Properties & Partners ATELJÈVÅNING I EFTERTRAKTADE BRF BOVIERAN

Holmtorpsvägen 55

Björkalund

ATELJÈVÅNING I EFTERTRAKTADE BRF BOVIERAN

Nu har du en sällsynt chans att förvärva en av de eftertraktade lägenheterna i den populära och senioranpassade Brf Bovieran. Denna fastighet, uppförd 2015, är välkänd för sin spektakulära vinterträdgård – en grönskande oas med tropisk växtlighet och ett temperaturstyrt klimat, där du kan njuta av en behaglig miljö året om.

Denna ljusa och välplanerade trerumslägenhet på andra våningen, som du enkelt når via hiss, har en genomtänkt layout och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en inbjudande miljö för både vardag och sociala sammankomster. Den generösa takhöjden, mellan 2,5 och 3,5 meter, bidrar till en luftig och trivsam atmosfär. Sovrummet erbjuder en lugn och avkopplande plats, och det rymliga duschrummet är utrustat med en praktisk tvättdel. Från den inglasade balkongen har du en fantastisk utsikt över den omgivande skogen.

Brf Bovieran erbjuder inte bara en unik boendemiljö med sin vinterträdgård, utan även en rad gemensamma faciliteter som gym, boulebana, samlingslokal och en övernattningslägenhet för gäster. Här bor du i ett bekvämt seniorboende där gemenskap och livskvalitet står i fokus. Utanför byggnaden finns lättillgängliga parkeringsplatser med elstolpe.

Observera att medlemskap i föreningen kräver att du har fyllt, eller fyller 55 år i år, eller är make/sambo till en medköpare som uppfyller ålderskravet.

Fakta

Adress:
Holmtorpsvägen 55
Område:
Björkalund, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
12:14  /  1214
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.15308%
Andelstal avgift:
2.15308%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Förråd på samma våning som lägenheten
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia. Bredband 100/100 mbit och kanalpaket Telia Lagom ingår i månadsavgiften.
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, fast avgift el, bredband och tv
Hiss:
Ja
(Finns)

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
967 998 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2018-05-14
D
103 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 600 kr/år
3 600 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Brf Bovieran i Norrköping
769623-4322
Ja

Förening

Föreningen äger fastigheten Norrköping Huvudrollen 1, som består av en modern byggnad med 48 lägenheter, uppförd 2015. Fastigheten är belägen på Holmtorpsvägen 55 och är fullvärdesförsäkrad via Moderna Försäkringar. Varje bostadsrättsinnehavare ansvarar för sin egen hemförsäkring samt bostadsrättstillägg.

Sedan föreningens bildande 2015 har flera strategiska investeringar genomförts för att förbättra boendemiljön. År 2016 installerades IMD (individuell mätning och debitering av el) för 165 000 kr, vilket möjliggör en rättvis fördelning av elkostnaderna. År 2017 införskaffades en gräsklippare för 38 000 kr, och en trivsam uteplats med tillhörande friggebod skapades för 145 000 kr. År 2020 installerades en solcellsanläggning för 946 000 kr, och styrsystemet för ventilationen byttes ut för 125 000 kr. Under 2022 installerades laddstolpar till en kostnad av 131 000 kr.

Föreningen erbjuder även en unik och imponerande vinterträdgård, där du kan njuta av ett behagligt klimat året runt. Utöver detta finns en gemensam samlingslokal, ett gym och en övernattningslägenhet som kan hyras för 200 kr per natt. För dig som gillar att grilla och umgås utomhus finns en trevlig uteplats med grillmöjligheter.

Beskrivning

Om bostaden

Hall
Välkomnande hall med gråmålade väggar och stilrent parkettgolv. Här finns gott om förvaringsmöjligheter genom flera garderober samt en praktisk klädkammare i direkt anslutning.

Duschrum
Smakfullt och modernt duschrum med vita, helkaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme för extra komfort. Spotlights i taket skapar en stilren och funktionell belysning. Utrustningen inkluderar wc, kommod med spegelskåp, duschhörna, städskåp samt en praktisk tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare, samt en avlastningsbänk och överskåp för förvaring.

Sovrum
Rofyllt och harmoniskt sovrum med blåmålade väggar och en fondvägg som ger karaktär. Parkettgolvet förstärker den eleganta känslan, och här finns en inbyggd garderob för extra förvaringsutrymme. Fönstret vetter mot vinterträdgården.

Klädkammare
Rymlig klädkammare, bekvämt belägen i anslutning till hallen.

Sovrum 2/Kontor
Det extra sovrummet nås från hallen och passar perfekt som kontor. Rummet har beige tapeter och ett fönster mot vinterträdgården.

Kök
Stilrent kök med gråmålade väggar och parkettgolv. Köksinredningen består av vita skåpluckor, en elegant bänkskiva i valnöt och grått kakel ovanför arbetsytorna. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin samt en rymlig kyl och frys.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med gråmålade väggar och parkettgolv som skapar en trivsam atmosfär. Härifrån nås den inglasade balkongen.

Balkong
Inglasad balkong med utsikt över grönytor och skog, perfekt för avkoppling året runt.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Holmtorpsvägen 55

Välj en tid för visning nedan
:
2024-10-10
:
:
:
2024-10-09
:
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Holmtorpsvägen 55

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Albin Trygg
Fastighetsmäklare