Header image
Properties & Partners CENTRAL VILLA MED BRA GARAGE!

Orkestervägen 10

Bjästa

CENTRAL VILLA MED BRA GARAGE!

Central villa, perfekt för den mindre familjen! Här erbjuds ett nyrenoverat badrum 2022, kök med rymlig matplats, ljust vardagsrum och upp till fyra sovrum. Fiber finns för bästa uppkoppling. Inglasad altan och öppen altan. Här finns ett fristående kallgarage, varmgarage i huskroppen, goda parkeringsmöjligheter och en praktisk förrådsbyggnad på tomten. Bostaden har dessutom ett centralt läge med närhet till både skola, förskola och vacker natur – en idealisk plats att skapa ett tryggt och harmoniskt hem.

Fakta

Adress:
Orkestervägen 10
Område:
Bjästa
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
BJÄSTA 3:81
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1959
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas och 3-glas
Uppvärmning:
Vedpanna 2010 med elpatron
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong
Grundmur:
Betongsten
TV- Internetutbud:
Fiber via Övik Energi

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
250 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
110 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
360 000 kr
Bef. pantbrev:
6st om 325 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1959
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2024-09-05
D
113 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
6 000 kr/år
15 100 kr/år
11 243 kr/år
2 400 kr/år
3 100 kr/år
6 000 kr/år
43 843 kr/år
2 700 kr/år

Beskrivning

Planlösning

Välkommen in i denna välskötta villa. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder. Direkt till höger finns ett helrenoverat badrum från 2022 med klinkergolv och kaklade väggar, utrustat med wc, tvättställ och dusch.

Köket har en rymlig matplats och bra med skåp och förvaring. Här finns diskmaskin 2022, spis med dubbla ugnar, kyl/frys och fläkt. Parkettgolv och väggarna är tapetserade.

Intill köket ligger ett mindre sovrum med fyra garderober, parkettgolv och tapetserade väggar. Rummet är även lämpligt som gästrum eller kontor och har utgång till den inglasade altanen. 

Vardagsrummet är ljust och luftigt med parkettgolv och fönster i två väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Rummet går i vinkel och nuvarande ägare har delat av med gardinskena för att skapa ytterligare sovrum med plats för en dubbelsäng, sängbord och garderob.

På övervåningen finns två sovrum, placerade på varsin gavelsida av huset. Ett av rummen har utgång till en balkong. Här uppe finns också en möblerbar hall och en toalett med plastmatta på golvet och målade väggar, inredning med wc och tvättställ.

I källarvåningen finns gott om plats, rakt fram finns ett pannrum med 30kw vedpanna från 2010 med två ackumulatortankar om 750 liter vardera, varav den första tanken även har elpatron. Möjlighet till inkoppling av solfångare.

Tvättstuga med tvättmaskin och arbetsbänk. Källaren har även flera förrådsutrymmen och ett rymligt garage med varmvatten, avlopp och 3-fas uttag. 

Allmänt

I hjärtat av Bjästa, med smidigt gångavstånd till allt du behöver för ett bekvämt vardagsliv erbjuds ett välskött 1½-planshus med källare, perfekt för familjen som söker både funktion och trivsel.

Huset värms upp med ett vattenburet system via en 30kw vedpanna från 2010 med två ackumulatortankar om 750 liter vardera, varav den första tanken även har elpatron. Möjlighet till inkoppling av solfångare. Fiber finns installerat och villan har både 2-glas och 3-glasfönster, en nymålad träfasad och plåttak. Huset har inte dränerats om. 

På tomten finns ett fristående kallgarage uppfört 2015 med träfasad och plåttak, beläget på en stabil grusbädd, fullt markisolerad och förberett för att gjuta platta. Förutom detta finns ett rymligt varmgarage integrerat i huskroppen, med direkt anslutning till bostaden. Gjuten platta, vatten, avlopp och 3-fas el. Vid huset finns gott om parkeringsmöjligheter och plats för uppställning av exempelvis båt. Trädgården har även ett praktiskt förråd för extra förvaring. Trädgårdstomten är lätt sluttande.

Bjästa erbjuder en fantastisk livskvalitet med närhet till skola, förskola, vårdcentral, tandvård, livsmedelsbutik och mycket mer. För den som är aktiv finns det många fritidsmöjligheter såsom en slalombacke, längdskidspår, vandringsleder och gym – allt inom kort avstånd.

Detta är en bostad som verkligen har det mesta att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Orkestervägen 10

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Orkestervägen 10

Ansvarig fastighetsmäklare

Elin Andersson
Fastighetsmäklare