Header image
Properties & Partners Välplanerad villa med högt läge i barnvänligt område!

Tallmovägen 9

Gene

Välplanerad villa med högt läge i barnvänligt område!

Denna hemtrevliga och välplanerade villa belägen på Tallmovägen 9 i Gene har alla bekvämligheter man kan önska. Under senare år har många renoveringar och förbättringar gjorts på bostaden, bland annat nytt badrum och nytt tak. Ett rymligt boende för hela familjen med 3 sovrum och en öppen matplats i direkt anslutning till köket.
Bostaden har ett vidbyggt varmgarage med ny elektrisk garageport. Stora sociala ytor, perfekt för större sammankomster och en trevlig uteplats för grillkvällar eller liknande.
En bra tomt i etage med bland annat hallonbuskar, svartvinbär, plommonträd och jordgubbsplantor.

En trevlig bostad där mycket är gjort men där möjligheter till att sätta sin egen prägel finns. Varmt välkomna på visning.

Fakta

Adress:
Tallmovägen 9
Område:
Gene, Domsjö
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
GENE 2:178
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1962
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Betong
Grundläggning:
Betongplatta
Grundmur:
Betongsten
Badrum:
1 st
TV- Internetutbud:
Fiber
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
501 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
187 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
688 000 kr
Bef. pantbrev:
6st om 690 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1962
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2024-09-02
C
68 kWh/m²/år

Driftkostnad

14 803 kr/år
4 265 kr/år
9 242 kr/år
2 300 kr/år
6 004 kr/år
36 614 kr/år
5 160 kr/år

Beskrivning

Planlösning

Denna charmiga villa på Tallmovägen 9 i Gene välkomnar en med öppna armar.

Inglasad farstukvist i bra storlek och en hall som renoverades 2020 vilket ger ett trevligt välkomnande. Direkt åt höger finner vi bostadens nya fräscha badrum som 2024 fick sig en helrenovering där allting blev bytt. Längre fram i hallen finner vi ett rymligt kapprum med bra avhängningsmöjligheter och förvaring. Tillvänster om kapprummet finns trappen ner till den rymliga källarvåningen samt ett av bostadens 3 rymliga sovrum med flertal garderober som medför goda förvaringsmöjligheter. Rakt fram ifrån hallen möts man av bostadens öppna och rymliga vardagsrum/matplats med ett trevligt ljusinsläpp i direkt anslutning till bostadens kök. Köket som renoverades 2016 med bland annat induktionshäll, diskmaskin, Inbyggd varmluftsugn och mikro samt nytt kakel.

Bostadens övervåning har en öppen hall/allrum, 2 rymliga sovrum varav ett master bedroom med garderober och en mindre toalett. Källarvåningen är rymligt med bland annat en trevlig och öppen tvättstuga i direkt anslutning till torkrummet, ett hobbyrum och ett gästrum.

 

Allmänt

Trevlig 1/2 plans villa med källare i lugnt och barnvänligt område. Huset har en träfasad och ett betongtak som byttes 17/18. I samma veva byttes även vindskivor, hängrännor och stuprör bland annat. 3-glas fönster runtom fastigheten i gott skick. Uppvärmning sker via fjärrvärme sedan 2012 där en ny luftvärmepump sattes in 2020. Fiber finns för pålitlig och snabb internetuppkoppling. Bostaden har ett vidbyggt varmgarage med ny elektrisk port från 2017 och en tillhörande förrådsdel, perfekt för att förvara bilen under vintermånaderna. Plåttak på den vidbyggda garagedelen som byttes samtidigt som taket på huvudbyggnaden byttes. Nybyggd altan 2019 om 40 kvm i direkt anslutning till den inglasade altanen med ingång till vardagsrummet. Bra tomt i etage med olika växter och buskar samt stor plan gräsyta.

Elen i köket, matrummet samt sovrummet är bytt och jordat. Även avlopp i kök och badrum är bytt.

Närhet till bekvämligheter såsom mataffärer, skola och förskola. Men även nära till badplats, friluftsliv och fotbollsplaner. 

 

 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Tallmovägen 9

Välj en tid för visning nedan
:
2024-10-01

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Tallmovägen 9

Ansvarig fastighetsmäklare

Alwin Granström Störlinge
Fastighetsmäklare