Properzine Marketing KLASSISK 20-TALS IDYLL I KNEIPPEN
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Lokegatan 17

Kneippen

KLASSISK 20-TALS IDYLL I KNEIPPEN

I attraktiva Kneippen finns detta klassiska 20-tals hus beläget på en hörntomt. Den unika blå/grå stenfasaden blir en idyll med de grusade gångarna och vackra staketet- allt inbäddad i lummig grönska.

Huset erbjuder en fantastisk planlösning med bl.a. fyra rymliga sovrum samt ett badrum på övre plan. Huset besitter vackra och charmiga detaljer som burspråk, fiskbensmönstrad parkett och spröjsade fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Den inbjudande öppna spisen på entréplan skapar en mysig atmosfär i vardagsrummet, perfekt för avkopplande kvällar med familj och vänner. Entréplan är optimalt för sociala sammanhang där kök, matsal och vardagsrum binds ihop till öppna ytor. På entréplanet finns även en groventré, gäst-wc samt ett kontor/sovrum. Köket från märket Marbodal, som renoverades 2014, erbjuder modern utrustning och gott om utrymme för matlagning och samvaro.
Källaren, som iordninggjordes 2013, finns det tvättstuga, allrum samt duschrum med wc.

Den lummiga och välskötta tomten omgärdas av ett nyligen renoverat och målat staket från 2023, vilket ger en känsla av trygghet och avskildhet. Här finns en uppfart med plats för två bilar samt en elladdare, vilket gör det bekvämt för den moderna familjen.

Fastigheten har genomgått flera viktiga renoveringar och uppgraderingar för att säkerställa modern komfort och funktionalitet:
Fiber är indraget för snabb och stabil internetuppkoppling.
Stora delar av husets el drogs om 2014, vilket ger en trygg och säker elinstallation.
Yttertaket rengjordes och ytbehandlades 2019 för att säkerställa lång hållbarhet.

Kneippen är känt för sin charm och trevliga omgivningar. Här bor du nära både natur och stadens bekvämligheter, vilket gör det till ett attraktivt område för både barnfamiljer och par.
Missa inte chansen att uppleva detta unika och välskötta hem. Kontakta oss idag för att boka din visningstid och upplev allt som Lokegatan 17 har att erbjuda. Obs- endast tidsbokad visning, anmälan sker på mäklarens hemsida.

Fakta

Adress:
Lokegatan 17
Område:
Kneippen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
SKATAN 10
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2-plans villa med källare och torpargrund
Byggnadsår:
1928
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas kopplade och 1+1- glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Putsad
Tak:
Betongpannor, 2019 tvättat och behandlat
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Träbjälklag
Grundläggning:
Källare och torpargrund
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
Fiber indraget
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 371 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 614 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 985 000 kr
Bef. pantbrev:
5st om 3 910 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1929
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2024-05-16
C
76 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
25 800 kr/år
13 929 kr/år
5 500 kr/år
3 033 kr/år
6 254 kr/år
54 516 kr/år
Enligt säljarens uppgifter. Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar
9 525 kr/år

Beskrivning

Om bostaden

Entréplan:

Den magnifika tamburen hälsar dig välkommen med sin charmiga takhöjd och marmorgolv. En vacker mindre trappa leder dig till en inre hall, medan ett förråd under trappan erbjuder praktisk förvaring. Tapetserade väggar ger en ombonad känsla. 

Vardagsrum
Det mysiga vardagsrummet nås via vacker dubbelskjutdörr från den inre hallen. Vardagsrummet bjuder in till avkoppling och social samvaro med sin ljusfyllda atmosfär från ett vackert burspråk. Här har du gott om plats för olika möblemang och inredningsstilar. På golvet ligger fiskbensmönstrad parkett. 

Matsal 
Matsalen lockar med vackra spröjsade fönster samt utgång till altanen. Här ligger samma enhetliga och slipade fiskbensmönstrade ekparkett som vardagsrummet. Här finner du en fungerande öppen spis med kassett, perfekt att avnjuta framför en middag. 

Kök
Marbodalköket som renoverades år 2014 är även det charmigt och passar perfekt in i denna 20-tals stil. Goda ytor och vita luckor, kompletterat med platsbyggda lösningar. På golvet ligger ett mörkt och slittåligt klinkergolv. 

Groventré
Groventrén nås från en mindre trapp utifrån, där man kommer in till en liten hall där man i sin tur når kök, kontor och källartrappen. 

Kontor
Det luftiga kontoret passar även utmärkt för sovrum/gästrum för den som önskar. Imponerande fönsterpartier i gavel och två väderstreck. Här finns dessutom tre st platsbyggda garderober. På golvet ligger vacker fiskbensmönstrad ekparketten.

Gäst wc
Mindre wc med kolmårdsmarmor på golvet. Väggarna är målade. Handfat med underskåp och spegel.

Övre plan:

Allrum/hall
På övre plan möts du av ett allrum/större hall som går att möblera. Härifrån nås samtliga sovrum, badrum samt vinden. Direkt ovanför trappen bemöts man av platsbyggd bokhylla som leder vidare in i allrummet. Vackert trä/furugolv. Öppen spis som ej är fungerande idag.

Sovrum 1
Master bedroom välkomnar dig med vacker vitmålat furugolv samt målade väggar. Här finns det även en mindre balkong.

Sovrum 2
Sovrum med parkettgolv och målade väggar. Stort vackert fönster med spröjs.

Sovrum 3
Även detta sovrum innehållandes furugolv och målade väggar samt vackert spröjsat fönster.

Sovrum 4
Sovrum 4 har ekparkett på golvet samt målade väggar. Även här finns ett vackert spröjsat fönster.

Badrum/duschrum
Modernt duschrum med ljus klinker på golvet och vitt kakel på väggar. I duschen bryter en mörk klinker av på vägg och golv. Spotlights i tak, handfat med spegel ovanför samt wc.

Källarplan:

Allrum
Ett allrum perfekt för tonåringen? Här ryms det en soffgrupp och tv om så önskas. Allrummet har även varit separerat med ett draperi som avskiljt en gäst säng. På golvet ligger mörkt klinkergolv. 

Tvättstuga
Tvättstuga med ljus/beige klinker på golvet. Gott om arbetsytor och förvaringsskåp. Tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en zink. 

Duschrum
Duschrum från 2013 med mörkt klinkergolv. Källarfönster släpper in ljus. Duschen är avgränsad med betongglas. Här finns även en wc, handfat samt en stor skjutdörrsgarderob.

Vind:
Stor vind (kallvind) med golv som skapar rikligt med förvaringsutrymme.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Lokegatan 17

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Lokegatan 17

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare