Header image
Properties & Partners TEGELVILLA I BRA LÄGE!

Plåtslagarvägen 12

Järved

TEGELVILLA I BRA LÄGE!

Välkommen till detta charmiga renoveringsobjekt i hjärtat av Järved! Med endast en ägare tidigare har detta hus en historia som väntar på att få fortsätta skrivas. Med sin klassiska tegelfasad och tegeltak erbjuder det en tidlös skönhet som bara väntar på att återupplivas.

På insidan möts du av potentialen i de fyra rymliga sovrummen samt rymligt kök och vardagsrum, redo att förvandlas till ett modernt och inbjudande utrymme där minnen kan skapas.

Den moderna bekvämligheten är redan på plats med fjärrvärme och fiber, vilket ger en smidig övergång till det moderna livet.

En stor och härlig tomt i ett optimalt solläge väntar på att bli förvandlad till din egen privata oas. Här kan du odla grönsaker, låta barnen leka fritt eller bara njuta av lugnet.

Med lite kärlek och omsorg kan detta hus bli det perfekta drömhemmet för dig och din familj. Ta chansen att skapa ditt eget paradis i Järved!

Fakta

Adress:
Plåtslagarvägen 12
Område:
Järved
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
JÄRVED 1:241
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1957
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Tegel
Tak:
Tegel
Stomme:
Trä
TV- Internetutbud:
Fiber

Ytor

Boarea
101 Kvm
Biarea
82 Kvm
Tomtarea
1 459 Kvm

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
919 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
425 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
1 344 000 kr
Bef. pantbrev:
5st om 346 000 kr
Taxeringsår:
2024
Värdeår:
1957
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2024-10-04
C
85 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
22 610 kr/år
1 583 kr/år
10 393 kr/år
1 420 kr/år
4 025 kr/år
40 031 kr/år
8 603 kr/år

Beskrivning

Planlösning

Välkommen in i denna carmiga villa med stor potential! Här kliver du in i en hall med plats för avhängning av ytterkläder.

Från hallen når du vardagsrummet rakt fram, ett ljust och rymligt utrymme med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Här finns gott om plats för både en stor soffgrupp mediemöbel. Utgång till mindre altan med anslutning till trädgården. Öppenspisen i utrymmet är inte i bruk. 

Vägg i vägg med vardagsrummet hittar du köket som erbjuder generösa ytor. Här finns plats för en matplats där du kan njuta av familjemåltider. Äldre köksinredning och utrustat med kyl/frys, spis med ugn och fläkt. .

På entréplanet finns också två sovrum där båda rummen har gott om plats för säng och förvaringsmöbler.

Badrummet på entréplanet renoverades ca 2005 och är funktionellt med plastmatta på både golv och väggar. Här finns wc, tvättställ och dusch.

Övre plan bjuder på en möblerbar hall, perfekt för en liten läshörna eller arbetsplats. Här finns ytterligare två rymliga sovrum, båda med plats för säng och förvaring vilket ger stor flexibilitet för en växande familj eller som gästrum. På denna våning finns även en separat toalett med wc och tvättställ.

Källarvåningen erbjuder ännu mer utrymme och praktiska funktioner. Här finns en tvättstuga, pannrum och ett stort garage med plats för en bil. Dessutom finns flera förvaringsutrymmen som enkelt kan anpassas för dina behov. 

Denna villa är i behov av genomgående renovering, men med sin generösa planlösning, stora sociala ytor och fantastiska tomt har den potential att bli ett hem utöver det vanliga. Perfekt för dig som vill sätta din egen prägel och skapa något alldeles unikt.

Allmänt

Välkommen till denna charmiga villa belägen på en stor, uppvuxen hörntomt i idylliska Järved. Huset har en tidlös tegelfasad och tak med betongpannor från byggnadsåret. Fönstren är tvåglas och i behov av uppdatering. Uppvärmningen sker via fjärrvärme, och fiber är installerat för moderna kommunikationsbehov. I pannrummet finns en äldre oljepanna/vedpanna samt en oljetank som fortfarande är kvar, dock ej i bruk.

Det vidbyggda garaget rymmer både bil och verktyg. Här är gjuten platta, träfasad och plåttak är det ett praktiskt utrymme för den som gillar att meka eller arbeta med projekt. Dessutom finns ytterligare garageutrymme i källarvåningen.

Trädgården är en riktig grönskande oas, där bland annat syren, röda- och svarta vinbär, hallon, körsbär och äppelträd skapar en lummig och harmonisk miljö. Den stora tomten erbjuder gott om utrymme för både lek och odling, vilket gör den idealisk för den trädgårdsintresserade.

Villan har ett högt och attraktivt läge med närhet till skola, förskola, vackra naturområden och en livsmedelsbutik.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Plåtslagarvägen 12

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Plåtslagarvägen 12