Header image
Properties & Partners Stilfull gavelbostad med komplett uthyrningsdel!
Kommande försäljning

Gustavsbergsgatan 3D

Stilfull gavelbostad med komplett uthyrningsdel!

Varmt välkommen till denna fint renoverade gavelbostad med ett harmoniskt ljusinsläpp. Bostaden har en stor och härlig balkong som vetter mot den lugna innergården och har ett optimalt solläge från tidig förmiddag till sent inpå kvällskvisten. Här får ni den sällsynta möjligheten att få en fullutrustad uthyrningsdel med renoverad köksdel och med dusch. Här får ni välja själva om ni önskar använda uthyrningsdelen och få en mycket billig boendeekonomi eller om ni önskar använda denna del själva som kontor eller separat barn rum (Se alternativ planlösning). Här bor ni dessutom i en ytterst välskött förening med god ekonomi och med en låg belåningsgrad.

I området Sommarro har du möjligheten att ha naturen alldeles inpå husknuten samtidigt som närheten till stadens kärna är väl inom räckhåll. Här kan ni välja mellan att vandra runt och plocka bär och svamp i stadsskogen samtidigt som ni finner härliga promenader i Hågadalen-Nåstens naturreservat. Kommunikationen till stadskärnan är smidig med både täta bussförbindelser och fina cykelvägar eller promenadstråk genom stadsskogen.

Välkommen till en bostad där du tillåts trivas lite extra i tillvaron!

Fakta

Adress:
Gustavsbergsgatan 3D
Kommun:
Uppsala
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Byggnadsår:
1948
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
TV (basutbud) via Tele2 AB tillgängligt för alla och ingår i avgiften, bredband via Telenor tillgängligt för alla via obligatoriskt tillägg till månadsavgiften.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja

Energideklaration

Utförd
F

Förening

Beskrivning

Hall

Ljus och välkomnade hall med ljusa väggar tillsammans med klinkergolv. I hallen finns det goda möjligheter till avhängning samt även en garderob i den inre hallen.

Kök

Mycket elegant renoverat kök i ljus färgsättning samtidigt som man haft ett lite extra öga för detaljerna. I köket är väggarna målade i en ljus nyans och det tåliga klinkergolvet går i gråa toner. Köksutrustningen består av en delad kyl och frys, inbyggd diskmaskin, inbyggd ugn, induktionshäll samt en spisfläkt. Bänkskivan är extra djup och är i trä samtidigt som det finns en specialbyggd diskbänk. Här finns det gott om utrymme att arbeta i köket och mycket praktisk köksförvaring.

Vardagsrum

Stort och rymligt vardagsrum som har ett generöst ljusflöde från de stora gavelfönstren. Här finns det mycket gott om plats för en fullstor soffgrupp samt matgrupp för stora sällskap. I vardagsrummet ligger ett vackert holländskt parkettgolv i originalutförande, väggarna är målade i en matt härlig nyans samt att det finns en stor och vacker öppen spis. Från vardagsrummet tar du dig ut till den sydliga balkongen.

Balkong

Väl tilltagen balkong som vetter mot ett fridfullt läge. Här kan du njuta av ett solläge från förmiddagen till kvällen. Det finns även gott om plats för en trevlig sittgrupp.

Sovrum 1

Stort sovrum med vackert målade väggar tillsammans med holländskt parkettgolv i original utförande. I sovrummet finns det gott om plats för en fullstor säng samtidigt som det finns originalgarderober och även utrymme för extra garderober om så önskas.

Sovrum 2

Väl tilltaget sovrum med målade väggar och det vackra holländska parkettgolvet i original utförande. Här finns det plats för en säng, skrivbord och garderober om så önskas. I anslutning till sovrummet finns en inbyggd garderob i original.

Badrum 1

Helkaklat badrum i ljus ljusa kulörer. I badrummet finns det dusch, handfat med kommod, spegel, wc samt utrymme för att sätta in en tvättmaskin men el och avlopp är ej förberett.

Separat uthyrningsdel med egen ingång:

I den separata uthyrningsdelen möts man av en hall med tillhörande renoverat kökspentry i vackert utförande. I det generösa rummet är det vackert målade väggar tillsammans med parkettgolv. I rummet finns det gott om plats för en säng, garderob och en matgrupp om så önskas.

Badrum 2

Kakel och klinkerbeklätt badrum i ljus färgsättning. Här är det fullt utrustat med dusch, handfat, spegel samt en tillhörande wc.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Gustavsbergsgatan 3D

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Gustavsbergsgatan 3D

Ansvarig fastighetsmäklare

Joel Cruickshank
Fastighetsmäklare