Header image
Properties & Partners TOPPFRÄSCH INDUSTRILOKAL I NORDANÅS!

Nordanås 240

TOPPFRÄSCH INDUSTRILOKAL I NORDANÅS!

Nu har du chansen att förvärva en stor och rymlig industrilokal på Nordansås 240, endast 2 minuter från Gullänget! Denna moderna fastighet erbjuder fantastiska möjligheter för företag som behöver gott om utrymme och hög standard.

Lokalen är i utmärkt skick, med toppfräscha ytor som passar alla typer av verksamheter. Med låga driftskostnader och ett strategiskt läge är detta ett optimalt val för den som vill kombinera funktionalitet med ekonomisk effektivitet.

Kontakta oss för en privat visning!

Fakta

Adress:
Nordanås 240
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
NORDANÅS 2:26
Typ:
Kommersiell fastighet
Ägandeform:
Kommersiell fastighet - Friköpt
Vatten och avlopp:
Enskilt vatten och avlopp
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Fasad:
Plåt
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Grundläggning:
Gjuten platta
Badrum:
1 st
Allmänt skick:
Gott

Ytor

Tomtarea
2 116 Kvm

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
164 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
52 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
216 000 kr
Taxeringsår:
2019
Taxeringskod:
432
Försäkring fullvärde:
Ja

Driftkostnad

18 000 kr/år
2 000 kr/år
6 400 kr/år
3 600 kr/år
30 000 kr/år
1 080 kr/år

Beskrivning

Planlösning

Planlösning: Stor, välplanerad och toppfräsch industrilokal nära Gullänget

Endast 2 minuter från Gullänget hittar du denna rymliga och välplanerade industrilokal, perfekt för företag som söker ett modernt och funktionellt utrymme.

Kontorsdel och personalutrymmen
När du kliver in möts du av en välplanerad kontorsdel som är perfekt för administrativt arbete eller kundmöten. I direkt anslutning finns ett fikarum som erbjuder en bekväm pausmiljö för personalen. Lokalen har också ett kaklat och klinkrat badrum med dusch, toalett och omklädningsrum – allt i toppskick för att säkerställa komfort och funktionalitet.

Industrihallar
Lokalen består av två stora industrihallar som ger mycket utrymme för olika typer av verksamhet. Den ena hallen har dessutom ett större loft, vilket skapar extra förvaringsutrymme eller möjlighet att använda som verkstadsyta.

Spolhall
En spolhall finns också tillgänglig, vilket underlättar rengöring och underhåll av fordon och maskiner. Denna hall är utmärkt för företag som behöver regelbundet underhåll av sin utrustning.

Kallhall och förråd
För ytterligare förvaring finns en rymlig kallhall, perfekt för förvaring av utrustning eller material som inte kräver uppvärmning. Dessutom finns ett mindre, takat förråd, som ger skyddad och enkel åtkomst till föremål som förvaras utomhus.

Stora grusade ytor
Fastigheten omges av en stor grusad mark, vilket ger gott om utrymme för tungtrafik, parkering och andra fordon. Den generösa ytan gör platsen perfekt för logistik, lastning och lossning av gods, samt parkering av större fordon såsom lastbilar och arbetsfordon. Detta skapar en mycket effektiv och funktionell arbetsplats med optimal tillgänglighet.

Allmänt

Detta område kombinerar närhet till stan med enskilt läge, vilket gör det till ett optimalt val för företagande som privat ägarskap. Beläget endast 2 minuter från Gullänget har du snabb och smidig access till centrala delar av staden, samtidigt som du får lugnet av ett mer avskilt läge.

Området är lättillgänglighet för större fordon, vilket är en stor fördel för verksamheter inom transport, logistik eller industri. Vägnätet är väl anpassat för tyngre trafik och gör det enkelt att transportera varor och material till och från platsen utan problem.

Här har du tillgång till alla bekvämligheter som krävs, med närhet till service och handel i Gullänget och snabb förbindelse till resten av staden. Området ger också en god balans mellan enskildhet och tillgänglighet, vilket gör det lämpligt för såväl verksamheter som behöver utrymme som för de som söker en arbetsplats i ett mer privat läge.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Nordanås 240

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Nordanås 240