Header image
Properties & Partners Superfin - Stor - Balkong - Hiss - Ljusträdgård

Kryddgränd 4, 1 tr

Enskede - Gubbängen

Superfin - Stor - Balkong - Hiss - Ljusträdgård

Mycket fin lägenhet, 3 rok om 98 kvm med hög standard i bostad byggd 2009. Stor trevlig balkong i anslutning till vardagsrummet. Perfekt vid ljumna sommarkvällar.

Bostaden har en härlig atmosfär med ljus planlösning och påkostade materialval såsom fint Marbodalkök och vackra ekparkettgolv. Vidare finns två rymliga sovrum och fräscht kaklat badrum med klinkergolv.

Trivsam förening med två inglasade ljusgårdar, en mindre och en större. Den stora hyser en tropisk vinterträdgård med klängväxter och palmer och håller behaglig temperatur även under vinterhalvåret.

Du bor attraktivt i fastigheten med gångavstånd till allt; skog, natur, centrum, t-bana och mycket annat. Hiss finns. Varmt välkomna!

Fakta

Adress:
Kryddgränd 4, 1 tr
Område:
Enskede - Gubbängen, Farsta
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
51  /  1112
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.36584%
Andelstal avgift:
2.12294%
Byggnadsår:
1985
Uppvärmning:
Direkt el
Balkong:
Balkong
TV- Internetutbud:
ComHem Triple play med obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån
Inkluderat i avgift:
Inkl VA och kabelTV, Obligatoriskt tillägg 165/mån för bredband
Ej inkluderat i avgift:
direktverkande el för värme tillkommer
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja

Energideklaration

Utförd

Driftkostnad

6 000 kr/år
2 500 kr/år
8 500 kr/år
Schablon

Förening

Brf Kryddgränden
769616-8165
Ja

Allmänt

Byggnaden uppfördes år 1985. År 2008 gjordes en del av byggnaden om från kontor till bostäder.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

 

PARKERING
På fastigheten finns 83 parkeringsplatser varav 71 uthyres för långtidsparkering och tolv st utgör avgiftsbelagd besöksparkering. Det finns för tillfället lediga platser.

TV OCH BREDBAND

ComHem Triple play med obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån

GÅRDSPLATS

Föreningen har fräschat upp utemiljön med nytt staket och inköp av fotbollsmål.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

TVÄTTSTUGA
Föreningen har två tvättstugor på entréplan. Man bokar tvättid i en bokningsapp eller på nätet.

CYKELRUM
I fastigheten finns det två cykelrum.

PARKERING

P-platser 215kr/mån utan el
P-platser 300kr/mån med elstolpe för motorvärmare
Laddplats 400kr/mån till det tillkommer kostnaden för den el man förbrukar.

RENOVERINGAR

Föreningen månar om sina fastigheter och här är ett urval av de större renoveringar förening gjort på fastigheten.
2023 Solceller
2022/2023 OVK
2022/2023 Elbilsladdare
2021 Stamspolning
2021 Byte av en tvättmaskin och en torktumlare i tvättstugan
2020 Ny utebelysning
2019 Balkonger byggs för de "nya" lägenheterna
2019 Bergvärme


2018 Helrenovering av tvättstuga 1

I årsredovisningen ges en komplett historik över föreningens underhåll av fastigheten. Kort sagt så är de boende mycket måna om sin gemensamma miljö och de planterar blommor, målar och fräschar upp huset och tomtmarken på de gemensamma städdagarna.

ÖVRIGT

Föreningens hus är byggda runt en ljusgård/vinterträdgård där det finns sittgrupper, lekplats och pingisbord. Det här är en förening som inbjuder till umgänge. Den inbjudande ljusgården är en trevlig mötespunkt för alla i huset.

Viktiga dokument & länkar

 

Beskrivning

Hall
Välkomnande möblerbar ljus hall med grått klinkergolv som övergår i parkett. Plats för avhängning och garderob. Mellan hall och badrum finns även en rymlig klädkammare.

Kök
Fint Marbodal-kök med köksluckor och skåp i vit färg och kakel ovan arbetsytor. Matplats för ca 4-6 personer. Köksutrustning: Spis med ugn, kyl/frys och diskmaskin samt fläkt.

Badrum
Stort fint badrum med kakel och klinker i grått och vitt. Badkar, wc, tvättställ och handduksvärmare.

Vardagsrum
Ljust rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier åt två håll och parkettgolv. Plats för stor soffgrupp. Utgång till stor härlig balkong med utsikt mot natur.

Sovrummen
Master sovrum med tapetserade väggar. Tre garderober. Mindre sovrum i anslutning till köket.

Parkleken -Nybygget (Flygplansparken)

I Parkleken Nybygget I Gubbängen bedrivs parklek och fritidsgård. Det är en spännande och trygg samlingsplats för barn och unga i alla åldrar och föräldrar. Profilen är framförallt uteverksamhet. Alla aktiviteter är till för alla oavsett vem du är, allas lika värde är viktigt i verksamheten. I parkleken finns en skate/kick-park uppbyggt som en pool-serie, samt en fritidsgård kvällstid. Parkleken Nybygget är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter, till exempel lekar, spel, natur och miljö, idrott, rörelse, grillning och umgänge.

Parkleken -Starrmyran

Parkleken i Hökarängen är en öppen fritidsverksamhet med fokus på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning, umgänge och fest. Här finns ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur. Under vintern finns bland annat miniskidor, pulkor och hjälmar att låna. Det finns även en inomhuslokal med lite spel och leksaker för dagar när vädret är lite sämre. Gör ett besök i stallet där du kan se djuren. Det finns två ponnyer, två getter, två kaniner samt höns.

Område

Bostaden ligger i närheten av Gubbängens och Hökarängens T-bana. i Gubbängens centrum finns bl a ett stort Coop Konsum, bankomat, bibliotek, apotek, folktandvård, vårdcentral, frisör, tobaksaffär, sushirestaurang, pizzeria, café, Moment teater m.m. I centrum finns också fyra nya restauranger / caféer såsom Poke bowl / sushi, café med stenugnsbröd, grekisk restaurang samt italiensk glass / Pizza. Tre gym varav två st är nyöppnade. Majroskogen är ca 60 ha stort och är ett av de största sammanhängande skogspartierna i söderort. Det är ett välanvänt område med stor betydelse för rekreationsmöjligheterna i de omkringliggande stadsdelarna. Till Majroskogen är det bara 300 m från lägenheten. I närheten finns även Gubbängens idrottsplats där det vintertid går att åka skridskor. Här ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård och stor härlig närliggande lekpark. En femminuterspromenad bort ligger Hökarängen med bl a konditorn och bagarn samt Konsthall C. Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten.  Kommunikationer: Tunnelbanas gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 18 minuter och från Södermalm tar det inte mer än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden enkelt dig hem.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Kryddgränd 4, 1 tr

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Kryddgränd 4, 1 tr

Ansvarig fastighetsmäklare

Pierre Bohlin
Fastighetsmäklare