Properzine Marketing ENLANSVILLA FRÅN 2021 I SVÄRTINGE - EN IDYLL FÖR FAMILJEN!
Kommande försäljning

Svältmovägen 9L

Svärtinge

ENLANSVILLA FRÅN 2021 I SVÄRTINGE - EN IDYLL FÖR FAMILJEN!

Välkommen till denna exklusiva och nybyggda enplansvilla i det eftertraktade området Svärtinge, bara 10 minuter från Norrköping. Denna påkostade villa erbjuder en genomtänkt design och är perfekt för familjen som söker ett modernt och bekvämt hem. Ingen fastighetsskatt fram till 2036!

Villan är belägen på en plan och fin tomt med härliga gräsytor, perfekta för både bus och lek. Den stora trallen är idealisk för socialt umgänge i solen, medan den grusade och väl tilltagna uppfarten, omgiven av en gedigen mur i stora betongblock, ger ett inbjudande och stilfullt första intryck.

Detta hem är en familjevilla med hög finess och många genomtänkta detaljer. Ryggåstak med en hissnande takhöjd om cirka 6 meter skapar en luftig och öppen känsla. Spatiösa fönsterpartier på gaveln släpper in rikligt med ljus och ger upphov till en hemtrevlig atmosfär. Villan erbjuder fyra sovrum, vilket är perfekt för den större familjen eller för den som vill ha extra utrymme. Två badrum, modernt och smakfullt inredda med högkvalitativa materialval, samt en smakfull tvättstuga som gör vardagsbestyren till en fröjd. Den optimala planlösningen mellan kök och vardagsrum, i ett socialt och rymligt tema, främjar umgänge och samvaro.

Den stora vinden erbjuder massor av extra utrymme som kan användas som ytterligare bostadsyta eller som förråd. Möjligheterna är många och ger dig friheten att anpassa efter just dina behov.

Denna villa är verkligen något utöver det vanliga, en perfekt blandning av modern design, funktionalitet och trivsel. Välkommen att kontakta oss för mer information och boka en visning – här kan du skapa ditt drömhem!

Fakta

Adress:
Svältmovägen 9L
Område:
Svärtinge, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
ÖSTRA ENEBY 3:136
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
2021
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Värmepump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
Fiber
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 479 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
538 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 017 000 kr
Bef. pantbrev:
1st om 4 813 000 kr
Taxeringsår:
2022
Värdeår:
2021
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
26 333 kr/år
2 000 kr/år
9 756 kr/år
5 044 kr/år
43 133 kr/år
Enligt säljarens uppgifter. Driftkostnader är inviduella och varierar över tid.

Beskrivning

Säljaren berättar

" Här finns det möjligheter att utöka husets yta med en våning till och bygga om vinden till flera rum. Trädgården är skapad med kärlek och ni har möjlighet att fortsätta att utforma den i egen smak. Bygga växthus pool eller vad ni nu önskar. Parkeringen är den största i området så att ni kan bjuda in många vänner eller bygga till ett förråd tex. Vardagsrummet slukar ca 20pers med lite ommöblering och altanen är en oas under vår och sommar. 

Älskar ni naturen och promenera eller cykelleder så har ni hittat hem. Här finns tillgång till natur med fiske bad samt långa promenader. Huset badar i sol fram till sena kvällen och området är lugnt och behagligt med trevliga grannar. Du tar dig till Norrköping centrum med bil på mindre än 10 min samt att det finns bussförbindelser och skolskjuts på ett par minuters gångavstånd med gatubelysning. Vi har trivts jättebra här men söker nu ett mindre boende i äldre stil och lite projekt. "

Interiör

Entréhall
Väl inne i bostaden välkomnas vi av ett stryktåligt klinkergolv i halvförband och målade väggar. Plats för avhängning av ytterkläder och skor. 

Kök
Öppet och socialt kök med en inbjudande utformning mot hall och vardagsrum. Här kommer matlagningen att bli en enkel och trivsam upplevelse med goda och stilrena arbetsytor med bänkskiva i kompositsten, flertalet under- och överskåp i beigegrönt utförande och maskinell utrustning genom ugn med keramikhäll från välrenommerade och kvalitativa LOFRA, integrerad diskmaskin, kyl/frys i tilltagen size med "French door", och inbyggd mikro. Maskinell utrustning i rostfritt och svart utförande. I villan ligger genomgående ett enstavsparkett i ett ljust färgval. 

Vardagsrum
Gediget vardagsrum med en slående takhöjd som förför även den mest kräsna spekulanten. De stolta fönsterpartierna ut mot fastighetens ombonade uteplats ger här ett naturligt ljusinsläpp som är svårt att hitta i mer traditionella husformer. Här spenderas lätt och gärna mycket kvalitetstid med nära och kära med plats för stort vardagsrumsbord, middagasbord och soffgrupp. Målade väggar i en varm beige ton. 

Sovrum
Sovrum likt en egen "svit" med separat entré till bostadens stora badrum. Här ges rum för stor dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang efter tycke och smak. Fönster mot uteplatsen. Väggar målade i en varm spräcklig ton.

Badrum
Väl tilltaget badrum i ett mycket smakfullt utförande. Lyxiga tillval med dubbelhandfat i kommod, takdusch, både dusch och badkar, golvvärme samt inbyggd förvaringsnisch i duschutrymmet. Helkaklat i ett enhetligt klinker i 60 x 60 i ett harmoniskt grått färgval. 

Sovrum
Plats för stor säng, skrivbord samt övrig förvaring. Stort fönster med ett trevligt ljusinsläpp. Målade väggar i en ombonande rosa/brun ton. 

Allrum
Ett andra allrum/vardagsrum, perfekt för kvällar och helger där familjen vill dela upp sig efter intresse och filmval. Egen utgång till villans östsida där du enkelt kommer åt de härliga gräsytorna eller fastighetens stora uppfart. Kan enkelt vid behov bli ett femte sovrum. Väggar enhetligt färgval med villans kök, vardagsrum och hall. 

Sovrum
Bra storlek med plats för säng, skrivbord och mer förvaring efter behov. Färgval enhetligt med sovrummet på andra sidan allrummet. 

Tvättstuga 
Generöst tilltagen tvättstuga med klinkergolv i ett läckert färgval svart och vitt. Flertalet under- och överskåp i beigegrönt färgval samt rejäl arbetsbänk för ett praktiskt vardagsliv. Här står villans frånluftsvärmepump samt givetvis tvättmaskin och torktumlare. Extra högskåp för enkel förvaring. Vindslucka med trappa för åtkomst till den stora vinden/övervåningen. Praktisk åtkomst till garaget. 

Garage
God plats för bil samt övrig förvaring. Elektrisk garageport samt entrédörr både in till bostaden via tvättstugan samt ut till uppfarten.

Duschrum
Stilfullt duschrum med ett enhetligt färgval på golv och väggar med ett behagligt gråspräckligt klinker. Stor 90 x 90 dusch, takdusch, handfat i kommod, WC och spegel. Spotlights för ett bra ljus.

Isolerad vind / framtida allrum
Rejäl vind / våning att nyttja som ett stort förråd alternativt bygga om till bostad och öppna upp mot bostadens nedervåning och vardagsrum likt ett entresolplan. Låt fantasin flöda. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Svältmovägen 9L

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Svältmovägen 9L

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare