Header image
Såld 2,5a i Oxelbergen där både el och bredband ingår i den låga avgiften.

Rådmansgatan 6C

Oxelbergen

2,5a i Oxelbergen där både el och bredband ingår i den låga avgiften.

Välkommen hem till denna genomgående 2,5a om 57 kvm i omtyckta Oxelbergen. Här bor du i en mycket stark och stabil HSB förening med låg belåningsgrad om endast 319 kr/kvm och mycket låg avgift där även hushållselen ingår. Bostaden har genomgående fräscha ytskikt med samtliga väggar och lister nymålade under 2018. Det fullt utrustade köket från 2018 erbjuder en stilsäker och modern känsla med vitvaror i rostfritt stål, arbetsbänk i svart kompositsten, blanka vita köksluckor och ett stänkskydd i vitt kakel. Lägenheten erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både stor soffgrupp och matsalsbord. Brf Ängen är en välskött HSB förening med solid ekonomi. I föreningen finns även bastu, övernattningslägenhet samt en grönskande innergård. Välkommen att boka in dig på visning!

Fakta

Adress:
Rådmansgatan 6C
Område:
Oxelbergen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
30  /  1201
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.09303%
Andelstal avgift:
1.09303%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1932
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Förråd:
Källarförråd och vindsförråd
TV- Internetutbud:
Com hem (Bredband och kabel-tv kommer enligt styrelsen att ingå i månadsavgiften from 1/6 2021 samtidigt som månadsavgiften höjs med 127 kr i månaden).
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, El
Ej inkluderat i avgift:
Obligatoriskt tillägg om 127kr/mån from 1/6 2021 för bredband och kabel-TV
Hiss:
Nej

Ytor

Boarea
57 Kvm

Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning. Lägenheten klassificeras som 2 rum och kök enligt föreningens lägenhetsförteckning.

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 182 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Känd avgiftsförändring:
Ja med 127 kr/månaden (avgiften blir då 1728kr/mån) from 1/6 2021 pga inkludering av bredband och kabel-tv i årsavgiften.

Energideklaration

Utförd
2019-08-26
E
119 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 440 kr/år
1 440 kr/år
Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnader är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Förening

HSB Brf Ängen
725000-0663
Ja

Om föreningen:

Namn: Brf Ängen

Byggår: 1931

Föreningen består av Lindövägen 6 samt Rådmansgatan 6.

Bostadsrättslägenheter: 91 st (23 stycken 1 rok, 63 stycken 2 rok, 5 stycken 3 rok).

Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och inga större renoveringar planerade i närtid.

Belåningsgrad: 319 kr/kvm

Framtida höjningar av årsavgiften: Efter samtal med styrelsen så kommer årsavgiften att höjas med 127 kr per månad from 1/6 2021. Detta resulterar i att både bredband och kabel-tv from 1/6 2021 kommer att ingå i månadsavgiften till föreningen. 

Föreningens hemsida:

www.hsb.se/ostra/brf/angen/ 

Utförda renoveringar:

2018/2017 - OVK Besiktning

2018/ 2017 - Nya tvättmaskiner, ny torkrumsavfuktare 

2018/ 2017 - Renovering av bastu

2018/ 2017 - Nya sopskåp

2017/ 2016 - Byte av armaturer i källaren

2009/ 2008 - Relining av avloppsstammar 

2004 - Fasadrenovering

Gemensamma utrymmen:

I huset på Lindövägen finns hobbyrum, bastu, övernattningsrum & aktivitetsrum. På Rådmansgatan ligger föreningens samlingslokal. Samtliga rum bokas hos vicevärden förutom bastun/aktivitetsrum som bokas på bokningstavla vid dörren. Kostnaden för hyra av övernattningsrum etc. läggs på kommande kvartals hyresavi. Tvättstuga ligger i källaren samt grillplats och trevlig innergård finns att nyttja för föreningens medlemmar.

Samlingssal: Föreningens samlingssal ligger i källarplanet på Rådmansgatan 6B och den går att hyra för 200 kr per tillfälle. 

Hobbyrum: I föreningen finns en hobbylokal som kan bokas en vecka i taget på vicevärdskontoret. Depositionsavgiften är 300 kr.

Övernattningsrummet: Här finns fyra bäddar som kan bokas av föreningens medlemmar. Vid bokning som sker på vicevärdskontoret lämnas en depositionsavgift på 300 kr som återfås efter "besiktning".

Parkering:

Föreningen har 27 st parkeringsplatser på Rådmansgatan. Kontakta vicevärdskontoret för att ställa upp dig i kölista. 

Beskrivning

Hall
En välkomnande entréhall med ett mörkt stryktåligt laminatgolv och vita nymålade väggar från 2018. Här finns gott om plats för ytterkläder. 

Kök
Det fullt utrustade köket från 2018 erbjuder en stilsäker och modern känsla med vitvaror i rostfritt stål, arbetsbänk i svart kompositsten, vita och svarta köksluckor och ett stänkskydd i vitt kakel. Med spotlights över arbetsbänken, nymålade vita väggar och fönster mot lugn innegård. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt, ugn, micro och kyl/frys. Mörkt laminat på golvet. Fönsterbräda i vit marmor. 

Badrum
Helkaklat badrum med glasvägg för duschhörna och tvättmaskin. Badrummet är även utrustat med handukstork, tvättställ, wc och spegelskåp.

Sovrum
Vacker fiskbensparkett, nymålade vita väggar från 2018 och stora fönsterpartier mot lummig innegård är bostadens sovrum väl tilltaget och erbjuder god plats för dubbelsäng. Här finns tre stora garderober och ytterligare plats för förvaring. Fönsterbräda i vit marmor. 

Inre hall
Den inre hallen har vitmålade väggar och ett golv i fiskbensparkett. Ytan disponeras likt en inre hall och har god plats för fåtölj och ett mindre bord. Dena yta passar även ypperligt som ett hemmakontor. 

Förråd/klädkammare
Förråd med god plats för såväl städartiklar som kläder. 

Vardagsrum
Med ett ljust parkettgolv och nymålade vita väggar från 2018 är bostadens vardagsrum mycket inbjudande och har god plats för både soffgrupp och matsalsbord. Här fylls rummet av massvis med ljus från stora fönsterpartier. Fönsterbräda i vit marmor. 

Dokument

Planritning