Såld I LINDÖ MED HÖG KVALITET OCH STOR KARAKTÄR!

Aktergatan 14

Lindö

I LINDÖ MED HÖG KVALITET OCH STOR KARAKTÄR!

Upptäck ditt nya hem i rogivande Lindö, en exklusiv bostadsrätt belägen på våning 4 av 4. Här erbjuds en toppmodern lägenhet som har totalrenoverats under 2022 Det är en bostad fylld med karaktär och charm, där varje detalj har planerats med omsorg.

Lägenheten har en rymlig, möblerbar balkong i ett mycket trivsamt solläge, helt utan insyn. Här kan du njuta av avkopplande stunder under markisen, som ger ett perfekt skydd mot solen. Interiören präglas av genomtänkta materialval och en harmonisk färgpalett som skapar en inbjudande atmosfär.

Bostaden är i utmärkt skick och renoveringen har gjorts med stor kärlek och precision, vilket ger en känsla av nyproduktion. Till bostaden finns också ett extra tilltaget förråd i källarplan på cirka 10 kvm, vilket ger gott om förvaringsutrymme.

Här bor du i en stabil och familjär förening på lugn återvändsgata med tillgång till fantastiska faciliteter som gym, bastu, cykelrum och festlokal, vilket ytterligare förhöjer boendekvaliteten. Gångavstånd till matbutik och till härliga Lindöstrand. På cykel tar du dig in till Norrköpings city på cirka 8-10 minuter.

Denna unika lägenhet måste upplevas på plats för att verkligen uppskatta dess fulla potential och charm.

Fakta

Adress:
Aktergatan 14
Område:
Lindö, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
34  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.6272%
Andelstal avgift:
1.6272%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1992/93
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Balkong:
Balkong med markis
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia 100/100, & TV- lagom Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, bredband, grundutbud TV och fast kostnad el-abonnemang
Hiss:
Ja

Ytor

Boarea
68 Kvm

Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 444 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2021-03-02
B
55 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 600 kr/år
1 800 kr/år
5 400 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

HSB Brf Ekoxen i Norrköping
716425-8316
Ja
Nej

Föreningen bildades under åren 1992-1993 och omfattar totalt 49 lägenheter. 

 

GYM / BASTU
I hus nummer 14 finns vårat gym som är gratis att nyttja av medlemmarna. Man behöver inte boka någon tid, utan man går dit när man vill träna. Vår fina bastu ligger i gemensamhetslokalen och är gratis men måste förbokas. Bokningslistan sitter innanför entrén till lokalen.

GEMENSAMHETSLOKAL
I hus nummer 18 finns våran gemensamhetslokal som har ett välutrustat kök med glas och porslin för ett 20-tal gäster. Det finns plats för ca 40 sittande gäster i lokalen som kan hyras för olika högtidligheter och fester. I lokalen finns även en nyrenoverad bastuanläggning som är gratis att använda. Lokalen samt bastudelen måste förbokas, bokningslistan för dessa sitter innanför entrén till lokalen. Kostnaden för lokalen är 200 kronor/ tillfälle och betalas till Lotta Carlbring.

PARKERING
Parkeringarna vid de övre garagen är i första hand avsedd för våra gäster (använd parkeringskort väl synligt) samt för hemtjänsten. 
Vår parkering finns nere vid våra garage och är kostnadsfri. Observera att man måste ha parkeringskort väl synligt i bilen. Om man önskar finns det garage att hyra till en kostnad av 275 kronor/månad. Skulle samtliga garage vara upptagna så kan man sätta upp sig på väntelista. Vår gård ska vara fri från trafik, men självklart får man köra in och lasta av och på saker. Fordon ska inte stå parkerade längre stunder. Utanför hus nummer 18 finns en handikapplats. Kom ihåg att lägga handikapparkeringstillståndet väl synligt.

GÄSTLÄGENHET
Sovrum med dubbelsäng
I hus nummer 20 finns vår mysiga övernattningslägenhet som går att hyra till en kostnad av 200 kronor/natt. Lägenheten är nyrenoverade och har två sovrum, TV-rum, kök och 3 toaletter, varav 2 med dusch och en handikappanpassad. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra har 2 våningssängar.

TVÄTTSTUGA
I bottenvåningen på varje hus finns två tvättstugor, bokning sker på tavlan som sitter utanför.
Var och en som utnyttjar tvättstugan ansvarar för att lämna den i det skick som man vill finna den. Om något fattas eller är trasigt, ring eller eposta oss: Vicevärd 0705-89 89 37 02

BREDBAND OCH TELEFONI
Vi har kollektivt avtal med Telia om Bredband 100/100, Tevepaket "Lagom" och fast IP-telefoni.  Anslutningen är obligatorisk för alla lägenheter och betalas via månadsavgiften. I leveransen ingår en bredbandsrouter (som också är en WIFI-sändare) och en tv-box. 

Beskrivning

Entréhall
Välkomnande entréhall med praktiskt klinkergolv och garderober för anhängning av ytterkläder och skor. Nås av massor av ljus genom den öppna och luftiga planlösningen. Målade väggar. 

Vardagsrum
Stort vardagsrum i en trivsam halvöppen och planlösning mot bostadens kök. I bostaden ligger genomgående ett gediget enstavsparkettgolv. Här ges plats för matsalsbord mellan kök och vardagsrum precis intill utgången till den stora balkongen. Målade väggar i en harmonisk beige ton. Plats för stor soffa, tv-bänk och övrigt möblemang efter behov. 

Balkong
Stor balkong med markis. Trivsam utsikt över skogsparti. Fri utsikt över föreningens fastighet och det stora grönområdet. Möbleras enkelt och gärna efter tycke och smak. Gott om plats för långa dagar på balkongen med familj och vänner. 

Kök
Nytt kök från 2023 i ett mycket smakfullt utförande. Gott om förvaring genom under- och överskåp. Bardisken ger köket en inbjudande atmosfär. Köket ligger elegant i vinkel som tillsammans med de stora takfönsterna ger köket en hög karaktär och ett kök att gärna spendera mycket tid i. Maskinell utrustning i form av integrerad diskmaskin, stor kyl och frys, induktionshäll, fläktkåpa och inbyggd ugn och mikro. Samtlig maskinell utrustning i svart utförande. Köksluckor i beigt och arbetsbänk i grått. 

Sovrum
Väl tilltaget och fridfullt sovrum som också ligger i vinkel med stora takfönster med stort ljusinsläpp. Här ges gott om plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och klädförvaring i walk- in closet. Målade väggar i en varm biege ton och enstavsparkett genomgående. 

Badrum
Stort helkaklat badrum med smakfulla interiörer. Badkar med glasvägg, takdusch, tvättställ i kommod, handdukstork, WC och separat tvättdel med tvättmaskin och arbetsytor. Kan genom enkla medel bli dusch istället för badkar vid behov. 

Planritning