Header image
Såld DRÖMHUS VID HAVET MED EGEN BÅTPLATS OCH STRANDTOMT I LAKASUND!

Lakasund 177

Lakasund

DRÖMHUS VID HAVET MED EGEN BÅTPLATS OCH STRANDTOMT I LAKASUND!

Välkommen till detta pärla av en bostad som förenar det bästa av två världar – en avkopplande kustlivsstil och närheten till stadens bekvämligheter. Belägen vid den pittoreska Lakasundsviken, erbjuder denna charmiga villa en fantastisk plats för dig att kalla hemma.

Egenskaper:

Läge: Vidsträckt strandtomt med tillgång till egen båtplats, perfekt för båtentusiasten eller bara för att njuta av havet.
Närhet till staden: Trots den avskilda känslan är det bara en kort 10-minuters bilresa till stadens centrum, vilket gör det bekvämt för arbete, shopping och nöjen.
Rum och planlösning: Bostaden är välplanerad med ett mysigt master bedroom och ett mindre gästrum för övernattande besökare. Ett rymligt vardagsrum och ett praktiskt kök erbjuder gott om plats för umgänge och matlagning.
Badrum och tvättstuga: Bekvämt belägna i ett och samma utrymme för maximal praktisk användning.
Utomhusutrymmen: En välskött tomt med gott om parkeringsplatser, ett stort och vackert trädäck perfekt för utomhusmiddagar och en takad inglasning för att njuta av naturen året runt.
Extra faciliteter: Förutom huvudbyggnaden finns en vinterbonad gäststuga och tre förrådsbyggnader, vilket ger extra utrymme för förvaring eller kreativa projekt. Dessutom så finns det ett garage i suterrängdelen perfekt för vattenskotern, snöskotern samt verktyg mm. Bredvid garaget finns också ett praktiskt förråd.
Denna underbara fastighet erbjuder inte bara en fantastisk livsstil vid havet utan också en oöverträffad kombination av komfort och bekvämlighet. Missa inte chansen att uppleva det själv – kontakta oss idag för mer information.

Fakta

Adress:
Lakasund 177
Område:
Lakasund, Bonässund
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
LAKASUND 1:13
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
Sluttningsvilla
Byggnadsår:
1962
Vatten och avlopp:
Enskilt vatten året om/Enskilt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Luftvärmepump
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Timmer
Plåtarb.:
Plåtisol
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Plintar och stödmur
Grundmur:
Betong
Murstock:
Tegel
Badrum:
1 st
Eldstad:
Öppen spis
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
619 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
749 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
1 368 000 kr
Bef. pantbrev:
4st om 1 445 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1966
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2017-11-27
E
132 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
23 728 kr/år
2 339 kr/år
3 500 kr/år
3 890 kr/år
4 901 kr/år
38 358 kr/år
Under kostanden för el så ingår uppvärmning för gäststuga och spabad året om. 16 359 kWh/år
9 525 kr/år

Beskrivning

Planbeskrivning

Takad entré som ger ett bra skydd mot snö och regn. Entréhall med praktiska garderober direkt till höger. Till vänster finns ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett mindre gästrum. Till höger finns det stora sovrummet med plats för en dubbelsäng. Rakt fram i från hallen finns ett rymligt vardagsrum med en öppen spis med bra placering. Ner mot vattnet ligger köket fullt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, micro, ugn samt spishäll och köksfläkt. I närhet till till köket finns en rymlig ljus och trevlig inglasning med en magisk utsikt ner mot vattnet. Via inglasningen kommer man ut till en stor trall med gott om plats för utemöbler. Gäststugan är har en öppen planlösning och är fullt isolerad och uppvärmd året om. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Joakim Norgren
Fastighetsmäklare