Header image
Properties & Partners Optimalt planerad & högt upp i huset!

Albert Engströmsgatan 2H

Gränby

Optimalt planerad & högt upp i huset!

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade etta i mycket hög standard. Här får du en modern bostad som är belägen högt upp i huset vilket skänker bostaden en ljus och härlig atmosfär. Från bostaden har du nära till matbutik samtidigt som du har ett bra pendlarläge med både buss, cykel eller genom att ta bilen till E4:ans påfart som ligger några få minuter bort.

Bostaden fördelar sig på en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, rymligt och stilfullt badrum med goda tvättmöjligheter. Därefter kommer du in i det ljusa allrummet där du har en öppen planlösning mellan det välutrustade köket och allrummet. Från fönstren får du en milsvid utsikt. Om du önskar mer utsikt kan du enkelt ta hissen hela vägen upp till bostadsföreningens takterrass där du kan uppleva makalösa solnedgångar med nära och kära.

Bostadsrättsföreningen Uppsala View erbjuder dig en extraordinär utsikt från sin takterrass med söderläge och utsikt över hela Uppsalas silhuett! I månadsavgiften ingår uppvärmning, kallvatten, TV, bredband och bostadsrättstillägg. I bostadsrättsföreningen har du även tillgång till föreningens uteplats med tillhörande pergola.

På Albert Engströmsgatan bor du granne med omtyckta Gränbyparken som förutom generös parkyta även erbjuder 4H-gård. I direkt anslutning till parken finns det kolonilotter där man kan odla. För den idrottsintresserade ligger Gränby sportfält på kort promenadavstånd och här erbjuds allt från ishallar och friidrottsarena till tennis- och padelcenter. Även Gränbystaden med bland annat shopping, restauranger och biograf nås genom en kortare promenad.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Fakta

Adress:
Albert Engströmsgatan 2H
Område:
Gränby, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
01803
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.75052%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus med 16 våningar. Källare med med garage samt tillhörande vind med takterrass.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
TV (paket lagom) och Bredband (1000/1000 Mbit, trådlösa signaler) är tecknat kollektivt via Telia
Inkluderat i avgift:
I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten, bostadsrättstillägg, TV, fiberbredband och bredbandstelefoni. Kollektivt elabonnemang och varmvatten debiter
Hiss:
Ja
(Det finns två hissar från markplan)

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
498 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2022-02-03
C
72 kWh/m²/år
Albert Engströmsgatan 2H

Förening

Brf Uppsala View
769632-2945
Ja

Allmän föreningsinfo

I bostadsrättsföreningen finns 80 lägenheter. Försäkring Bostadsrättstillägg ingår för medlemmarna. Föreningen tillåter inte juridisk person. Föreningen godkänner delat ägande. Andrahandsuthyrning godkänns av styrelsen och de tar ut en årlig avgift om 10% av prisbasbeloppet.

Individuell debitering av varmvattenförbrukning.
Kollektivt elabonnemang och undermätare i lägenheter för individuell debitering.

Styrelsen är kommunikativ och stabil. De skickar även ut nyhetsbrev som gäller huset via e-mail och Facebook.

Läs gärna mer på föreningens hemsida: www.uppsalaview.se 

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns det en bokningsbar takterrass (våning 16), cykelställ på gården, med och utan tak, soprum, rullstols- och barnvagnsförråd. Samtliga lägenheter är anvisade förråd antingen i källaren eller på vindsplanet.

Renoveringar

Nybyggt, inflytt kvartal 2 2019
2021 2-års besiktning

Kommande:
5-årsbesiktning kommer att ske 2024.
3 stycken elbilsladdare installeras inom kort.

TV / Internet

Gemensamt gruppavtal med Telia. Tv (grundutbud) samt bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering

I bostadsrättsföreningen finns 13 parkeringsplatser för 400 kr/mån, 550kr/mån med el anpassat för motorvärme. Det finns även 39 garageplatser (varav 7 st för elbil) för 1000 kr/mån. Det tillkommer ett elbilstillägg om 250 kr/mån.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall:
Ljus hall med parkettgolv och ljusa väggar. I hallen finns det goda förvaringsmöjligheter med en generös skjutdörrsgarderob.

Badrum:
Generöst badrum i hög standard med kakel- och klinkerbeklädda ytskikt. I badrummet finns det handfat med kommod, spegel med lampa, tvättmaskin och torktumlare, dusch samt vägghängd wc.

Kök:
Ljust och fullt utrustat kök med goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor med en praktisk diskbänk. Köksutrustningen består av delad kyl och frys, diskmaskin, inbyggd mikro, ugn, induktionshäll samt en spisfläkt. 

Allrum:
Ljust allrum med trestavsparkett, ljusa väggar och med ett härligt ljusflöde från de stora fönsterpartiet. I allrummet får du plats med matplats, säng samt en fåtölj eller soffmöbel. Om man vill vara effektiv med förvaring kan man använda lådförvaring under säng.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Albert Engströmsgatan 2H

Välj en tid för visning nedan
:
2024-09-29

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Albert Engströmsgatan 2H

Ansvarig fastighetsmäklare

Joel Cruickshank
Fastighetsmäklare