Properties & Partners MYCKET TRIVSAM 3A I SUPERFINT SKICK MED HÖG KARAKTÄR!

Östra Promenaden 45b

Öster

MYCKET TRIVSAM 3A I SUPERFINT SKICK MED HÖG KARAKTÄR!

Välkommen till en bostad som genomsyras av charm och karaktär. Här möts gammalt och nytt i perfekt harmoni, där renoveringar har utförts med kärlek och finess. Lantlig anda smyger sig in i varje hörn i denna bostad i hus från 30-talet, med vackra trägolv i furu och gran som ger en varm och inbjudande känsla. Med en generös takhöjd och stora fönster badar lägenheten i ljus, vilket framhäver de ljusa interiörerna och skapar en luftig atmosfär. Den öppna och sociala planlösningen är perfekt för dig som älskar att umgås och bjuda hem gäster. Här finns gott om utrymme för sociala tillställningar och middagar med nära och kära. Lägenheten erbjuder dessutom en separat tvättstuga, vilket är en sällsynt och uppskattad bekvämlighet. Det väl tilltagna sovrummet har en stor walk-in closet, som skapar en känsla av vardagslyx och praktisk förvaring. Här slås vi av ett rikligt ljusinsläpp som gör denna bostad till ett hem att längta hem till. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en harmonisk och trivsam miljö. Bostaden ligger i en stabil och familjär bostadsrättsförening med endast 2089 kr/kvm i belåning och här har du gångavstånd till allt vår vackra stad har att erbjuda. I kvarteret finns en livsmedelsbutik och stora grönområden, med lummiga Oxelbergsparken precis intill. För den som pendlar finns hållplats för spårvagn endast ca 100 meter från porten, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Fakta

Adress:
Östra Promenaden 45b
Område:
Öster, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
10020  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
9.11%
Andelstal avgift:
8.55%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1937
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Förråd:
Två stort förråd på vinden och två mindre i källarplanet tillhör lägenheten
TV- Internetutbud:
Bredband och kabel-TV via Tele2
Inkluderat i avgift:
VA, Värme samt kabel-TV:s grundutbud
Hiss:
Nej

Ytor

Boarea
89 Kvm

Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2021-06-20

Driftkostnad

3 600 kr/år
1 800 kr/år
5 400 kr/år

Förening

Brf Kärven
725000-1299
Ja
Nej

OM FÖRENINGEN
Föreningen äger fastigheten Kärven 7 med adress Östra Promenaden 45 A-B vilken omfattar totalt 16 st bostadslägenheter och 2 lokaler.

KABEL-TV
Samtliga lägenheter är anslutna till kabelnät via ComHem. Grundutbud ingår i avgiften medan utökat utbud erhålles mot särskild avgift.

BREDBAND
Bredband levereras via och är låst till Tele 2.

TVÄTTSTUGA
Tillgång till gemensam tvättstuga, torkrum och mangelrum finns i källarplanet.

CYKELFÖRRÅD
Cykelförråd finns också i källarplanet.

PARKERING
På gatorna i närområdet gäller regler för boendeparkering.

FÖRSÄKRING
Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna medan bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

ÖVRIGT
Föreningen har en trevlig innergård med bänkar och möjlighet till gemytliga grillkvällar.

STÖRRE RENOVERINGAR PÅ SENARE TID

2023 - Installationen av fiber fortgår. Stammarna kommer att slamspolas i slutet av året.

2022 - Byte av tvättmaskin och torktumlare i den gemensamma tvättstugan. Indragning av fiber påbörjas i december.

2019/2020 - Takbyte, byte av låscylindar till alla ytterdörrar samt slamspolning.

2010 - Ny fjärrvärmecentral.

1992 - Stambyte genomfördes.

1990 - Renovering av fasaden.

För närvarande finns inget beslut om ytterligare renoveringar.

AVGIFTSHÖJNING

Den senaste avgiftshöjningen var 2% och skedde 2023 pga budgeterade map omvärldsläget förhöjda kostnader. Per 2023-11-17 finns inget beslut om avgiftshöjning. Dock sker en sedvanlig diskussion om detta årligen i samband med årsmötet.

Beskrivning

Entréhall
Här omfamnas vi direkt av denna ljusa hemtrevliga bostad med en öppen entréhall med bra plats för avhängning av ytterkläder och skor. Att stiga in i bostaden och genast mötas av det underbar ljusinsläppet sätter omgående prägeln för denna bostad. Klädkammare för ett praktisk vardagsliv. Plankgolv i original och målade väggar. 

Kök
Stort kök som måste upplevas på plats med gott om arbetsytor och förvaring genom flertalet underskåp i vitt utförande. Den genomtänkta Inramningen mellan kök och vardagsrum skapar här massor av ytor för umgänge med familj och vänner. Interiörerna går i härligt lantligt färgval med plankgolv i björk, vita skåpsluckor med speglar, ljus arbetsbänk, helkaklad vägg upp till tak över arbetsbänk och fondvägg i ett spräcklig beige färgton. Här fylls rummet med massor av naturligt solljus genom flertalet stora fönster i underbart sydvästläge. Maskinell utrustning genom integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll samt fläktkåpa. Synliga vitvaror i rostfritt utförande. 

Vardagsrum
I social planlösning mot bostadens kök ges här plats för stor soffgrupp och övrigt möblemang efter behov. Platsbyggd bokhylla pryder här en hel vägg. Förråd för ännu mer bra förvaring. Plankgolv i björk och målade väggar i en trivsamt vitt. De tre fönsterpartierna ger ett underbart ljus till rummet. 

Badrum
Helkaklat och stilrent duschrum med duschhörna med glasvägg och takdusch, tvättställ i komod och WC. 

Tvättstuga
Intill duschrummet i den inre hallen har vi en egen separat tvättstuga med tvättpelare. Tvättmaskin och torktummlare. Helkaklat utförande, förvaring genom väggskåp samt avlastningsyta. 

Sovrum 2 
Plats för säng och skrivbord. Fönster mot den lummiga innergården. Trevlig utsikt. Plankgolv i original och målade väggar.

Sovrum 1
Väl tilltaget Master bedroom med stor klädkammare. Gott om rum för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang efter behov. Plankgolvet i original och den generösa takhöjden ger ett sovrum att längta tillbaka till. Målade väggar och fönster mot lugn och grönskande innergård. 

Klädkammare
Walk-in closet med ingång från det stora sovrummet med flertalet klädstänger och förvaringslådor. Ett måste för ett praktiskt hem. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Östra Promenaden 45b

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Östra Promenaden 45b