Vårt mest exklusiva marknadsföringspaket

Vågar du chansa när det gäller att få fram det bästa för just dig och din bostad?
Det är därför man anlitar oss på Properties & Partners.

Vackra och unika hem

Vår produkt Properzine Marketing är till för dig som vill ha ett extra lyft i din bostadsförsäljning. Vi lyfter fram det bästa med din bostad och livet att bo just i ditt hem. Spännande profilering, exklusiv design och en paketering som ingen annan kan erbjuda.

Vi börjar med att göra en korrekt och ordentlig marknadsanalys om vilket segment din bostad främst kommer tilltala med ålder, förmögenhet samt geografiskt presumtiva köpare. Därefter lägger vi fram ett konkret förslag på marknadsföring i kanaler utöver de sedvanliga bostadsportalerna som bland annat Hemnet.

Du är med och bestämmer – om du vill. Vi vet att du vet väldigt mycket om din bostad, därför kan du få bestämma helt eller dels var du önskar att marknadsföringen ska synas. Vi skräddarsyr alltså marknadsföringen beroende på vad du har för önskemål men också vad det är för typ av bostad som du ska sälja.

Genom att matcha med vårt nätverk ökar vi sannolikheten att hitta rätt köpare till dig. Det gäller att finna rätt kund, till rätt pris och rätt villkor. Med eller utan andra budgivare. Vi ökar helt enkelt din chans att sticka ut och finna rätt köpare till rätt villkor.

För mer information, kontakta oss så berättar vi mer.

Gå med i registret

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort

Objekt sålda med Properzine Marketing

{