Header image
Properties & Partners Stilfullt gavelhus i perfekt solläge!
Budgivning pågår

Morängatan 69D

Alsike

Stilfullt gavelhus i perfekt solläge!

Här välkomnar jag er till ett mycket välplanerat gavelhus med ett perfekt läge i området som ger dig utsikt över både skog och park. Här kan du njuta av en lagom stor tomt och ett insynsskyddat läge med ett hus som ligger i slutet av en lugn återvändsgata. Detta bostadsområde är ett mycket familjärt bostadsområde med en uttryckt trevlig grannsämja.

Bostadshuset har en altan som är anlagd längsmed gavelpartiet och ger dig sol både på förmiddag, dagen samt med en ljuvlig kvällssol. Precis där kvällssolen skiner har nuvarande ägare placerat både grill och middagsbordet med en tilltalande vy över parken, genomtänkt. Detta välplanerade hus har hela fyra sovrum på övervåningen har gjort smakfulla tillval. Här får du ett mycket uppskattat pendlarläge med direkt närhet till E4:an där det tar ca 43 minuter med bil in till centrala Stockholm. Alternativt kan man ta tåg från Knivsta till Stockholm om ca 28 minuter.

Bostadsområdet Alsike är ett modernt bostadsområde med en fridfull och grönskande omgivning samtidigt som området lämpar sig väl för pendlare. Kommunikationen med buss in till Knivsta tar ca 15 min. Från Knivsta går tåget till Stockholm, Uppsala och Arlanda. I närområdet finns det skola, förskola, sushirestaurang samt pizzeria. Mataffären Coop ligger dessutom endast en kortare promenad bort om ca 4 minuter och har dessutom mycket generösa öppettider. Alsike och Knivsta är områden som lockar med ett rikt naturliv, flera närliggande badmöjligheter samt en blomstrande föreningsverksamhet. Här är platsen som ständigt växer och utvecklas, och som många väljer att kalla sitt hem.

Välkommen till ditt nya husliv!

Fakta

Adress:
Morängatan 69D
Område:
Alsike
Kommun:
Uppsala
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Bostadsrätt
Andelstal avgift:
2.89040%
Byggnadstyp:
Villa i två plan
Byggnadsår:
2016
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Ventilation:
Frånluftsventilation
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
TV och internet är via Telia öppen Fiber. Varje medlem får själv teckna vilka paketlösningar de önskar.
Ej inkluderat i avgift:
Obligatorisk vattenavgift 476 kr/mån.

Ekonomi

Bef. pantbrev:
0st
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2019-12-19
C
86 kWh/m²/år

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall:
Ljus och välkomnande hall med klinkergolv, ljusa väggar samt goda förvaringsmöjligheter. I hallen finns det goda möjligheter till att hänga av sig både kläder och skor.

Kök:
Modernt kök med generösa arbetsytor samtidigt som det finns gott om förvaring och tillhörande köksö. Köket går i en ljus nyans både köksluckor och de kaklade ytskikten. Köksutrustningen i köket består av fullstor kyl och frys, mikro och ugn i praktisk arbetshöjd, induktionshäll med spisfläkt samt diskmaskin. Alldeles intill köket finns en ljuvlig matplats intill gavelfönstren. I köket är det parkettgolv tillsammans med ljusa väggar. Från köket tar du dig ut på den härliga altanen med kvällssol och plats för ett stort antal middagsgäster.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med ett vackert parkettgolv tillsammans med väggar i mörkare kulör. I vardagsrummet finns det gott om plats för en fullstor soffgrupp. Från vardagsrummet finns det två separata dörrar som leder dig ut på husets härliga uteplats.

Altan:
Mycket gedigen och stor altan som sträcker sig runtom husets gavel och vetter mot både skog som det stora parkområdet. Här får du ett uppskattat läge med sol från morgon, under dagen och framförallt den ljuvliga kvällssolen med utsikt över parkområdet. Här får du gott om plats med både en stor matgrupp samt med en större utegrupp för större sällskap och härliga grillmiddagar tills solen går ner längsmed horisonten.

Badrum:
Ljust badrum med fönster, klinkergolv och kaklade väggar. I badrummet finns det en dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod, spegelskåp samt wc.

Groventré/tvättstuga:
Groventré med klinkergolv och ljusa väggar. Här finns det både en tvättmaskin samt en torktumlare, goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter i form av skåp.

Förråd:
I anslutning till trappen finns det ett förråd som sträcker sig in under trappen med goda möjligheter till förvaring.

Övre plan

Sovrum 1:
Ljust sovrum med gott om plats för en säng och garderob samtidigt som du får stora fönsterpartier med utsikt mot parken. Någon kanske önskar använda rummet som ett allrum, kontor eller ett separat tv-rum på övervåningen.

Sovrum 2:
Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. I sovrummet får du plats med säng och garderob om så önskas.

Badrum:
Generöst badrum med kakel- och klinkerbeklädda ytskikt i ljus och grå nyans. I badrummet finns ett badkar med takdusch, stort handfat med kommod, spegelskåp samt wc.

Sovrum 3:
Stort sovrum med parkettgolv och målade vita väggar. I sovrummet finns det gott om plats för en fullstor säng samt en integrerad spegelgarderob med goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum 4:
Ljust sovrum med parkettgolv och ljust målade väggar. I sovrummet finns det plats för en större säng, garderob och skrivbord om så önskas.

Klädkammare:
Stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen accepterar delat ägande med 90/10 principen. De finns möjligheter att hyra ut i andra hand genom att ansöka via Mitt Riksbyggen. Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning. Det finns ett gemensamt hus för källsortering. Föreningen har tecknat ett gemensamt bostadsrättstillägg för sina medlemmar.

Bostadsrättsföreningen förvaltas av Riksbyggen.

Månadsavgift

I månadsavgiften ingår snöröjning/sandning, bostadsrättstillägg, sophämtning samt gemensamt miljöhus. Obligatoriskt tillägg om 476 kr/mån avseende vattenavgift. Du betalar endast för faktisk förbrukning och detta justeras årligen efter den faktiska kostnaden man haft.

Parkering

Varje bostadsrätt har en uppfart för två bilar. Ingen gästparkering finns inom föreningen.

Kommande renoveringar

Det är inga planerade renoveringar i föreningen då byggnaderna är nya.

TV / Internet

Varje medlem får själv teckna vilken internet eller TV-leverantör som de önskar via Telia Öppen Fiber.

Planritning

Budgivning pågår

4 100 000 kr Historik

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Morängatan 69D

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Morängatan 69D

Ansvarig fastighetsmäklare

Joel Cruickshank
Fastighetsmäklare