Header image
Såld Trevlig och rymlig villa i barnvänligt område i Svartby!

Vallmovägen 4

Trevlig och rymlig villa i barnvänligt område i Svartby!

Denna hemtrevliga bostad belägen på adressen Vallmovägen 4 i Svartby erbjuder goda sociala ytor och ett rymligt boende för hela familjen. Stort kök med goda arbetsytor i direkt anslutning till öppen och stor matplats för större sammankomster och middagar. Stort och öppet vardagsrum med ingång till den mycket trevliga inglasade altanen. På entrévåningen finner vi även ett fräscht badrum som renoverades 2015 samt ett kontor som kan användas som sovrum/gästrum. En trappa upp finner vi bostadens tre sovrum, en toalett samt en klädkammare för förvaring. Uppvärmning via bergvärmepump från 2019, fiber finns installerad.

Bostadens källarvåning är fylld av förvaringsmöjligheter och ett garage med elport. Utanför garaget finns även ett öppet förråd. På baksidan av tomten finns både en friggebod samt ett mindre växthus.

Fakta

Adress:
Vallmovägen 4
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
SVARTBY 2:104
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plans radhus med källare
Byggnadsår:
1959
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Tegel
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä/
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Betong/trä
Grundläggning:
Betongplatta
Grundmur:
Betonghålsten
Eldstad:
Insatskamin
TV- Internetutbud:
fiber
Gästtoalett:
Nej

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
800 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
243 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
1 043 000 kr
Bef. pantbrev:
6st om 823 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1959
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2024-08-15
C
83 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
18 600 kr/år
10 750 kr/år
2 300 kr/år
4 980 kr/år
36 630 kr/år
Enligt säljarens uppgifter
7 823 kr/år

Beskrivning

Planlösning

Denna charmiga villa på Vallmovägen 4 i Svartby är perfekt för familjeliv med rymliga och välplanerade ytor. Hallen välkomnar med plats för ytterkläder. Köket har kyl/frys, spis med ugn, fläkt och diskmaskin. Praktiskt indelat och öppnar upp mot en stor matplats, idealiskt för både vardagsmiddagar och större sammankomster då det löper vidare i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns öppenspis och rummet har plats för soffgrupp och mediemöbel. Utgång till en mysig inglasad altan, perfekt för att njuta av trädgården året om samt vidare utgång till öppen altan för ljumma sommarkvällar.

På entrévåningen finns även ett modernt badrum, renoverat 2015 med kakel och klinker. Inredning med wc, tvättställ, dusch. Vid entrén finns ett rum som kan användas som kontor eller kanske gästrum.

På övervåningen hittar vi tre ljusa och rymliga sovrum, en praktisk klädkammare för förvaring och en toalett med wc och tvättställ.

Källaren rymmer pannrum, dusch och förberett för bastu, tvättstuga, två garage och förråd, vilket ger både praktiska och funktionella utrymmen. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa ett harmoniskt boende med alla bekvämligheter för den moderna familjen.

Allmänt

Trevlig 1½ plans villa med källare i ett barnvänligt läge. Huset har tegelfasad och ett tak med betongpannor, tvättat 2023. Här är 3-glasfönster 1997, bergvärme med ny pump 2018 och fiber 2023, vilket erbjuder både energieffektivitet och moderna bekvämligheter. Omdränerat med platonmatta ca 2008.

En stor inglasad altan med ingång från vardagsrum erbjuder en härlig plats för avkoppling och umgänge samt utgång på öppen altan. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Elin Andersson
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Alwin Granström Störlinge
Fastighetsmäklare