Header image
Properties & Partners Butikslokal i Hägernäs Centrum

Radarvägen 1

Hägernäs Centrum

Butikslokal i Hägernäs Centrum

Denna generösa butikslokal, belägen i Hägernäs Centrum, utgör en perfekt plattform för företagare som söker en primär position för sin verksamhet. 83 kvm med en mycket låg hyra! Utrustad med robusta klinkergolv och nyare 3-glas fönster. Utrustat med praktiskt pentry, wc, omklädningsrum och förråd. Bra skyltfönstren ger utmärkta möjligheter till produktframvisning och reklam direkt mot passerande på gatan. Lokalens design är flexibel och låter sig enkelt omformas för att passa olika affärsmodeller, vilket gör det till ett idealiskt val för den som prioriterar synlighet och anpassningsbarhet.

Utmärkta transportförbindelser genom närhet till både busshållplats och tågstation gör att både anställda och besökare enkelt kan nå fastigheten. Tillgängligheten är också fördelaktig då lokalen är helt utan trappor, vilket gör den perfekt anpassad för besökare i rullstol.

Området kring fastigheten är välbesökt med bra möjligheter till kundparkering, vilket ytterligare höjer attraktionsvärdet för verksamheter med behov av god tillgänglighet.

Fakta

Adress:
Radarvägen 1
Område:
Hägernäs Centrum, Täby
Kommun:
Täby
Fastighetsbeteckning:
Hytten 1
Typ:
Butik
Ägandeform:
Lokal - Hyresrätt
Byggnadsår:
1961
Uppvärmning:
Bergvärme + solceller
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Beskrivning

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Radarvägen 1

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Radarvägen 1

Ansvarig fastighetsmäklare

Mattias Arnkvist
Reg. Fastighetmäklare