Såld TRIVSAMT BOENDE MED VACKER TRÄDGÅRD OCH SOL HELA DAGEN!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Lovartsgatan 21

Lindö

TRIVSAMT BOENDE MED VACKER TRÄDGÅRD OCH SOL HELA DAGEN!

Välkommen till denna välskötta fastighet som erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och harmoniskt liv! Den parkliknande trädgården är en fröjd för både ögat och själen.

Inne i huset finner du ett ljust och luftigt allrum som ligger i fil med matsalen – en perfekt plats för att samla familj och vänner. Här finns det gott om utrymme för både soffhäng och middagar. Från vardagsrummet nås det stora altandäcket som löper längs två sidor av huset. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten över den parkliknande trädgården, där blommor, buskar, träd och odlingar skapar en grönskande oas. En del av altandäcket är dessutom beläget under tak vilket gör att du kan njuta av utemiljön oavsett väder.

Villan erbjuder fyra sovrum, ett extra allrum med takfönster för avkoppling eller lek och ett kök inrett i sobra och tidlösa toner vilket ger en harmonisk känsla. Tvättstugan har en praktisk groventré och det finns till slut även två fräscha duschrum.

För dig med flera fordon eller behov av extra förvaring finns både ett vidbyggt garage med förrådsdel och en carport. I dessa utrymmen får du plats med allt från bilen till trädgårdsredskapen.

På Lovartsgatan bor du i ett trevligt och eftertraktat område med bekvämligheter som skolor, mataffär och restaurang på nära håll. Hamnområdet där du kan njuta av den maritima atmosfären året om ligger bara en kort promenad bort. Sommartid finns även möjlighet till bad.

Allt är i gott skick – det är bara att flytta in och börja njuta av livet på denna underbara plats. Välkommen att boka din visning och låt dig förälskas i detta trevliga och välplanerade hem!

Fakta

Adress:
Lovartsgatan 21
Område:
Lindö, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
KLYSET 3
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
1967
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Luft/luftvärmepump, Direktverkande el
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Puts / Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Siporex lättelement
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber finns installerat
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 222 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 635 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 857 000 kr
Bef. pantbrev:
11st om 2 370 500 kr
Taxeringsår:
2024
Värdeår:
1967
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Beställd

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
31 550 kr/år
6 430 kr/år
1 000 kr/år
3 325 kr/år
5 074 kr/år
47 379 kr/år
Hushållselen ingår i värme Fastighetsavgift 9.525 kr tillkommer
9 525 kr/år

Beskrivning

Interiör

ENTRÉPLAN

Huvudentrén nås via carporten vilket gör att man kan gå torrskodd till och från bilen vid regnigt väder. Innanför carporten finns även ett garage med förrådsdel.

Hall

Innanför ytterdörren är det klinker på golvet och det finns plats för avhängning. Via hallen som leder fram till vardagsrummet ser man rakt igenom hela huset direkt när man stiger innanför dörren. I hallen är det laminat på golvet och det finns två platsbyggda garderober med överskåp samt två platsbyggda dubbelgarderober med överskåp.

Sovrum 1

Ett mindre sovrum beläget direkt till höger innanför ytterdörren. Fönstret vetter mot altandäcket på trädgårdssidan vilket gäller för samtliga sovrumsfönster på detta plan. 

Sovrum 2 / Kontor

Även detta sovrum är lite mindre och passar bra som barnrum. 

Sovrum 3

Det största av sovrummen i detta plan med två platsbyggda garderober med överskåp.

Vardagsrum / Matsal i fil

Dessa båda utrymmen kan vid behov avdelas med en vacker skjutdörr med infällda glaspartier. Parkettgolvet som återfinns i båda utrymmena är i gott skick. Det stora och ljusa vardagsrummet har utgångar till altan på två sidor uteplats.  matrummet kan vid behov göras till ett sovrum.

 

 

Kök

Köksinredningen går i vitt med mörka arbetsbänkar med grått kakel ovan. Vitvaror i form av en hällspis med spisfläkt i rostfritt, inbyggnadsugn, diskmaskin i rostfritt samt en integrerad kyl/frys. Vid fönstret mot gatan finns ytterligare en arbetsbänk. Frukosten intas vid köksön som inte är fastskruvad i golvet.

Groventré / Tvättstuga

Här är det mosaik på golvet och väggarna är klädda med målad väv. I tvättstugan finns en arbetsbänk med fönster ovan, en dubbelgarderob med överskåp samt en rostfri tvättho. Vidare finns här tvättmaskin, torktumlare och husets varmvattenberedare. Från tvättstugan finns en groventré ut till carporten.

Duschrum

Mörkt klinker med elgolvvärme och vit helkaklade väggar. Utrustat med wc, handfat i kommod med spegelskåp, duschplats och handdukstork. I taket sitter infällda spotlights och det finns ett vädringsfönster.

Duschrum

Här är det ett brunt klinker med elgolvvärme på golvet och väggarna är helkaklade i vitt. Detta duschrum är utrustat med wc, handfat med spegelskåp samt en duschplats.

ÖVRE PLAN

Trappan med matta i stegen som leder upp till det övre planet är placerad i det utrymme som i byggnadens originalutförande är en klädkammare vilken är belägen ungefär mitt i huset.

Allrum

Ovan trappan möts vi av ett stort allrum med snedtak och två takfönster. Under snedtaket finns kattvindar på båda sidor. Det finns i detta plan även två klädkamrar.

Sovrum 4

Detta är beläget på husets södra gavel och har tre platsbyggda garderober. 

Altan

Från vardagsrummet finns två utgångar till den sammanhängande altanen som sträcker sig från sydost till sydväst. Delen som vetter mot sydväst är belägen under tak och från den har man access till den mycket välskötta och lummiga trädgården som prunkar av såväl vackra blommor som ärbara godsaker.

Trädgården

Denna påminner om en vacker park med alla sina planteringar och rabatter. Här finns en mängd vackra blommor samt buskar, träd och odlingar. Plats att leka finns också för de små.

Garage / Förråd

Det vidbyggda garaget är grundlagt på en betongplatta och har en förrådsdel mot trädgården för smidig förvaring av trädgårdsredskapen.

Allmänt

Se separat förteckning under fliken Dokument i annonsen

Säljaren berättar

Efter 18 år på Lovartsgatan har vi bestämt oss för att flytta. Åldern tar ut sin rätt och för oss är hus o tomt för stort.

I huset finns flera sovrum o gott om plats för umgänge med familj o goda vänner. Vardagsrum, matrum och ett allrum på övervåningen.

Det finns gott om förvaringsutrymmen, klädkammare, flera garderober och kattvindarna som går att använda som kallförråd.

För oss är det en hjärtesorg att lämna vår fina trädgård. Det är många jobbtimmar som vi lagt ner på den. Det finns gott om plats att odla grönsaker på, både i pallkragar och på friland. Vi har två äppelträd, svarta o röda vinbär, krusbär, blåbär, hallon, jordgubbar o smultron. Mycket att kalasa på och kanske koka saft o sylt.

Det finns också prydnadsväxter. Vår o försommar blommar rododendron, paradisbuske, gullvivor m.m. Rosorna blommar juli till oktober och ett flertal perenner turas om att blomma under sommaren.

Vi har bra kontakt med våra grannar och i området finns både barnfamiljer och pensionärer. Närheten till skola o barnomsorg är en fördel. Det finns också en bra matbutik. Vid småbåtshamnen kan man spela minigolf o gå på restaurang o Lindö strand har en fin lekpark. Vid Abborreberg finns en vandringsled och elljusspår. Möjligheterna att komma ut i naturen eller hitta andra aktiviteter i närområdet är många.

Här finns alla möjligheter att trivas, det har vi gjort!

Med vänlig hälsning  Ulla o Janne.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Hans Larsson
Kontorschef