stora sovrum är något utöver det vanliga. Förutom den generösa storleken och rymliga garderobsväggen med skjutdörrar i spegelglas så har det fönster i två väderstreck. Det stora fönstret i västerläge med utsikten över skog och natur är mycket fridfullt för själen efter en arbetsdag i storstadens larm. Väggarna målade i något mörkare färg.

BADRUM
Lyxigt utrustat badrum, som hämtat från ett finare hotellrum. Mörkgrå kakel på både väggar och golv men större plattor på väggarna. Snyggt designbadkar med mattsvart blandare och duschmunstycke från Tapwell. Handfat med kommod och även här mattsvart blandare från Tapwell. Handdukstork, krokar, toalettpappershållare och samtliga detaljer i mattsvart. Golvvärme och fönster gör det extra trivsamt. Spotlights i taket med dimmer.

SOVRUM 2 & 3
Två sovrum med samma storlek. Utmärkta som barnrum. Här finns gott om plats för säng, skrivbord och andra möbler. Garderober finns i båda rummen. Ljusa väggar samt fondtapet i båda rummen.

KÄLLARPLAN

Under huset finns en källare som nås från utsidan, under altanen. Perfekt utrymme för förvaring av olika slag. Källarplanet är 15 m2.

GÄSTHUS

På baksidan av huset finns en fräscht upprustad gäststuga med egen liten farstukvist. Träfasaden målad i samma färg som huset.

NANTES

Villaområde på Svinningehalvön. Namnet på platsen - uttalas som det stavas – lär ha uppkommit genom att en fiskare döpt platsen efter sin hustru som kom från staden Nantes i Frankrike.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Nantesvägen 31

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Nantesvägen 31