Header image
Properties & Partners SÄLLSYNT GAVELFEMMA HÖGST UPP I HUSET!
Kommande försäljning

Portalgatan 60

Kapellgärdet

SÄLLSYNT GAVELFEMMA HÖGST UPP I HUSET!

Välkommen till denna unika och moderna gavelfemma, högst upp i huset med ett oslagbart ljusinsläpp tack vare fönster i flera väderstreck. Här får du dessutom njuta av två härliga balkonger som låter dig följa solen från tidig morgon till solnedgång. Bostaden är mycket välplanerad med en delvis öppen planlösning som skapar en social och inbjudande atmosfär, samtidigt som sovrummen är avskärmade för extra lugn och ro. Med två stora badrum, båda av hög standard och utrustade med utmärkta tvättmöjligheter och komfortvärme, är vardagen både bekväm och praktisk.


Bostadsrättsföreningen Gröna Huset är en modern fastighet, uppförd 2014, med en stabil och välskött ekonomi. Föreningen erbjuder flera bekvämligheter för sina medlemmar, inklusive en gästlägenhet som kan hyras till ett mycket förmånligt pris. Det finns även en stor, välutrustad tvättstuga med flera tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp för att göra vardagen smidigare. Den lummiga innergården är en grön oas, utrustad med en pergola, sittgrupper, grillplatser, pingisbord och en hängmatta – perfekt för avkoppling eller sociala tillfällen. För barnfamiljer ligger den populära lekplatsen Portalparken precis intill föreningen.


I Kapellgärdet bor du i ett modernt och populärt bostadsområde med gångavstånd till både innerstaden och utmärkta pendlingsmöjligheter. Samtidigt har du nära till naturen med Gamla Uppsala högar och Röbo runt hörnet – en perfekt kombination av stadens puls och grönskande omgivningar.
Området erbjuder ett flertal lekplatser och trevliga innergårdar som passar utmärkt för barnfamiljer. Du har dessutom ett attraktivt pendlarläge med bil, med enkel tillgång till både E4 som snabbt tar dig till Stockholm eller Gävle, och Bärbyleden för smidig resa mot Enköping.


I närheten hittar du affärshuset Kvarnen som har allt du behöver – restauranger, mataffär (ICA Kvarnen), Systembolag, apotek och frisörer. Det finns också fyra förskolor i närområdet, varav två ligger direkt intill bostaden, vilket gör det bekvämt för barnfamiljer. För den som gillar att träna finns flera träningsmöjligheter på nära håll, som Friskis & Svettis, Women’s Training och Actic Torngatan. Dessutom ligger träningsanläggningen vid Fyrishov inom kort avstånd.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga i populära Kapellgärdet!

Fakta

Adress:
Portalgatan 60
Område:
Kapellgärdet, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Badrum:
2 st
Hiss:
Ja
(Hiss från markplan)
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja

Förening

Brf Gröna huset
769624-0923
Ja

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall:
Hall med klinkergolv och målade väggar. I hallen finns det goda avhängningsmöjligheter samt två garderober med god förvaring.

Badrum 1:
Välplanerat badrum med kakel och klinkerbeklädda ytskikt. I badrummet finns dusch, handfat med kommod, spegelskåp, wc samt handukstork.

Vardagsrum:
Stort och mycket ljust vardagsrum med parkettgolv och ljust målade väggar i grå nyans. Här får du ett härligt ljusflöde tack vare bostadens gavelläge och med fönster i två väderstreck. I vardagsrummet får du plats med en större soffgrupp samtidigt som du har gott om plats för en större matgrupp. Planlösningen är delvis öppen mellan bostadens kök.

Kök:
Ljust kök med ljusa skåpsluckor, ljusa väggar samt parkettgolv. Köksutrustningen består av fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn samt diskmaskin. I köket finns det gott om förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor samt en praktisk diskbänk. Från köket tar du dig ut på bostadens ena balkong.

Balkong 1:
Balkong med plats för ett balkonggrupp som har sol under eftermiddagen och kvällen. Här har du en härlig utsikt mot Svartbäckens vackra villakvarter.

Sovrum 1:
Mycket stort sovrum med mycket gott om plats för en fullstor säng och möjlighet att ha generösa garderobslösningar. I sovrummet är det parkettgolv tillsammans med målade väggar i vacker nyans.

Sovrum 2:
Sovrum med parkettgolv och ljust målade väggar. Här får du plats med en stor säng samtidigt som du får plats med både garderob och skrivbord om så önskas. Från rummet tar du dig ut till bostadens stora inglasade balkong.

Balkong 2:
Stor inglasad balkong med mycket gott om plats och ger dig soligt söderläge med sol från tidig förmiddag till eftermiddagen. Balkongen vetter mot bostadsrättsföreningens grönskande och fridfulla innergård. Här finns det gott om plats för att möblera efter eget tycke och smak.

Sovrum 3:
Ljust sovrum med parkettgolv och ljust målade väggar. Här får du plats med en säng samtidigt som du får plats med både garderob och skrivbord.

Sovrum 4:
Sovrum med parkettgolv och ljust målade väggar. Här får du plats med en säng samtidigt som du får plats med både garderob och skrivbord.

Badrum 2:
Stort badrum med kakel- och klinkerbeklädda ytskikt. I badrummet finns badkar, handfat med kommod, spegelskåp, wc, tvättmaskin och torktumlare.

 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Portalgatan 60

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Portalgatan 60

Ansvarig fastighetsmäklare

Joel Cruickshank
Fastighetsmäklare