Header image
Properzine Marketing EXKLUSIVT GAVELRADHUS MED UNIKT SJÖLÄGE!

Margaretavägen 57 G

Centralt

EXKLUSIVT GAVELRADHUS MED UNIKT SJÖLÄGE!

Ta på dig morgonrocken, ta med dig morgonkaffet och gå en kort promenad på mysig skogsstig ner till bryggan vid sjön Valloxen. Ta ett dopp och njut av kaffet i morgonsolen. Därefter går du upp till din egna takterrass där du kan njuta av solens strålar resten av dagen.

Unikt gavelradhus i tre plan med härlig takterrass dit solens strålar når hela dagen. I denna bostad har inget lämnats åt slumpen; genomtänkt planlösning med stora sällskapsytor såväl invändigt som utvändigt, genomgående exklusiva materialval och stora fönsterpartier i alla tre våningsplanen ner mot sjön och naturen. Väldigt bra pendlarläge både för dig som åker tåg (30 min till Stockholm, 10 minuter till Uppsala) och bil (ca 45 minuter till Stockholm, 25 minuter till Uppsala).

Bostaden erbjuder hall med platsbyggd förvaring, kök med matplats vid panoramafönster ner mot sjön, vardagsrum med fullt öppningsbara fönster med samma ljuva utsikt, två sovrum (möjlighet att med enkla medel skapa upp till två till) samt två helkaklade badrum varav det ena med dubbeldusch, och det andra med tvättstuga.

Utvändigt finns även en insynsskyddad uteplats på framsidan med trätrall, plattlagd gång fram till entrén och möjligheter till odling. Framsidans uteplats är inramad av staket och insynsskydd.

Bostadsrättsföreningens vision är att vara ett levande samhälle, den nybyggda Margaretaskolan (åk F-9) i centrum och företagscenter. Föreningen planerar även att anlägga grillplats i mysig skogsdunge, gym m.m.

Stabil ekonomi i föreningen med låga avgifter och goda intäkter.

Området erbjuder som nämnts ovan, direkt närhet till Knivstas vackra natur, strandpromenaden runt sjön Valloxen med fullt av möjlighet för rekreation årets alla årstider. Vintertid plogas isen på sjön ända till bryggan, perfekt för långfärdsskridskoåkning! Tio minuters promenad ner till Knivsta Centrum med tågstation och växande serviceutbud med restauranger, caféer, gym, apotek och mataffärer.

Fakta

Adress:
Margaretavägen 57 G
Område:
Centralt, Knivsta
Kommun:
Knivsta
Lägenhetsnummer:
L22
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.46364%
Andelstal avgift:
1.31439%
Byggnadstyp:
3-plans gavelradhus med takterrass
Byggnadsår:
2021
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Värmepump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
2 st
Balkong:
Takterrass, uteplats
Förråd:
Utvändigt förråd på framsidan
TV- Internetutbud:
Lidén data
Inkluderat i avgift:
Fiber via Lidén data/Knivsta net
Ej inkluderat i avgift:
el, vatten, bostadsrättstillägg
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja

Energideklaration

Beställd

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
18 000 kr/år
6 864 kr/år
2 400 kr/år
27 264 kr/år
Energiförbrukning 9600 kWh/år

Förening

Brf Walloxen
769638-8441
Ja
Nej

Allmänt om föreningen

FASTIGHETEN: Brf Walloxen består av 98 st bostadslägenheter och 4 st bostadsrättslokaler, med byggår 2021.

PARKERING: I föreningen finns 81 parkeringsplatser, varav 34 är belägna i garage. Parkeringsplats kostar 500 kr/månad. Garageplats kostar 1 250 kr/mån. Kösystem tillämpas.

TV/INTERNET: I månadsavgiften ingår fiber (internet 400/100) samt basutbudet av TV-kanaler, via KnivstaNet.

DRIFTKOSTNADER: Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för värme, vatten och el. Driftkostnader för vatten debiteras enligt schablon. Elen debiteras efter faktisk förbrukning. Föreningen har gemensamt avtal och kostnaderna debiteras av föreningen.

AVGIFTER: Vid överlåtelse betalar köparen en överlåtelseavgift motsvarande 2,5% av prisbasbeloppet. En pantsättningsavgift motsvarande 1% av prisbasbeloppet betalas av pantsättaren.

EKONOMISK FÖRVALTNING: Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Beskrivning

Interiörbeskrivning

Entréplan

Välkomnande hall med plats för avhängning samt tre platsbyggda garderober. Vitlaserat trägolv och laserad panel på väggar.

Sovrum 1/gästrum/kontor har vitlaserat trägolv samt vitlaserad panel på väggar. Tre garderober och fönster mot framsidan. 

Dushrum med kaklade väggar och klinkergolv. Infällda spotlights i tak. Duschplats, WC och tvättställ med kommod. Här finns även tvättmaskin, torktumlare samt frånluftsvärmepump.

Kök och matrum i öppen planlösning men med köksdelen lagom separarad. Skåpsinredning i sobert grått från Marbodal, bänkskivor i sten och matplats för många matgäster invid de väldigt generösa fönsterpartiet med utsikt ner mot sjön. Vitlaserat trägolv och laserad panel på väggar. Maskinell utrustning kök: Induktionshäll, ugn, micro samt integrerad kyl, frys och diskmaskin.

 

Plan 1

 

En massiv vitlaserad ektrappa leder upp till plan 1.

 

Vardagsrum med fullt öppningsbart fönsterparti ner mot sjön. Vitlaserat trägolv och vitlaserad panel på väggar. Garderobsvägg i smakfullt utförande längs väggen som vetter mot trappan och badrummet. 

 

Master bedroom med garderobsvägg och fönster mot framsidan. Vitlaserat trägolv och laserad panel på väggar. Detta rum går med enkla medel att dela av till två mindre sovrum (dörr finns sparad).

 

Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Dubbeldusch, dubbelkommod samt WC.

 

Plan 2 

Här finns innanför utgången till den fantastiska taketerrassen plats för tex hemmakontor med ljuvlig utsikt.

Uteplatser

Insynskyddad entrégård och uteplats på framsidan med plattlagd gång fram till huset. Trätrall med plats för utemöbel. Förråd (oisolerat). Staket, häck och insynsskydd mot gaveln.

 

Takterrassen löper över nästan hela huset och erbjuder utrymme till flera sittgrupper. Golvet är av trä och det finns plats för matgrupp under tak. Den främre delen av takterrassen har frostat glas för att minimera insynen.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Margaretavägen 57 G

Välj en tid för visning nedan
:
2024-10-07
:
2024-10-06

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Margaretavägen 57 G

Ansvarig fastighetsmäklare

Cecilia Wetterborg
Fastighetsmäklare