Header image
Properties & Partners RYMLIG 3:A, NYRENOVERAT BADRUM OCH BALKONG MED KVÄLLSSOL

Södervägen 64

Viggbyholm

RYMLIG 3:A, NYRENOVERAT BADRUM OCH BALKONG MED KVÄLLSSOL

Nu har du möjlighet att förvärva denna fantastiska lägenhet om 3 rum och kök med ett högt och insynsskyddat läge i omtyckta HSB Brf Viggbygärdet. Lägenheten erbjuder en välplanerad planlösning med rymliga rum och en härlig inglasad balkong där du kan njuta av kvällssolen i en lugn och grönskande miljö. Här bor du i en stabil och välskött förening med nyligen utfört stambyte och andra viktiga underhållsarbeten.

Bostaden har mycket att erbjuda:

+ Nyrenoverat badrum (2024) med tvättmaskin, golvvärme och stilrena materialval. Här har stambyte utförts av föreningen, vilket ger dig extra trygghet och bekvämlighet.
+ Generösa och ljusa rum som ger gott om plats för både familjeliv och umgänge. Vardagsrummet är perfekt för sociala tillställningar och har direkt anslutning till den inglasade balkongen, där du kan njuta av utsikten i alla väder.
+ Två bra sovrum med insynsskyddade fönster, vilket skapar en känsla av lugn och avskildhet. Perfekta utrymmen för både familjemedlemmar och gäster.
+ Inglasad balkong med eftertraktad kvällssol – en idealisk plats att koppla av på efter arbetsdagen och förlänga sommarkvällarna.

Perfekt läge nära både Viggbyholms station och Galoppfältets station, dessutom bussar på andra sidan gatan mot Danderyds sjukhus vilket gör det smidigt att pendla. Roslagsbanan tar dig snabbt in till centrala Stockholm och Täby Centrum ligger endast en kort cykeltur bort för alla dina shopping- och nöjesbehov.

Med ett oslagbart läge, genomgående fina ytskikt och stora, bekväma utrymmen är denna bostad ett drömhem för dig som vill ha ett bekvämt boende med närhet till både natur och stad.

Varmt välkommen på visning – detta är en bostad du inte vill missa!

Fakta

Adress:
Södervägen 64
Område:
Viggbyholm, Täby
Kommun:
Täby
Lägenhetsnummer:
115  /  1402
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.199800%
Andelstal avgift:
0.199800%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1969
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Ownit 1000/1000
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Förråd
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Gott

Ytor

Boarea
83 Kvm

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
115 744 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2021-02-10
D
96 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 600 kr/år
1 800 kr/år
1 008 kr/år
6 408 kr/år
Övrigt avser obligatoriskt tillägg för bredband. Schablonberäknad

Förening

HSB BRF Viggbygärdet i Täby
716416-4373
Ja
Nej

Välkommen till HSB Brf Viggbygärdet – Ett boende med komfort och gemenskap i Täby

HSB Brf Viggbygärdet är en välskött och stabil bostadsrättsförening belägen i populära Täby, en av Stockholms mest attraktiva förorter. Med sitt naturnära läge, goda kommunikationer och moderna bekvämligheter erbjuder föreningen en fantastisk livsmiljö för både familjer, par och singlar som vill bo bekvämt och trivsamt.

Modernt boende med tidlös charm

Brf Viggbygärdet består av totalt 684 lägenheter fördelade på flertalet flerbostadshus. Bostäderna är ljusa, rymliga och har välplanerade planlösningar som passar olika livsstilar och behov. Många av lägenheterna har dessutom genomgått omfattande renoveringar, vilket innebär moderna kök, fräscha badrum och smarta energilösningar.

Föreningen arbetar ständigt för att förbättra både boendestandarden och den miljömässiga hållbarheten. Bland annat har man satsat på energieffektiva lösningar såsom bergvärme och solceller, vilket bidrar till både miljövänligare boende och lägre driftkostnader för de boende.

Trivsam och grönskande omgivning

HSB Brf Viggbygärdet ligger i ett lugnt och naturskönt område med närhet till såväl grönområden som rekreationsmöjligheter. Här har du gångavstånd till Rönningesjön, ett populärt utflyktsmål för promenader, joggingturer och skridskoåkning under vintern. I området finns även flertalet lekplatser, grillplatser och sociala ytor för föreningens medlemmar att njuta av.

Bekvämt och lättillgängligt

Trots den naturnära omgivningen har du också nära till all nödvändig service. Täby Centrum, ett av Sveriges största köpcentrum, ligger bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik. Där hittar du allt från matbutiker och shopping till restauranger och nöjesliv. För den som pendlar är läget optimalt – från närliggande busshållplatser tar du dig smidigt till både Täby Centrum och Stockholm city via Roslagsbanan och bussar.

Aktiv förening med god gemenskap

HSB Brf Viggbygärdet präglas av en stark gemenskap och ett aktivt föreningsliv. Här anordnas regelbundet sociala aktiviteter för alla åldrar, från gemensamma städdagar till trevliga grillkvällar och föreningsmöten. Dessutom har föreningen tillgång till fina gemensamhetsutrymmen som tvättstugor, cykelrum och garage, vilket gör vardagen ännu smidigare för de boende.

Föreningen drivs med fokus på långsiktig stabilitet och trygghet. Ekonomin är stabil och de gemensamma utrymmena hålls i gott skick genom kontinuerligt underhåll och uppgraderingar.

Beskrivning

Hall

Välkommen in i denna superfina bostad med genomgående ljusa ytskikt.  Här finns plats för ytterkläder i hatthylla samt flera garderober med spegeldörrar. Längre in i hallen finns plats för ytterligare hallmöbler. Här finns även en praktisk klädkammare. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Kök

Ett stort kök i vinkel med tidlösa färg- och materialval. Vita luckor, mörkt kakel, vit bänkskiva och rostfria vitvaror. Fullt utrustad maskinpark i form av kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll och spisfläkt. I köket finns även en rymlig matplats och fönster mot innergården. Vitmålade väggar och ekparkett.

Vardagsrum

Även vardagsrummet är av väl tilltagen storlek och lättmöblerat. Stora härliga fönster i västläge med fin utsikt och helt insynsfri. Vit- och gråmålade väggar och ekparkett. Från detta rum nås den härliga balkongen som är inglasad och har sol från sen lunchtid till kväll.

Badrum

Detta badrum är nyrenoverat våren 2024 och i samband med detta även stambytt av föreningen. Mörkgrått klinkergolv och vitt kaklade väggar. Spotlights i taket, golvvärme och tvättmaskin. Duschplats med vikbara duschväggar i klarglas. I övrigt finns kromad handdukstork med timer, handfat med kommod och badrumsskåp med belysning och spegeldörrar.

Sovrum 1

Sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Stor garderobsmöbel. Väggar målade i grått och ekparkett. Fönster helt utan insyn och med svalt österläge.

Sovrum 2

Detta sovrum har ljusgrått målade väggar och ekparkett. Här finns en fransk balkong mot innergården och precis som sovrum 1 svalt läge mot öster och insynsskyddat.

Viggbyholm

Viggbyholm – En grönskande idyll med närhet till både natur och stadsliv

Viggbyholm i Täby är ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i norra Stockholm, känt för sin harmoniska miljö och fantastiska läge. Här bor du med naturen runt knuten samtidigt som du har bekväm närhet till storstadens puls. Området kombinerar det bästa av två världar – ett lugnt och naturskönt liv med smidiga förbindelser till centrala Stockholm.

Här finner du allt du kan önska för ett trivsamt boende. Viggbyholms småbåtshamn och den vackra strandpromenaden längs Stora Värtan inbjuder till härliga promenader och avkoppling vid vattnet. De många grönområdena, med Rönningesjön och dess omgivande naturområden, erbjuder fina möjligheter för friluftsliv och aktiviteter året runt.

Området har också en rik historia och präglas av charmiga villor och småhus, vilket ger Viggbyholm en unik atmosfär. Samtidigt växer och utvecklas området, med moderna bostäder som smälter in i den natursköna miljön. För barnfamiljer är Viggbyholm ett perfekt val, med närhet till skolor, förskolor och trygga omgivningar.

Viggbyholm har också utmärkta kommunikationer. Med Roslagsbanan tar du dig snabbt och enkelt in till Stockholm, och Täby Centrum, med sitt stora utbud av butiker, restauranger och nöjen, ligger bara några minuter bort. För den bilburne är det lätt att nå både E18 och andra viktiga vägar.

I Viggbyholm bor du inte bara i en bostad – du får tillgång till en livsstil som kombinerar naturnära harmoni med storstadens bekvämligheter. Här finns alla förutsättningar för ett trivsamt och aktivt liv, oavsett om du söker lugnet i naturen eller den pulserande energin från stadens närhet.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Södervägen 64

Välj en tid för visning nedan
:
2024-10-28
:
2024-10-27

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Södervägen 64