Header image
Properties & Partners TREVLIG VILLA PÅ HÖRNTOMT!

Södra Doktorsgatan 34

TREVLIG VILLA PÅ HÖRNTOMT!

Denna trivsamma villa på Södra Doktorsgatan 34 i Domsjö erbjuder allt du kan önska för ett bekvämt och funktionellt familjeliv. Med fyra generösa sovrum och ljusa, öppna sällskapsytor finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. Fjärrvärme ger bekväm vardag. Fastigheten har två rymliga garage, varav ett är vidbyggt. Perfekt för både bil och som extra förvaringsutrymme.

Utomhus bjuder den stora hörntomten i etage på en lummig trädgård med både fruktträd och bärbuskar, perfekt för trädgårdsälskare och familjer. De tilltalande uteplatserna, inklusive en inglasad altan och en altan i västerläge, ger dig möjlighet att njuta av soliga eftermiddagar och varma sommarkvällar. På övervåningen finns dessutom en mysig balkong för enskild avkoppling.

Fakta

Adress:
Södra Doktorsgatan 34
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
SUND 2:88
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1960
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Bjälklag:
Betong

Ytor

Boarea
128 Kvm
Biarea
84 Kvm
Tomtarea
1 242 Kvm

Enligt fastighetsregistret

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
733 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
252 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
985 000 kr
Bef. pantbrev:
5st om 119 900 kr
Taxeringsår:
2024
Värdeår:
1960
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Beställd

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
33 000 kr/år
4 100 kr/år
10 000 kr/år
3 057 kr/år
5 588 kr/år
55 745 kr/år
Enligt säljarens uppgifter
7 388 kr/år

Beskrivning

Planlösning

Välkommen in! Hall med utrymme för ytterkläder. Köket erbjuder gott om arbetsytor och plats för matgrupp. Här finns kyl/frys, spis med ugn och fläkt. Köket har en naturlig koppling till den inglasade altanen, som i sin tur leder ut till den soliga uteplatsen. Perfekt för att njuta av härliga måltider både inne och ute! 

Från både kök och hall når du det stora vardagsrummet som erbjuder både matrumsdel och vardagsrum i helt öppen planlösning. Här finns en öppenspis som inte är i bruk. Generösa, sociala ytor och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren som skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Här finns även utgång till en mindre balkong.

Vidare på entrévåningen finns två sovrum, det första med fyra garderober och parkettgolv samt plats för dubbelsäng och sängbord. Samt ett mindre sovrum/kontor med flera garderober. 

På våningen finns även bostadens ena toalett utrustat med wc och tvättställ.

På övervåningen hittar du två rymliga sovrum placerade på varsin sida om våningsplanet, med ett mindre kök mellan dem. Köket är utrustat med spis och ugn – perfekt för gäster eller ett extra boende, eller kanske ett framtida sovrum?  Här finns även ett badrum med plastmatta på både vägg och golv, utrustat med wc, dusch och tvättställ.

Källarvåningen erbjuder generösa ytor och en mängd möjligheter. Här finns gott om förvaringsutrymmen, ett garage, pannrum med fjärrvärmecentral och ett kaklat duschrum intill bastu. I källaren finns även en rymligt tvättstuga med tvättmaskin samt matkällare och förråd.

Allmänt

Bostaden är en 1 ½-plansvilla med källare, belägen i lugnt och barntätt område. Huset har träfasad och ett plåttak samt plåtskodd skorsten, vidare har huset 2-glasfönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och uppvärmning via fjärrvärme. Nyligen installerades nya ventiler på flertalet element.

Till fastigheten hör två rymliga garage, vilket ger gott om plats för både bilar och förvaring. Utemiljö med flera inbjudande uteplatser där du kan njuta av soliga dagar och sociala stunder med familj och vänner. Den stora hörntomten erbjuder en perfekt balans mellan öppna ytor och lummiga hörn, med flera fruktträd och bärbuskar.

Villan ligger i ett lugnt och barnvänligt område, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. Här har du nära till allt du kan önska – endast ett par minuter bort hittar du livsmedelsbutik, skolor och förskolor och nära busshållsplats. För dig som uppskattar natur och friluftsliv finns det fina möjligheter i närområdet med vackra skogsområden, badplatser och fiskevatten.

Denna bostad erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet och närhet till naturen – perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Södra Doktorsgatan 34

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Södra Doktorsgatan 34