Properties & Partners EXKLUSIV LÄGENHET MED STOR INGLASAD BALKONG MED UTEKÖK OCH KOLGRILL!

Sandgatan 9B

Centralt / Strömmen

EXKLUSIV LÄGENHET MED STOR INGLASAD BALKONG MED UTEKÖK OCH KOLGRILL!

Välkommen till en exklusiv bostad med en stor, inglasad balkong och platsbyggt utekök med kolgrill, belägen mitt i stadens puls med både Strömmen och stadslivet precis utanför dörren. Här bor du med påkostade materialval i en modern fastighet från 2016. Köket är signerat det välrenommerade Warendorf, med bänkskiva i granit 30mm och högkvalitativa vitvaror från Miele – allt för en optimal matlagningsupplevelse.

Den generösa balkongen på hela 11 kvm fungerar som ett extra rum och bjuder in till sociala stunder, med ett unikt utekök och gott om plats för umgänge. Som bostadens sista lägenhet på loftgången erbjuds dessutom en privat yta utanför entrén, perfekt för ytterligare balkongmöbler och avkoppling i solen.

Inuti väntar ett stort, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare från Miele, samt ett öppet vardagsrum och kök i en social planlösning. Stora skjutbara glaspartier skapar en sömlös övergång mellan inomhus och balkongen – ett extra utrymme att njuta av året runt.

Ta chansen att förvärva denna kvalitativa bostad med oslagbart läge vid Motala Ström. Ett hem för den som värdesätter både design och funktion i stadens hjärta!

Fakta

Adress:
Sandgatan 9B
Område:
Centralt / Strömmen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
9B1204  /  1204
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.85873%
Andelstal avgift:
2.34308%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2016
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Balkong:
11 kvm inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, bredband, grundutbud TV
Ej inkluderat i avgift:
Vatten, el
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 434 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2021-12-20
E
101 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
4 800 kr/år
1 440 kr/år
6 240 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

Bostadsrättsföreningen Krukan 15
769629-8061
Ja
Nej

Om föreningen

Föreningens egendom omfattar två byggnader. Sandgatan 8A, uppfärd 1941 och genomgripande ombyggt 2015/16. Sandgatan 9B, nybyggt 2015/16. I båda byggnaderna finns hiss. Den äldre byggnaden i betong, är ett flerbostadshus i 4 våningar samt källare. Den nya byggnaden är ett flerbostadshus i 6 våningar byggt i massivt trä.

Totalt 24 bostadsrättslägenheter, 1 bostadsrättslokal och 1 uthyrd butikslokal. Inflyttning i fastigheten skedde under april 2016.

Föreningens medlemmar debiteras el och vatten efter förbrukning.

Gårdsplats
Gemensam innergård med grillmöjliheter och sittplatser under vår/sommar.

Gemensamma utrymmen
Til fastigheten hör även en övernattningslägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar. Kostnad 200 kr/natt. Där finns en dubbelsäng och 2 st enkla sängar. I huset finns även barnvagnsförråd och cykelförråd. I källarplan hittar man lägenhetsförråden, hissen går ända ner.

Bilplats
Fastigheten har ett garage med 19 parkeringsplatser som ägs av medlemmar i föreningen. Det finns även två besöksparkeringar. Boendeparkering via Norrköpings kommun på gatorna i närområdet (300 kr/mån). Parkeringshus finns även i närheten.

TV och internet
TV, bredband och bredbandstelefoni via Telia.

För mer information läs föreningens senaste årsredovisning, stadgar och energideklaration.

Beskrivning

Entréhall
Golv belagt med klinker och fondvägg i akustikpanel. Spotlights och god plats för avhängning av ytterkläder och skor. 

Klädkammare
Ett måste för en praktisk vardag är att kunna hänga undan ytterkläder och skor för att ge utrymme i hallen till gäster och familj som kommer på besök. 

Sovrum
Stort fönster som fyller sovrummet med naturligt ljus. Här ges plats för dubbelsäng, sängbord och längs med hela kortsidan ges praktisk förvaring av kläder och assessorer genom skjutdörrsgarderob med tillhörande system. Bostaden har genomgående försetts med ett gediget tvåstavsparkett. 

Vardagsrum
Den öppna planlösningen mot det smakfulla köket och den exklusiva balkongen skapar en harmonisk och ljus atmosfär som bjuder in till både avkoppling och sociala stunder. En fransk balkong ger en elegant touch och öppnar upp rummet för en härlig känsla av rymd. Stora fönster släpper in ett generöst naturligt ljus, vilket förgyller varje del av rummet. Dimmbara spotlights ger dig möjligheten att skapa rätt stämning för varje tillfälle, från livliga middagar till lugna kvällar. Tillsammans med det stilrena köket och den inglasade balkongen blir detta vardagsrum en plats där funktionalitet möter estetik på ett enastående sätt.

Inglasad balkong om 11 kvm
Upptäck din nya drömbalkong – en inglasad oas på 11 kvadratmeter som erbjuder både lyx och funktionalitet. Uteköket är utrustat med kolgrill, diskho, kyl och skafferi, vilket gör matlagning utomhus till en njutning. Trägolvet ger en varm, inbjudande känsla, medan utebelysningen skapar en stämningsfull atmosfär på kvällen. Eluttag finns för alla dina behov, från lampor till elektriska apparater. Denna balkong är perfekt för avkoppling, matlagning och sociala stunder året om.

Kök
Kvalitativt och smakfullt kök från Warendorf som förvandlar matlagning till en konstform. Arbetsbänken i sten ger både stil och hållbarhet, medan vitvarorna från Miele erbjuder överlägsen prestanda och pålitlighet. Med en öppen planlösning mot vardagsrummet skapas en sömlös övergång mellan matlagning och social samvaro, vilket gör detta kök till hjärtat av ditt hem. Här kan du enkelt underhålla gäster samtidigt som du lagar mat, och njuta av en modern och funktionell design. Varje detalj är noggrant utvald för att kombinera estetik med praktisk användbarhet. Detta kök är en perfekt blandning av lyx och funktionalitet, vilket gör varje matlagningsstund till en ren fröjd.

Badrum
Det helkaklade utförandet med ljusa interiörer ger en fräsch och luftig känsla som lyser upp rummet. Här hittar du ett elegant badkar för avkopplande stunder, samt en välutrustad tvättavdelning med vitvaror från Miele för att underlätta vardagens sysslor. Ett högskåp erbjuder smart förvaring, medan det stiliga glaspartiet intill badkaret ger en modern touch och öppnar upp rummet. Golvvärmen säkerställer att du alltid har varma fötter, medan spotlights ger ett mjukt och effektivt ljus. Detta badrum är både en fristad för avkoppling och en praktisk oas för din vardag.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Sandgatan 9B

Välj en tid för visning nedan
:
2024-10-08
:
:
:
:
2024-10-06
:
:
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Sandgatan 9B

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare