Header image
Properties & Partners Måste upplevas - Ljus - Öppen - Superfin - Modernt boende

Rubanksgränd 6

Enskede - Gubbängen

Måste upplevas - Ljus - Öppen - Superfin - Modernt boende

Varmt välkommen till detta mysiga boende med toppenläge i Gubbängen. Gavellägenhet med ogenerat läge och fri utsikt. Öppna och rymliga ytor, stora fönsterpartier, vardagsrum och ett sovrum med fint läge samt ett kök med stil och finess i en öppen planlösning mot vardagsrum. Kliv in genom ytterdörren och möts av ljuset och den fantastiska rymden samt den generösa takhöjden.

Därtill en stor balkong med soligt söderläge. Att leva här kan inte annat än beskrivas som ytterst bekvämt. Här bor du attraktivt med närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs -och friluftsområden (Majroskogen), lekparker och endast 18 min från Stockholms central.

Föreningen är väldigt stabil och har ett genomgående miljö- och hållbarhetstänk.

Varmt välkomna!

Fakta

Adress:
Rubanksgränd 6
Område:
Enskede - Gubbängen, Enskede
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
224
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.019436%
Andelstal avgift:
0.019436%
Byggnadsår:
2007
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Till varje lägenhet hör ett mycket stort lägenhetsförråd. Lägenhetsförråden är belägna på kallvindar på plan 5 i respektive hus. Det är inte tillåtet att förvara brännbara eller explosiva varor i lägenhetsförråden.
TV- Internetutbud:
T-leverantör: Telenor. Bredband (hastighet 1000/1000), ett grundutbud TV-kanaler samt telefoniabbonemang ingår i månadsavgiften till föreningen.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Tv och bredband 1000/1000
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja

Energideklaration

Utförd
2021-01-26
E
154 kWh/m²/år

Driftkostnad

4 200 kr/år
3 000 kr/år
7 200 kr/år

Förening

Brf Majroskogen
769614-1676
Ja

Allmänt

Vill du bo nära stan men ändå ha närheten till naturen? Här i Brf Majroskogen bor du lugnt och tryggt med goda grannar och bra gemenskap!

Brf Majroskogen ligger på Rubanksgränd i Gubbängen. Föreningen består av tre fyravåningshus och totalt 45 lägenheter. Alla lägenheter har stora balkonger (ca8 m2) eller uteplats. Flera boende har glasat in sina balkonger. I BrfMajroskogen finns 2:or, 3:or och 4:or. Lägenheterna är ljusa och välplanerade.

I föreningen finns tvättstuga på Rubanksgränd 3, barnvagnsrum och cykelförråd. Vindsförråd finns till alla lägenheter.
Föreningen har utemöbler och det är tillåtet att grilla på gården för den som vill. Det är även tillåtet att grilla på balkongen med el eller gasolgrill.

Alldeles runt knuten ligger skogen och stan cirka 15 minuter bort med tunnelbana och Farsta centrum endast några minuter.

I Brf Majroskogen bor människor i alla åldrar, vilket bidrar till den trevliga boendemiljön.

Ombyggnation/underhåll: Löpande underhåll av föreningens fastighet sköts enligt föreningens underhållsplan samt när behov uppstår.

Välkommen till Brf Majroskogen

Beskrivning

Hall
Välkomnande möblerbar hall med klinker på golv. Plats för avhängning.

Badrum
Fräscht badrum med klinker på golv med skön golvvärme och vita stora kakel på väggarna. Duschhörna, vägghängd wc, tvättställ, och handduksvärmare samt skåp. Förberett för tvättmaskin.

Kök
Superfint kök från 2022 i öppen planlösning mot vardagsrum. Klinkergolv med skön golvvärme. Köksluckor och skåp i vit färg, skiva bakom arbetsbänk och diskho samt fint klinkergolv. Matplats för ca 4 personer. Kombinerad kyl-frys, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och spisfläkt.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och stora fönster i två väderstreck. Gott om utrymme för både matplats och soffgrupp. Utgång till stor härlig inglasad balkong med söderläge och eftermiddagssol.

Sovrum
Sovrum med gavelfönster och utrymme för både förvaring och stor säng. Ekparkettgolv och rejäl klädkammare.

Persienner i samtliga rum. Dimerbelysning

Område

Bostaden ligger några hundra  meter från Gubbängens T-bana och centrum där det bl a finns ett stort Coop Konsum, bankomat, bibliotek, apotek, folktandvård, vårdcentral, frisör, tobaksaffär, restaurang, sushirestaurang, pizzeria, café, Moment teater m.m.  Och inte minst den uppskattade Italienska pizzerian och glassbaren som finns här måste upplevas. Kallas i folkmun "Italienaren"

Majroskogen är ca 60 ha stort och är ett av de största sammanhängande skogspartierna i Söderort. Det är ett välanvänt område med stor betydelse för rekreationsmöjligheterna i de omkringliggande stadsdelarna. Till Majroskogen är det bara 200 m från lägenheten.

I närheten finns även Gubbängens idrottsplats som har massor med tennisbanor, skridsko- och bandyhall, fotbollsplan, och modernt gratis utomhusgym där alla viktinställningar är reglerbara och Gubbängsparken -Parkleken Flygplansparken.  I närheten ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård och stor härlig närliggande lekpark. Det finns två olika Gym i Gubbängen; STC, mitt i Gubbängens centrum; samt Nordic Wellness, vid övre tunnelbaneingången.

En femminuterspromenad bort ligger Hökarängen med bl a konditorn och bagaren samt Konsthall C och Parkleken Starrmyran, samt matbutiken MatDax som har fantastiska extrapriser regelbundet.

På motsvarande avstånd, nedanför Gubbängsmotet vid infarten till Sköndal, finns även den nya handelsplatsen; med Willys, Plantagen, MAX Burgers, Nordic Wellnes Gym, Systembolaget och McDonalds.
Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen. Stockholms stad har byggt Stockholms första träningshall för skridsko och bandy på Gubbängens IP, Gubbängen Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen - Stockholm växer (vaxer.stockholm)

Parkleken -Nybygget (Flygplansparken)
I Parkleken Nybygget I Gubbängen bedrivs parklek och fritidsgård. Det är en spännande och trygg samlingsplats för barn och unga i alla åldrar, och föräldrar. Profilen är framförallt uteverksamhet. Alla aktiviteter är till för alla oavsett vem du är, allas lika värde är viktigt i verksamheten.
Parkleken Nybygget är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter, till exempel lekar, spel, natur och miljö, idrott, rörelse, grillning och umgänge.

I parkleken finns en skate/kick-park uppbyggt som en pool-serie, samt en fritidsgård kvällstid.

Parkleken -Starrmyran
Parkleken i Hökarängen är en öppen fritidsverksamhet med fokus på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning, umgänge och fest. Här finns ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur.

Under vintern finns bland annat miniskidor, pulkor och hjälmar att låna. Det finns även en inomhuslokal med lite spel och leksaker för dagar när vädret är lite sämre.

Gör ett besök i stallet där du kan se djuren. Det finns två ponnyer, två getter, två kaniner samt höns.

Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten.

Kommunikationer: Tunnelbanans gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 18 minuter och från Södermalm tar det inte mer än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden enkelt dig hem.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Rubanksgränd 6

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Rubanksgränd 6

Ansvarig fastighetsmäklare

Pierre Bohlin
Fastighetsmäklare