Header image
Properties & Partners Boende med öppen planlösning i naturnära område!
Kommande försäljning

Trattgränd 37

Västra Ersboda

Boende med öppen planlösning i naturnära område!

Välkommen till en 2a på den yttre delen av Ersboda där du har närhet till grönområden. Lägenheten har öppen planlösning och mycket ljusinsläpp tack vare de stora fönstren. Balkongen nås via vardagsrummet och är utan insyn från grannar.

Under 2021-2022 har alla fönster blivit bytta och även balkongdörren. Golv i vardagsrum och klädkammare är nya. Det har även tapetserats om i vardagsrum och hall.

Intill lägenheten hittar ni förskola och en stor trevlig innergård. Ersboda handelsområde ligger i närheten där ni bland annat hittar matvarubutiker och apotek.

Fakta

Adress:
Trattgränd 37
Område:
Västra Ersboda, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
52-3238-1-35-13  /  1103
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.99342%
Andelstal avgift:
1.99342%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1982
Fönster:
3-glas
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Separat byggnad
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet
Ej inkluderat i avgift:
El
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Driftkostnad

2 500 kr/år
2 500 kr/år

Förening

HSB BRF Tratten
716415-1669
Ja

Om föreningen

HSB Tratten

Bostadsrättsföreningen HSB Tratten i Umeå (org.nr 716415-1669) är en äkta bostadsrättsförening. Föreningens hus byggdes 1982 på fastigheten Tratten 1 med adress Trattgränd 7-37 (udda nr), som består av 12 radhus och 24 lägenheter samt 27 st garageplatser och 16 st parkeringar med motorvärmare. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av HSB Norr. Överlåtelse och pantsättningsavgift tas ut i enlighet med stadgarna. Månadsavgiften höjdes med 1% fr.o.m 1 januari 2019 enligt ordförande 2019-08-27.

Förenings underhåll/renoveringar

2018 - stadgeenlig fastighetsbeteckning utfördes 2018-06-14. Byte av skiljeväggar och vindskydd runt radhus och punkthus, byte va sönderfrusna tegelstenar och putsning på testväggen med StoLotusan. Byte av utebelysning till ledlampor och byte av förrådsdörrar på Trattgränd 31, 33 och 37.
2017 - Byte av cirkulationspump i undercentralen, nytt innertak, belysning och entrédörrar till radhusen på Trattgränd 31, 33 och 37.
2016 - Byte av stora soprumsporten.
2015 - Takbyten på radhusen avslutades
2014 - Takbyten på radhusen (12st)

Framtida renoveringar

Reparera sönderfrusna fasadtegel, måla balkonger, måla och byta ut garagedörrar. Planerade åtgärder finansieras med uttag från yttre underhåll och egna medel.

Kabel-TV och bredband

Kabel-TV via ComHem, obligatoriskt tillägg 80kr/månaden. Bredband via Alltele, obligatoriskt tillägg på 120kr/mån.

Parkering

Parkering bokas via föreningen. Garage kostar 315kr/månad och motorvärmare kostar 140kr/månaden. Kö till garage.

Spekulanter uppmanas att kontrollera att dessa uppgifter stämmer med föreningen då de kan komma att ändras med tiden.

Beskrivning

Omgivning

Ersboda ligger cirka sex kilometer norr om stadens centrum. Stadsdelen är uppdelad i Västra Ersboda och Östra Ersboda. År 2006 har hela stadsdelen omkring 10 000 invånare. På Ersboda finns bland annat Norrmejerier, varför stadsdelens gator har fått till mejerinäringen anknytande namn. Några kända landmärken på Ersboda är de så kallade "Tobleronehusen"; fyra triangulära åttavåningshus i betong uppförda i början av 1980-talet och ritade av arkitekten Svante Öhman. På grund av placeringen vid Hömyran syns byggnaderna även från närliggande delar av staden. Även terrasshusen med källarparkering är ett särskiljande inslag i Ersbodas bebyggelse.  

Rumsbeskrivning

Hall
Grått golv i hallen med fondvägg. Möjlighet till avhängning sammanhängande med entrén. I anslutning till hallen finns klädkammare med plats för mer förvaring.

Vardagsrum
Öppet och rymligt vardagsrum med gott om ljusinsläpp. Många olika möbleringsmöjligheter då TV, TV-bänk, vitrinskåp, soffa och soffbord får plats. Sammanhängande med köket skapas en öppen planlösning.

Kök
Köksskåp i vita och mörka ytskikt med silverfärgade handtag. Bänkskivan i ek och vitt kakel som stänkskydd. En praktisk bardisk avskärmar matbordet från köket.

Sovrum
Vita väggar med blommig fondvägg. En dubbelsäng och stor förvaring får plats i sovrummet. 

Badrum
Grått klinker på golvet och vita kakelplattor täcker väggarna. Modern och vit stil på badrumsskåpet. Kombinerad tvätt och tork maskin finns i badrummet. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Trattgränd 37

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Trattgränd 37

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare