Header image
Properties & Partners DRÖMVILLA I FRIDFULLT OMRÅDE NÄRA SKOLA OCH BAD
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Beckasinvägen 22

Borensberg

DRÖMVILLA I FRIDFULLT OMRÅDE NÄRA SKOLA OCH BAD

Välkommen till denna välplanerade och påkostade villa, med fantastiskt lugnt läge där baksidan gränsar mot naturområde. Perfekt för familjelivet. Nära till skola, förskola, bad i Boren, samt bussar till Linköping och Motala. Stora sällskapsytor med rymligt kök, stort sällskapsrum med burspråk/karnap som ger fantastiskt ljusinsläpp, sovrum, samt ett härligt uterum på entréplan. På övre plan finns fyra sovrum, allrum och stort badrum med bastu. Utgång till balkonger från både allrum och badrum. Fin uppvuxen trädgård. Dubbelgarage med stort varmförråd och elbilsladdare.

Fakta

Adress:
Beckasinvägen 22
Område:
Borensberg
Kommun:
Motala
Fastighetsbeteckning:
OLIVEHULT 10:143
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
2008
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas isoler, underhållsfria
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (frånluft)
Fasad:
Träpanel
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Träregelstomme
Plåtarb.:
Målad galvad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta (golvvärme)
Murstock:
Plåtskorsten
Badrum:
2 st
Eldstad:
Kakelugn
TV- Internetutbud:
Fiber - Telia öppen
Radon:
Radonsäkrad grund

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 844 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
614 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 458 000 kr
Bef. pantbrev:
1st om 1 500 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
2008
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Beställd

Driftkostnad

11 647 kr/år
14 152 kr/år
9 176 kr/år
3 509 kr/år
6 297 kr/år
44 781 kr/år
El beräknad efter aktuellt rörligt pris, 8.363 kwh/år.
9 525 kr/år

Beskrivning

Interiör

I entrén till denna villa möts du av en stor hall med gott om förvaring för både ytterkläder och mössor/vantar. Golvet i entrén är av klinker med en kompass i mosaik. Rakt fram har du ett stort ljust sällskapsrum med burspråk. Där finns även en vacker och effektiv kakelugn vilken skapar en härligt inbjudande atmosfär och extra värme under kalla vinterkvällar. Utgång till baksida. Från sällskapsrummet kommer du till ett mindre sovrum/kontor som också har utgång till baksida..

Till vänster i entrén kommer du till ett stort ljust kök med gott om plats för ett stort matbord. I köket finns all köksutrustning såsom kyl/frys, ugn och micro i stapel samt diskmaskin.  Häll i hörn samt fläkt i rostfritt.

Från köket kommer du ut till det inglasade uterummet med plats för många gäster. Uterummet har isolerat golv. och används från tidig vår till sen höst.

Till höger från entrén ligger ett badrum med badkar, vägghängd WC samt handfat. Badrummet har klinker på golv och kakel på väggarna.  Intill i hallen finns ett flertal garderober med spegeldörrar. Här finns även groventrén med tvättavdelning, tvättmaskin och torktumlare. I groventrén finns även anläggningen för fjärrvärme från 2024 och ventilationsanläggningen även den från 2024.
Hela nedre plan har högre takhöjd med vitmålade släta tak.

På övre plan möts du av ett allrum med utgång till balkong på framsidan. Där finns fyra ljusa sovrum varav två  lite större med garderobsvägg. Alla sovrummen är väl tilltagna. Taken på övervåningen är vitlaserad pärlspånt. På övre plan finns även ett större badrum med bastu och utgång till balkong mot baksida. I badrummet finns dusch, vägghängd WC, handfat med komod i ek och handdukstork. Badrummet har klinker på golv och kakel på väggarna.

Hela huset, förutom våtutrymmen, har ett påkostat golv av ek.

 

Garage

Stort dubbelgarage  med dubbla motordrivna portar med fjärrkontroller. Garaget har isolerade väggar, på golvet ligger hållbar beläggning för  industrigolv. Entresol för förvaring i garage. I anslutning till garaget finns varmförråd samt fint vedförråd på sidan av garaget. Uppfart med plats för 3+ bilar.

Trädgård samt område

Området är tyst och lugnt  det är nära till skola och barnomsorg. För den som pendlar finns hållplats strax intill. 

Baksidan av tomten gränsar mot ett naturområde med fina stigar för promenader. Med en kort promenad når man sjön Boren som har rent och fint badvatten med flera långgrunda sandstränder.

Den välskötta och genomtänkta trädgården är en oas med plats för både lek, avkoppling och trädgårdsintresse. 

I trädgården finns ett flertal fruktträd, äpple, plommon, körsbär. Här finns även röda vinbär, samt vindruvor och rabarber. Tomten omges av uppvuxna häckar av liguster och syrén.

Robotgräsklippare med eget hus ingår, liksom elbilsladdare.

Hela huset och garaget är ommålat år 2023.

Borensberg

Borensberg - Den lilla sjöstaden
Här, vid sjön Borens östra del ligger Borensberg, ca 3 mil från Linköping och 2 mil från Motala. I samhället finns barnomsorg, förskola och grundskola 1 - 9. Vårdcentral, apotek och tandläkare.
Två livsmedelsbutiker, frisörer, restauranger och pizzerior.

Bad i Boren i Strandbaden, en populär kommunal badplats om du inte hittar din egen badvik. Flera motionsspår och fin natur inpå knuten. 

Bra pendlingsmöjligheter till både Linköping och Motala.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Beckasinvägen 22

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Beckasinvägen 22

Ansvarig fastighetsmäklare

Bengt Andersson
Fastighetsmäklare