Header image
Properties & Partners LJUS - RYMLIG - BRA AVGIFT - FRIKÖPT TOMT
Budgivning pågår

Majrovägen 5

Enskede - Gubbängen

LJUS - RYMLIG - BRA AVGIFT - FRIKÖPT TOMT

Denna moderna och rymliga trea ligger i ett fint läge med närhet till både grönområden och bekvämligheter. Lägenheten är ljus och fräsch, den är inredd med stilrena materialval och genomgående ljusa färger.

Hissen tar er smidigt upp till lägenheten, där ni möts av en luftig och öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Det stora fönsterpartiet släpper in mycket ljus och ger en härlig rymd till rummet.

Det finns två rymliga sovrum varav det stora har gott om förvaringsmöjligheter i form av flera garderober samt utgång till lägenhetens balkong, med utsikt mot den lugna innergården. Badrummet är stilrent och modernt inrett med dusch och tvättmaskin. Dessutom finns en väl tilltagen och ljus klädkammare med fönster i lägenheten.

Lägenheten ingår i en ekonomiskt välskött förening med friköpt tomt. Att leva här kan inte annat än beskrivas som ytterst bekvämt med flertalet p-platser i området och närhet till kollektivtrafik. Dessutom på gångavstånd till matbutiker, restauranger, skolor, vårdcentral och tandläkare samt skog och mark.

Varmt välkomna till en mycket trevlig och funktionell lägenhet med alla bekvämligheter man kan önska sig, perfekt för den som letar efter ett modernt boende med god standard.

Fakta

Adress:
Majrovägen 5
Område:
Enskede - Gubbängen, Enskede
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
131  /  1201
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.020525%
Andelstal avgift:
0.0020505%
Byggnadsår:
2010
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Till lägenheten tillhör ett vindsförråd om ca 1,2 m x 2,4 m
TV- Internetutbud:
T-leverantör: Telenor. Bredband (hastighet 100/100), ett grundutbud TV-kanaler samt telefoniabbonemang ingår i månadsavgiften till föreningen.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja

Energideklaration

Utförd
2022-06-21
D
126 kWh/m²/år

Driftkostnad

4 200 kr/år
3 000 kr/år
7 200 kr/år
Schablon

Förening

Brf Geringslådan
769618-7520
Ja

Allmänt

Föreningen besatår av 49 lägenheterna finns utspridda i fyra separata trappuppgångar, med adresserna Lingvägen 122, samt Majrovägen 1, 3 och 5.
Föreningen äger marken som huset är byggt på, inklusive den mark där innergård och parkeringsplatser är belägna. Inflyttningar har skett med början i december 2009.

I varje trapphus finns ett barnvagnsrum i direkt anslutning till porten och samtliga lägenheter har även separata förråd, de allra flesta placerade på
vinden och ett fåtal på bottenvåningen, på cirka 3 kvm. I direkt anslutning tillhuset finns föreningens egna parkeringsplatser, med 17 vanliga platser och 18 platser i carport med tillgång till eluttag.

I direkt anslutning till huset ligger även föreningens sop- och källsorteringsstation samt ett rymligt cykelförråd med plats för alla boendes
cyklar. På plan 1 i porten på Majrovägen 3 ligger föreningens gemensamma tvättstuga.

Radonmätning har uförts i fastigheten under 2013-2014, värdena håller sig långt under Socialstyrelsens riktvärde som för bostäder är 200 Bq/m3. Medelvärdet i vår fastighet är i genomsnitt 60 Bq/m3.

Parkering:
Totalt finns det 37 parkeringsplatser som kan hyras av de boende, fördelade enligt följande: 18 bilplatser i carport varav 7 stycken med tillgång till laddstolpe för elbil och övriga med elstolpe som kan användas för bilar med motor/kupevärmare. 17 markparkeringsplatser för bil varav 6 stycken med tillgång till laddstolpe för elbil. 2 platser för MC/moped där fordonet kan låsas fast i nedgjuten metallbåge.

Beskrivning

Hall - Välkomnande möblerbar hall med fint parkettgolv och ljusa väggar samt klädhängare.

Klädkammare – En generös och ljus klädkammare med garderober, hyllor, fönster och parkettgolv. Den rymliga klädkammaren kan också användas som rum/sovrum/kontor så blir lägenheten en 4:a.

Kök – Helfräscht stort Vedum kök med matplats för ca 6-8 personer med gott om förvaring i skåp och lådor. Kakel bakom arbetsbänk och diskho. Köksluckor och skåp i vit färg samt ett fint parkettgolv. Köket är utrustat med spis, ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys.

Badrum – Smakfullt och rymligt badrum med ljusgrått klinker på golv med golvvärme och vitkaklade väggar. Dusch, wc, tvättställ, handdukstork och tvättmaskin. Badrummet är förberett för att inreda med badkar.

Vardagsrum – Ljust trevligt vardagsrum med fint ekparkettgolv och målade väggar. Öppet mot köket, vilket ger en extra rymlig känsla.

Sovrummen – Stort sovrum (1) med ekparkettgolv och grå tapet samt 4 st garderober. Utgång till en stor härlig balkong med läge mot lugn innergård.

Sovrum (2) med ekparkettgolv och målade väggar samt 1 garderob.

Innergården – En grön oas med plats för både lekande barn och vuxna som vill njuta av sol och grönska. Föreningen har byggt två gemensamma grillar på gården, njut av grillad mat och goda  vänner skuggan av träden. Innergården är helt inhägnad med staket mot gatan utanför.

Planritning

Budgivning pågår

3 300 000 kr Historik

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Majrovägen 5

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Majrovägen 5

Ansvarig fastighetsmäklare

Pierre Bohlin
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Ida Bohlin
Blivande fastighetsmäklare