Tillbaka

Bli franchisetagare

Starta Properties & Partners nästa mäklarkontor!

Vi söker nu dig som är fastighetsmäklare och är redo för att ta nästa steg i karriären. Öppna ditt egna kontor, som du själv eller tillsammans med kollegor du vill öppna med, äger till 100%! Därigenom kommer du ha den största lönsamheten gentemot många andra mäklarkedjor som idag vill äga andelar av ditt bolag. Franchisekonceptet är uppbyggt för dig som antingen driver en fungerande mäklarverksamhet och som vill ta nästa steg och vidareutveckla ditt företag, eller har jobbat en tid i branschen och vill starta egen verksamhet.

Properties & Partners eftersträvar alltid efter en mening, vår affärside, ”Hur vill du profilera just din bostad?”.

Properties & Partners franchise är ett nyckelfärdigt och komplett koncept där du enkelt, lönsamt, modernt och framgångsrikt kan starta ett Properties & Partners kontor, själv eller med en vän. Properties & Partners kan hjälpa dig att sköta all administration om du önskar det, och du som franchisetagare kan fokusera på att mäkla, rekrytera och skapa trivsel på ditt kontor.

Properties & Partners är ett mäklarföretag i framkant med fokus på modernitet och stilren profil.
Med vår affärside/slogan ”Hur vill du profilera just din bostad?” menar vi på att vi har ett av marknadens absolut vassaste och bästa paketering av bostäder- i form av hemsida, digitala annonser, prospekt och bostadsbilder (vår redigerare är en av branschens bästa – vi har samma redigerare för alla våra mäklare i hela landet). Du får tillgång till reklamkampanjer, profiler, material, vara med och utveckla, uppdateringar, säljträningar och mycket mer. Vi representerar även dig och ditt företag på högskolor. Det är högt i tak och korta beslutsvägar vilket innebär att man enkelt kan vara med och påverka. Vi har nära gemenskap med alla som jobbar tillsammans med oss och en väldigt trevlig atmosfär.

Vi är en privatägd kedja som växer mycket snabbt. Vårt kvalitativa varumärke slår sig snabbt och hårt in i de städer vi öppnat i under årens lopp.

Vill du veta mer om konceptet och vad det innebär mer konkret att vara franchisetagare? Tveka inte att kontakta oss!

Allt behandlas givetvis helt konfidentiellt.

Välkommen till Sveriges modernaste mäklarbyrå!

 

 

VD/Marknadsföringschef
0706-98 47 10
Ekonomichef
0708-95 07 35

Våra kontor