Header image
Properties & Partners INFLYTTNINGSKLAR OCH FRÄSCH 1:A

Radarvägen 15

Hägernäs

INFLYTTNINGSKLAR OCH FRÄSCH 1:A

På sjätte våningen och med en rogivande utsikt mot grönska på husets baksida och Skavlöten finns denna optimalt planerade 1:a. Här finns ingen som helst insyn. På 25 smart planerade kvadratmeter finns ett välutrustat och renoverat kök, klädkammare och flertalet garderober samt plats för såväl soffa och dubbelsäng. Rummet har öppen planlösning mot kök och med matplats. Bostaden har nyligen genomgått en ytskiktsrenovering med nymålade väggar och tak samt nya socklar och lister. I det stambytta badrummet är det helkaklade väggar och klinkergolv. I källaren finns ett tillhörande förråd. Föreningen erbjuder medlemmarna tvättstugor, cykelförråd, grovsoprum och en gemensam takterrass. Utanför porten finns närservice i Hägernäs Centrum med matbutik med post, tandläkare, restauranger m.m. På mycket kort promenad hittar du Hägernäs station där Roslagsbanan tar dig till Stockholms östra på ca 20 min. Inom räckhåll för en promenad finns även Rönninge-by och Rönningesjön samt Hägernäsvikens vackra strandpromenad med badplatser, kafé, restaurang, badstrand och utegym. Brf Hytten har utfört stambyte 2010, bytt fönster och radiatorer 2016 samt installerat solceller och bergvärme. Fiber är indraget i varje bostad och bredband samt kabel-tv ingår i avgiften.

Fakta

Adress:
Radarvägen 15
Område:
Hägernäs, Täby
Kommun:
Täby
Lägenhetsnummer:
05-064  /  1604
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.17847370%
Andelstal avgift:
0.17139000%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1961
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme & solceller
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber ingår i avgiften
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, Förråd
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
N

Ytor

Boarea
25 Kvm

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 473 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2017-12-22
E
74 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 400 kr/år
1 800 kr/år
4 200 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Brf Hytten
716000-0365
Ja
Nej

Beskrivning

Hall

Hall med klinkergolv, hatthylla och en platsbyggd garderob. Nymålade väggar.

Allrum

Öppen och ljus planlösning där rummet och köket smälter ihop. Två härliga fönster med utsikt mot grönska. Väggar och tak är helt nymålade och socklar bytta. Ljust trägolv. Här finns en garderob.

Kök

Köket har renoverats med nya stommar, vitvaror och ytskikt. Väggen mot allrummet togs ner och gjorde köket öppnare, ljusare och mer rymligt. Vita släta luckor, vitt kakel och laminatbänk med stenimitation. Här finns varmluftsugn och spisfläkt i rostfritt stål, induktionshäll och kylskåp med frysfack. Klinkergolv. För den som vill ha diskmaskin kan det installeras där kylskåpet står idag, en kyl/frys kan då placeras i garderoben intill köket.

Badrum

Badrummet är stamrenoverat av föreningen 2010 med helkaklade väggar i vitt och en bård som matchar klinkergolvet i vilsamma ljusa toner. Här finns badrumsskåp med spegeldörrar, kromad handdukstork, vägghängd wc-stol, duschplats och handfat.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Radarvägen 15

Välj en tid för visning nedan
:
2024-10-27

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Radarvägen 15