Header image
Properties & Partners UNDERBART - SMAKFULLT RENOVERAT - FRIKÖPT TOMT - POOL MED SOLDÄCK
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Stafettvägen 9

Enskede - Gubbängen - Tallkrogen

UNDERBART - SMAKFULLT RENOVERAT - FRIKÖPT TOMT - POOL MED SOLDÄCK

Välkommen till detta stora trevliga och synnerligen eleganta funkishus från 1946 med friköpt tomt i populära Tallkrogen. Totalt 180 kvm.

Många innovativa lösningar med detaljkänsla, välplanerat och smakfull design. Här finns allt man kan önska sig såsom stora ljusinsläpp utan insyn, fantastiska sällskapsytor både inne och ute, snyggt modernt kök med köksö i en öppen planlösning mot vardagsrum (3,3 m upp till nock), samt utsikt över trädgård och lyxig pool med stort soldäck. Här trivs man.

Totalt fyra välplanerade sovrum och två badrum varav det ena med bastu och tvättstuga i kombination. Stora renoveringar gjorda såsom kök, dränering, VVS, tilläggsisolering vind och tak mm (se spec). Utanför huset finns stensatt parkeringsplats med elbilsladdare.

Dessutom ligger bostaden i ett barnvänligt område utan genomfartstrafik med gångavstånd till allt; skog, natur, centrum, t-bana och mycket annat. Perfekt för både barnfamiljen som medelålders par.

Varmt välkomna!

Fakta

Adress:
Stafettvägen 9
Område:
Enskede - Gubbängen - Tallkrogen, Enskede
Kommun:
Stockholm
Fastighetsbeteckning:
TERRÄNGLÖPAREN 2
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1946
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Uppvärmning:
Luft/vattenvärmepump
Fasad:
Trä
Tak:
Pannor
Stomme:
Tr
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
Pool:
Egen, utomhus
Parkering:
Tomtmark
Bastu:
Egen, el
TV- Internetutbud:
Fiber

Ytor

Boarea
90 Kvm
Biarea
90 Kvm
Tomtarea
518 Kvm

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 257 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
3 614 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
5 871 000 kr
Bef. pantbrev:
4st om 6 701 400 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1961
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
29 790 kr/år
2 748 kr/år
2 384 kr/år
9 231 kr/år
7 164 kr/år
51 317 kr/år
9 525 kr/år

Beskrivning

Övre plan
Entrén är ljus och målad i stilrena färger som skapar en behaglig miljö att vistas i. Innanför dörren svart garderob med skjutdörrar och klinkergolv som övergår i parkett. Smart ombyggnation där utrymme lämnats för måttanpassad förvaring med bland annat 4 st enheter och 1 linneskåp. Hallen har också en ljus öppen planlösning mot kök och vardagsrum.

Duschrum/Wc
Superfint badrum med dusch och glasväggar samt klinkergolv med skön vattenburen golvvärme och kaklade väggar. Här finns även tvättställ, vägghängd wc och fönster samt spotlights i tak

Kök
Inbjudande kök med köksö i en öppen planlösning mot vardagsrum. Bra planerat med stora arbetsytor och mycket skåp och lådor med mjukstängnings funktion, ger ett effektivt och lättarbetat kök. Ovan köksbänkarna snygg kalkputs och arbetsbänkar i svart. Fullhöjds kyl och frys (SIEMENS), ugn (SIEMENS), mikro (SIEMENS), fläkt (Røros Hetta) och induktionshäll (SIEMENS), diskmaskin (BOSCH) samt vinkyl. Via kök, utgång till solig härlig altan/trädäck med pool.

Vardagsrum
Ljust och fint vardagsrum med social yta och trägolv och fönster i flera väderstreck. Högt till nock ca 3,3 meter. Öppet mellan vardagsrum och kök. Matplats för 6-8 personer och målade väggar. 

Sovrum
Master sovrum med trägolv och målade väggar samt vacker tapet. Plats för dubbelsäng och stor spegelgarderob. Ytterligare ett sovrum med trägolv och målade väggar. Används idag som arbetsplats. Hyllor och skåp ovanför och bredvid skrivbord.

 

Nedre plan:
Hall med filtmatta. Ett förrådsutrymme och ett pannrum. Separat ingång.

Badrum/Tvättstuga
Mycket trevligt badrum med träbastu, kaklade väggar och klinkergolv med skön golvvärme. Här finns även stort tvättställ, handdukshängare, wc och fönster samt spotlights i tak. Torktumlare.
Tvättstuga med skåp och tvättbänk, diskho samt tvättmaskin och torkskåp.

Sovrum/rum.
Ytterligare två sovrum med laminatgolv och målat på väggarna. Idag används det ena som spel och träningsrum. Dessutom ett inrett allrum.

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 257 000 kr
Mark, totalt värde: 3 614 000 kr ().
Summavärde: 5 871 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1946
Värdeår: 1961

Utförda renoveringar och förbättringar

1994 Dränering originalhus

2002 Tak

2003 Dränering tillbyggnad

2005 Stammar bytta

2015 Pool

2015 Altan/Trädäck

2015 Dushrum entréplan

2015 Kläkammare entréplan

2015 Larm

2016 Staket och plank runt trädäcket

2016 Plattsättning östra sidan

2017 Målning hall & förvaring hall

2018 Tilläggsisolering vind

2018 Målning fasad

2018 Fondvägg sovrum, målning sovrum

2020 Sovrum nedre plan ordningställs som förråd med målning och hyllor

2020 Rengöring och behandling tak

2021 AC

2021-2022 Nytt kök

2021-2022 målning & golv sällskapsyta entréplan

2021 Sophantering

2021 Målning sockel & grindstolpar

2021 Plåtinfästning av skorsten

2021 Elbilsladdare 16A

Område

Bostaden ligger några hundra  meter från Gubbängens T-bana och centrum där det bl a finns ett stort Coop Konsum, bankomat, bibliotek, apotek, folktandvård, vårdcentral, frisör, tobaksaffär, restaurang, sushirestaurang, pizzeria, café, Moment teater m.m.  Och inte minst den uppskattade Italienska pizzerian och glassbaren som finns här måste upplevas. Kallas i folkmun "Italienaren"

Majroskogen är ca 60 ha stort och är ett av de största sammanhängande skogspartierna i Söderort. Det är ett välanvänt område med stor betydelse för rekreationsmöjligheterna i de omkringliggande stadsdelarna. Till Majroskogen är det bara 200 m från lägenheten.

I närheten finns även Gubbängens idrottsplats som har massor med tennisbanor, skridsko- och bandyhall, fotbollsplan, och modernt gratis utomhusgym där alla viktinställningar är reglerbara och Gubbängsparken -Parkleken Flygplansparken.  I närheten ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård och stor härlig närliggande lekpark. Det finns två olika Gym i Gubbängen; STC, mitt i Gubbängens centrum; samt Nordic Wellness, vid övre tunnelbaneingången.

En femminuterspromenad bort ligger Hökarängen med bl a konditorn och bagaren samt Konsthall C och Parkleken Starrmyran, samt matbutiken MatDax som har fantastiska extrapriser regelbundet.

På motsvarande avstånd, nedanför Gubbängsmotet vid infarten till Sköndal, finns även den nya handelsplatsen; med Willys, Plantagen, MAX Burgers, Nordic Wellnes Gym, Systembolaget och McDonalds.
Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen. Stockholms stad har byggt Stockholms första träningshall för skridsko och bandy på Gubbängens IP, Gubbängen Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen - Stockholm växer (vaxer.stockholm)

Parkleken -Nybygget (Flygplansparken)
I Parkleken Nybygget I Gubbängen bedrivs parklek och fritidsgård. Det är en spännande och trygg samlingsplats för barn och unga i alla åldrar, och föräldrar. Profilen är framförallt uteverksamhet. Alla aktiviteter är till för alla oavsett vem du är, allas lika värde är viktigt i verksamheten.
Parkleken Nybygget är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter, till exempel lekar, spel, natur och miljö, idrott, rörelse, grillning och umgänge.

I parkleken finns en skate/kick-park uppbyggt som en pool-serie, samt en fritidsgård kvällstid.

Parkleken -Starrmyran
Parkleken i Hökarängen är en öppen fritidsverksamhet med fokus på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning, umgänge och fest. Här finns ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur.

Under vintern finns bland annat miniskidor, pulkor och hjälmar att låna. Det finns även en inomhuslokal med lite spel och leksaker för dagar när vädret är lite sämre.

Gör ett besök i stallet där du kan se djuren. Det finns två ponnyer, två getter, två kaniner samt höns.

Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten.

Kommunikationer: Tunnelbanans gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 18 minuter och från Södermalm tar det inte mer än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden enkelt dig hem.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Stafettvägen 9

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Stafettvägen 9