Properties & Partners UNDERBAR HÖRNLÄGENHET - ETT LYCKOTJUT FRÅN FEMTE VÅNINGEN

Radarvägen 24

Hägernäs

UNDERBAR HÖRNLÄGENHET - ETT LYCKOTJUT FRÅN FEMTE VÅNINGEN

Denna ljusa och välvårdade bostad ligger på femte våningen och erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och trivsamhet. Med sitt eftertraktade söderläge bjuder balkongen in till soliga stunder med fin utsikt. Bostaden är smakfullt renoverad med stor omsorg om detaljer. Ytskikten är i toppskick och erbjuder en hemtrevlig känsla. Hallen välkomnar med gott om förvaring, och även sovrummet har rymliga garderober. Köket är stilrent och ljust, utrustat med vita skåpluckor och moderna vitvaror – redo att möta din matlagningsglädje. Badrummet, som har stambytts av föreningen, är stilfullt kaklat och klinkat i en tidlös design.

I månadsavgiften ingår allt du kan önska: värme, vatten, bredband, kabel-tv och ett källarförråd. Dessutom finns det gemensamma faciliteter som tvättstuga och cykelförråd. Som medlem i föreningen har du även tillgång till gym och föreningens underbara gårdar med lusthus, boulebana och grillplats – perfekt för härliga sommarkvällar. HSB Brf Hägern är en välskött förening med låg belåning och stabil ekonomi – en trygg investering för framtiden.

Läget är svårslaget! Här bor du med närhet till både Roslagsbanan och bussar som tar dig smidigt till Danderyds sjukhus, Täby Centrum och övriga delar av Stockholm. Naturälskare kommer trivas med närheten till Skavlöten för skogspromenader och badplatser längs Stora Värtan. För den dagliga bekvämligheten finns matbutik och service i Hägernäs Centrum, och bara en station bort ligger Arninge Centrum. För den som gillar shopping finns Täby Centrum med sitt breda utbud inom räckhåll.

Välkommen hem till en pärla i hjärtat av Hägernäs!

Fakta

Adress:
Radarvägen 24
Område:
Hägernäs, Täby
Kommun:
Täby
Lägenhetsnummer:
115  /  1505
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.717%
Andelstal avgift:
0.717%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1962
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme + solceller
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Tele2 (ingår i avgift)
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, Förråd
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
SV

Ytor

Boarea
58 Kvm

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
114 361 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2019-09-19
D
112 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 000 kr/år
1 800 kr/år
4 800 kr/år
Schablonberäknad

Förening

HSB Brf Hägern i Täby
716000-0381
Ja
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1962 och är medlem i HSB och har organisationsnummer 716000-0381. Det finns 132 bostadsrätter. Av dessa är 87st 2:or, 44st 3:or och en 1:a. Alla lägenheter har både ett källarutrymme samt en matkällare kopplad till sitt boende. Viktigt att vi håller dessa ytor tomma från allt annat bråte. Detta innebär stor brandfara.Föreningen har en uteplats mellan nr 18 och 20, och en mellan 22 och 24. Båda har en grill som alla i föreningen kan använda. Nationaldagsfika är en tradition som alltid firas vid hus nr 18.

Tvättstugor
Det finns två tvättstugor, en i nr 20 och en i nr 24 som enkelt kan brukas av medlemmarna.

TV, bredband och telefoni
Tele2 som leverantör av bredband, kabel-TV och IP-telefoni. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften samt 10mbits bredbandsanslutning. Avgiften för ip-telefoni ingår i avgiften, men
inte samtalskostnader.

Renoveringar
2005 - Stambyte
2009 - Ombyggnad av hissar
2011 - Fönsterbyte
2013 - Installation av säkerhetsdörrar
- Installation av fjärrvärme
- Byggnation av lusthus på gårdarna
2014 - Godkänd OVK Besiktning
2017 - Digitalt inpasseringssystem
2020 - Renovering av tak
- Installation av solceller
2021 - Färdigställande och försäljning av 2 nya lägenheter
2022 - Målning av samtliga trapphus

Beskrivning

Hall

Välkommen upp till femte våningen med hiss och in till bostaden genom säkerhetsdörren. I hallen finns en hatthylla direkt in till höger samt en stor garderobsmöbel. Snyggt laminatgolv med träimitation som finns i samtliga rum utom köket. Väggarna är renoverade och målade i en trivsam grön färg. Längre in i hallen innanför köket finns en rymlig matplats.

Kök

Lättarbetat kök med arbetsytor och förvaring på båda sidorna, vilket gör att två personer får plats. Ljusa materialval med vita luckor, rostfria beslag och vitvaror, mörkgrå bänkskiva och turkost mosaik som stänkskydd. Övriga väggar är vitmålade. Fullt utrustad maskinpark med induktionshäll, varmluftsugn med ångfunktion, inbyggd mikro, kyl/frys, diskmaskin och spisfläkt.

Vardagsrum

Ett mycket trivsamt vardagsrum med fönster i två väderstreck och så gott som helt insynsskyddat. Samma gröna väggfärg och laminatgolv som i hallen. Härifrån nås den underbara balkongen med soldränkt söderläge och fin utsikt. På balkongen ligger ett fint golv och här finns även plats för utemöbler.

Sovrum

Sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Här finns även en stor garderobsmöbel med bra klädförvaring. Väggar målade i en mörkblå färg och på golvet laminatgolv med träimitation.

Badrum

Detta badrum är sedan tidigare stambytt och renoverat av bostadsrättsföreningen med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna samt en bård som matchar golvet. Här finns ett badkar med takdusch, handfat med kommod, badrumsskåp med spegeldörrar och belysning, wc-stol och handdukshängare.

Hägernäs

ALLMÄNT
Hägernäs är en stadsdel i nordöstra Täby vid den natursköna Hägernäsviken. På sommaren finns bra badvatten och på vintern har vi oftast is för skridskoåkning eller is med snö för skidåkning tvärs över viken. Här finns den ca 7 km långa strandpromenaden som vackert tar en från Hägernäs Strand till Näsby Park. Inom området finns badplats, fotbollsplaner, tennisplan, tennishall, sporthall och en ishall.

SKOLA, KOMMUNIKATIONER M.M.
Inom närområdet finns det ett flertal daghem/förskolor att välja mellan.

I Hägernäs finns Hägernässkolan som är en fristående grundskola (F-5). I Täby kommun finns ett brett utbud av skolor, såväl kommunala som fristående alternativ, med ett stort antal olika inriktningar. Täbys gymnasieskolor ger ungdomarna alla möjligheter att välja en inriktning som passar just dem.

Från Hägernäs går buss till bl.a. Täby C (604, 617), Arninge (629), och Danderyds sjukhus (629, 604). På gångavstånd finns också Roslagsbanans pendeltåg med linjen Stockholm Östra - Österskär, med den tar det ca 20 min från Hägernäs station.

NÄRSERVICE
I Hägernäs centrum finns all tänkbar service med restauranger, mataffär med postservice, frisör, kemtvätt, flera butiker m.m. Endast 6 min med bil eller tre stationer med Roslagsbanan till Täby Centrum med sitt fantastiska utbud av shopping. Ännu närmare är det till nya Arninge Centrum, antingen med bil eller på cykel/till fots. Nu har nya Roslagsbanestationen i Arninge Centrum öppnat och som endast ligger en station ifrån Hägernäs station.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Radarvägen 24

Välj en tid för visning nedan
:
2024-10-28
:
2024-10-27

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Radarvägen 24