Header image
Properties & Partners Tre-rummare på andra våningen i mycket välskött förening med låga avgifter!

Magnus Erikssons väg 6c, LM1102

Jakobs Gärde

Tre-rummare på andra våningen i mycket välskött förening med låga avgifter!

Trevlig planlösning med två sovrum, vardagsrum, kök med matplats, badrum med badkar och egen tvättmaskin, balkong med härligt solläge och det finns markis! Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi. Parkering finns att hyra, kö till garage. Endast en promenad bort finns mataffär, centrum och Vättern! Nära till busshållplats. Välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Magnus Erikssons väg 6c, LM1102
Område:
Jakobs Gärde, Vadstena
Kommun:
Vadstena
Lägenhetsnummer:
216117001-0015  /  1102
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.99560%
Andelstal avgift:
0.99183%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1965
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Balkong:
Balkong med markis och trallgolv
Förråd:
Både matkällare och vanligt förråd finns
TV- Internetutbud:
I månadsavgiften ingår bredband 500/50 samt 18 TV-kanaler. Leverantör är Sappa.
Inkluderat i avgift:
inkl V/VA, TV, bredband 500/50, bostadsrättstillägg
Ej inkluderat i avgift:
Ingår ej: Parkering, hushållsel
Hiss:
Nej

Ytor

Boarea
74 Kvm

"Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse bör därför vidta en uppmätning"

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
19 107 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Reparationsfond:
0 kr
Känd avgiftsförändring:
Ingen planerad höjning(2024-06-05)

Energideklaration

Utförd
2018-11-28
E

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
4 800 kr/år
922 kr/år
5 722 kr/år
ca 2 200 kwh/år

Förening

Riksbyggens Brf Vadstenahus Nr 7
724000-1037
Ja
Nej

Förenings information

Föreningen omfattar 108 bostadsrättslägenheter på Magnus Erikssons väg 6 A-C, 8 A-C, 10 A-C, 12 A-C och Borgmästaregatan 37 A-C. Föreningens område erbjuder trevliga grönytor, lekplats och gemensamma uteplatser omgivna av fint blommande rabatter.

Övriga utrymmen i föreningen: Gemensam tvättstuga finns i två av husen i området med adress Magnus Erikssons väg 8 och Borgmästaregatan 37. Här finns moderna och fräscha maskiner samt plats för att stryka och mangla.

KabelTV och internet via Sappa ingår i avgiften.

Föreningen har även tillgång till en gästlägenhet belägen på Magnus Erikssons väg 12, samt en gemensamhetslokal i ett av grannhusen som också går att hyra för en avgift. Bokas hos styrelsen.

Det finns tillgång till att hyra parkeringsplatser och flera besöksparkeringar. Nu finns det även laddstolpar för elbilar. Kö till garage.

Föreningen har en heltidsanställd vaktmästare, som tar väl hand om både husen och de boende. Vid överlåtelsen så hämtar köparen ut samtliga nycklar hos föreningens vicevärd Sven Sandberg.

Utförda renoveringar i föreningen: Flera renoveringar av fastigheterna har utförts såsom badrumsrenoveringar i samband med stambyte år 1998. Fönster byttes ut till 3-glas år 2001. Samtliga lägenhetsdörrar är bytta till säkerhetsdörrar 2014. 2014 byttes även garageportarna ut. Postboxar är installerat nere i trapphusens entréer. 2016 byttes samtliga termostater på lägenheternas element. 2016 nya lås i husen.

Kommande renoveringar i föreningen: Föreningen har ett mekaniskt ventilationssystem för hela huset. Därför är enbart kolfilterfläkt eller spiskåpa utan motor godkända. Kontakta styrelsen inför ev, köksrenovering och byte av köksfläkt, så blir det rätt.

Föreningen har en kollektivt tecknad försäkring avseende bostadsrättstillägget, vilket innebär att lägenhetsinnehavaren endast själv behöver teckna hemförsäkring. Kostnader som debiteras av Riksbyggen är överlåtelseavgift betalas av köparen, ev. pantsättningsavgift betalas av köparen.

Beskrivning

Planlösning

Här är det lugn och ro. Välskött område med egen vaktmästare. Låsta portar dygnet runt. Välkomnande entréhall med plats att hänga av ytterkläderna. Arbetskök med matplats. Sovrum mot framsida. Sovrum mot balkongsida. Fint badrum med badkar och toppmatad tvättmaskin. Klädkammare som rymmer mycket. Stort vardagsrum med fint golv. Utgång till balkong med trallgolv och markis. 

Välkommen att anmäla till visningen!

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Magnus Erikssons väg 6c, LM1102

Välj en tid för visning nedan
:
2024-10-27

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Magnus Erikssons väg 6c, LM1102