Header image
Såld LJUS - GAVEL - ÖPPET- INSYNSSKYDDAD - MODERNT

Majrovägen 31

Enskede - Gubbängen

LJUS - GAVEL - ÖPPET- INSYNSSKYDDAD - MODERNT

Varmt välkommen till denna moderna supertrevliga bostad med ljus och öppen planlösning högst upp med ett ogenerat och lugnt läge mot skog och lummig innergård. Hiss finns.

Denna fina drömbostad på 49 kvm erbjuder allt man kan önska sig. Fin rymd som ger ljuvligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Ett rymligt vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong med fritt och soligt västerläge samt plats för såväl sittgrupp som plantering. Tänk att få njuta av solen på den underbara och insynsskyddade balkongen en fin sommardag eller varför inte bara sitta ute och njuta av lugnet och ta en kopp kaffe.

Önskar du öppna och rymliga ytor, stora fönsterpartier, ett härligt vardagsrum, ett bra sovrum med fint läge samt ett kök med gott om plats för förvaring i fil mot vardagsrummet. Då har du kommit helt rätt. Dessutom ett stort fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin.

Du bor attraktivt i fastigheten och i en förening med fin gemenskap och närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central. Stabil förening med god ekonomi.

Välkommen till visning

Fakta

Adress:
Majrovägen 31
Område:
Enskede - Gubbängen, Enskede
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
632  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.82010%
Andelstal avgift:
0.82%
Byggnadsår:
1996
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
värme, Vatten
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
329 086 kr

Energideklaration

Utförd

Driftkostnad

250 kr/år
250 kr/år
500 kr/år
Schablon

Förening

Brf Majroparken 1
769600-4352
Ja

Allmänt

Majroparken 1 är en bostadsrättsförening där miljön står i centrum. Föreningens fastighet, Flacktången 1 som uppfördes mellan 1995-1996 består av 4 bostadshus med tillsammans 6 trapphus med adress Majrovägen 31-41. Fastigheten uppvärms med fjärrvärme och har en bostadsyta på 6.386 m2. Utöver detta finns det 88 st miljövarudeklarerade bostäder upplåtna med bostadsrätt. Föreningens 88 bostäder fördelar sig enligt följande: 32 st 5 rok, 11 st 4 rok, 15 st 3 rok, 28 st 2 rok samt 2 st 1 rok. Föreningen besitter idag tomträtt som omförhandlas 2025.

EKONOMI:
Ekonomin i föreningen är god och stabil och man kan tydligt i årsredovisningen se att föreningen går med goda resultat för varje år.

PARKERING:
Föreningen tillhandahåller även garage och parkeringsplatser för sina medlemmar mot en mindre avgift. Här innehas kösystem. I dagsläget finns 34 st garageplatser 500 kr/mån och 23 utomhusplatser med el 350 kr/mån eller utan el för 250 kr/mån. Ett begränsat antal elladdboxar kan anslutas vid behov och mot beställning.

GJORDA RENOVERINGAR:
2017 - Stamspolning 2017 - Tillbyggnad av ett mindre gårdshus 2018 - Byte av luftfilter i samtliga bostäder 2020 - Större portrenovering

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Årlig löpande underhåll av fastigheten inom ramen för den ekonomiska utvecklingen.


ÖVRIGT:
Cykel- och barnvagnsrum finns på gården och vid port 41 finns en trevlig tvättstuga. Vid bygget har endast miljövarudeklarerade och allergianpassade byggmaterial använts. Här finns odlingslotter och jordkällare. Föreningen tillämpar källsortering. Kompostlådor finns ute i trädgården. Utöver detta erbjuder föreningen 3 st gårdshus som inhyser cyklar och redskap samt några extra lägenhetsförråd. Ett fjärde gårdshus är sedan 2002 ombyggt till en föreningslokal där fest, övernattning och eller hobbyverksamhet förekommer Delat ägande är okej men gärna att båda bor i bostadsrätten. Om ej båda bor så är det bra om de är släkt. För mer info hittar ni föreningens hemsida här: https://www.majroparken1.se/

Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande möblerbar hall med fint trägolv. Plats för avhängning. Garderob med skjutdörrar.

Badrum
Stort och fräscht helkaklat badrum med klinker på golv. Här finns vägghängd WC och tvättställ, dusch , handduksvärmare, tvättmaskin och ett skåp med förvaring.

Kök
Trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Köksluckor och skåp i vit färg, vitt kakel bakom arbetsbänk och diskho samt fint trägolv. Matplats för 2-3 personer. Kombinerad kyl-frys, spis med ugn och vägghängd spisfläkt.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med trägolv och stora fönster mot mysig innergård. Gott om utrymme för både matplats och soffgrupp. Utgång till stor härlig inglasad balkong i väst.

Sovrum
Sovrum med utrymme för både förvaring och stor säng. Gavelfönster och stor garderob med skjutdörrar.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Pierre Bohlin
Fastighetsmäklare