Header image
Properties & Partners FIN VILLA I SVARTBY!

Hyacintvägen 6

Svartby

FIN VILLA I SVARTBY!

Välkommen till denna trevliga enplansvilla med källare i eftertraktade Svartby. Huset erbjuder 2-3 sovrum, toalett och kök renoverades 2023. Rymligt vardagsrum och inglasad altan, perfekt för familjens gemensamma stunder. Huset har 3-glasfönster, fjärrvärme och fiber. Vidbyggt garage med carport. Den uppvuxna trädgården har ett stort trädgårdsland med hallon, röda och svarta vinbär, idealiskt för den trädgårdsintresserade, här finns även en friggebod. Beläget i ett lugnt område är detta det perfekta hemmet för dig som söker både bekvämlighet och livskvalitet.

Fakta

Adress:
Hyacintvägen 6
Område:
Svartby, Örnsköldsvik
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
SVARTBY 2:141
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1965
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas och 3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Mexitegel
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong
Grundmur:
Betongsten
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
640 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
238 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
878 000 kr
Bef. pantbrev:
4st om 216 800 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1965
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2024-06-12
C
80 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
19 900 kr/år
7 800 kr/år
9 500 kr/år
1 773 kr/år
4 600 kr/år
43 573 kr/år
6 585 kr/år

Beskrivning

Allmänt

Enplansvilla med källare omgiven av en lummig trädgård. Huset har en mexitegelfasad och ett tak med betongpannor lagt under 90-talet. Här är 3-glasfönster, fjärrvärme och fiber, vilket erbjuder både energieffektivitet och moderna bekvämligheter.

En ny inkommande vattenledning installerades under 90-talet. Det vidbyggda garaget har plåttak, mexitegelfasad och en betongplatta, samt ett förråd under för extra förvaringsutrymme. Framför garaget finns en carport och en plattlagd uppfart som ger gott om parkeringsmöjligheter.

Trädgården är en grön oas med röda och svarta vinbär, äppelträd, körsbärsträd, syren, pion och hallon. En friggebod om cirka 16 kvm byggd omkring 2005 ger extra förvaringsutrymme.

En stor inglasad altan med ingång från både sovrum och vardagsrum erbjuder en härlig plats för avkoppling och umgänge. Altanen har dessutom direkt anslutning till den vackra trädgården, vilket skapar en sömlös övergång mellan inomhus- och utomhusliv.

Frysen i allrummet i källaren ingår inte i försäljningen.

Planlösning

Huset välkomnar dig med ett en hall som rymmer hatthylla och skoställ, till vänster ligger köket som renoverades 2023, utrustat med vita luckor, mörkgrå bänkskiva och marmormönstrat kakel ovan bänkskivan. Vitvarorna består av kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, fläkt och induktionshäll. Golvet har korkmatta och väggarna är tapetserade.   Vardagsrummet är ljust och rymligt med parkettgolv, tapetserade väggar och ett stort fönsterparti mot trädgården samt utgång till den inglasade altanen.   Vidare finns ett allrum som kan återställas till ett sovrum, här är plastmatta på golvet och tapetserade väggar. I passage mot sovrummen finns garderob med skjutdörrar och trapp till källarvåningen.   Toaletten renoverades 2023 och här är klinkergolv, träpanel och kakel på väggarna samt inredning med wc och tvättställsmöbel.   Två bra sovrum med garderober; det mindre sovrummet har plastmatta och tapetserade väggar medan det större har parkettgolv, tapetserade väggar och utgång till den inglasade altanen.  

Källarvåningen har en hall i vinkel med klinkergolv. Till vänster finns ett duschrum med bastu. Källaren har ett stort allrum med plastmatta på golvet och träpanel på väggarna.

Vidare finns flera förrådsutrymmen och ett hobbyrum med utgång till garaget och förrådet under garaget ger gott om utrymme.

Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och fjärrvärmecentral.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Hyacintvägen 6

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Hyacintvägen 6

Ansvarig fastighetsmäklare

Elin Andersson
Fastighetsmäklare