Header image
Properties & Partners HÖRNLÄGENHET MED BALKONG OCH FANTASTISK UTSIKT

Radarvägen 4

Hägernäs

HÖRNLÄGENHET MED BALKONG OCH FANTASTISK UTSIKT

Välkommen till denna hörnlägenhet belägen högt upp i huset, på våning 8, med en härlig balkong som erbjuder en underbar utsikt över en grönskande skogsdunge. Lägenheten om 4 rum och kök är perfekt för den som söker en bostad med potential. Här finns möjlighet att skapa ditt drömhem, då renovering och uppfräschning behövs. För den som önskar en mer öppen planlösning, kan väggen mellan kök och matrum tas ned för att skapa en rymlig och ljus yta mellan kök och vardagsrum.

Bostaden är belägen i en mycket stabil och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter, tack vare en låg belåningsgrad. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv samt ett praktiskt källarförråd, vilket ger en smidig och bekväm boendemiljö. Föreningen erbjuder även gemensamma faciliteter som tvättstuga, cykelförråd och en gästlägenhet – perfekt när du har besökare på ingång.

Hägernäs är ett naturskönt område med närhet till badplatser, vackra skogspromenader i Skavlöten och utmärkta kommunikationer med Roslagsbanan. Här finns också bra närservice du kan behöva, såsom matbutik, restauranger och tandläkare. Till Arninge Centrum är det cykelavstånd, eller en station med Roslagsbanan och till Täby Centrum tar man sig lätt med både buss eller bil.

Fakta

Adress:
Radarvägen 4
Område:
Hägernäs, Täby
Kommun:
Täby
Lägenhetsnummer:
1082  /  1802
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.862%
Andelstal avgift:
0.862%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1959
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd + matkällare
TV- Internetutbud:
Telia (ingår i avgiften)
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, Förråd
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja
Allmänt skick:
Slitet
Huvudsakligt vädersträck:

Ytor

Boarea
95 Kvm

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
48 940 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2021-10-27
D
79 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
4 800 kr/år
1 800 kr/år
6 600 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Brf Kabinen
716000-0456
Ja
Nej

Allmänt om föreningen

I föreningen finns 118 lägenheter och 2 lokaler. Lokalerna är en hyresrätt och en gästlägenhet som kan nyttjas av medlemmarna. I området finns både grill- och lekplatser. I övrigt finns tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har 52 parkeringsplatser som kostar 200 kr/mån att hyra, för närvarande är det kö. I området finns gott om 24h parkering under tiden man väntar på egen p-plats.

Nyligen utförda renoveringar:

* Bergvärme 2006
* Hissarna renoveras 2007
* Ventilationen har renoverats 2007-08
* Stamspolning avloppsstammar 2008
* Radiatorbyte 2011
* Kall- och varmvattenstammar 2013
* Installation av fiber via Telia 2013
* Spolning och filmning av avloppstammar 2014
* Yttertaken målades 2015
* Asbestsanering i källarna 2015
* Byte av innerdörrar i hissar 2015
* Nytt inpasseringssystem med plasttaggar installerat 2016-2017
* Tvättstugebokning via app eller taggar 2019
* Nya entréportar 2023

Beskrivning

Hägernäs

ALLMÄNT
Hägernäs är en stadsdel i nordöstra Täby vid den natursköna Hägernäsviken. På sommaren finns bra badvatten och på vintern har vi oftast is för skridskoåkning eller is med snö för skidåkning tvärs över viken. Här finns den ca 7 km långa strandpromenaden som vackert tar en från Hägernäs Strand till Näsby Park. Inom området finns badplats, fotbollsplaner, tennisplan, tennishall, sporthall och en ishall.

SKOLA, KOMMUNIKATIONER M.M.
Inom närområdet finns det ett flertal daghem/förskolor att välja mellan.

I Hägernäs finns Hägernässkolan som är en fristående grundskola (F-5). I Täby kommun finns ett brett utbud av skolor, såväl kommunala som fristående alternativ, med ett stort antal olika inriktningar. Täbys gymnasieskolor ger ungdomarna alla möjligheter att välja en inriktning som passar just dem.

Från Hägernäs går buss till bl.a. Täby C (604, 617), Arninge (629), och Danderyds sjukhus (629, 604). På gångavstånd finns också Roslagsbanans pendeltåg med linjen Stockholm Östra - Österskär, med den tar det ca 20 min från Hägernäs station.

NÄRSERVICE
I Hägernäs centrum finns all tänkbar service med restauranger, mataffär med postservice, frisör, kemtvätt, flera butiker m.m. Endast 6 min med bil eller tre stationer med Roslagsbanan till Täby Centrum med sitt fantastiska utbud av shopping. Ännu närmare är det till nya Arninge Centrum, antingen med bil eller på cykel/till fots. Nu har nya Roslagsbanestationen i Arninge Centrum öppnat och som endast ligger en station ifrån Hägernäs station.

Hall

Hall med säkerhetsdörr och grått klinkergolv i entrén. Plats för ytterkläder innanför dörren och en rymlig garderobsvägg längre in i hallen. Gula tapeter på väggarna och laminatgolv.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum som får ljus från två väderstreck. Gott om plats för både soffgrupp och matplats. Härlig utsikt från fönstren utöver trädtopparna. Från vardagsrummet nås balkongen med förmiddagssol och otrolig utsikt. Ljusa tapeter på väggen och plastmatta på golvet med ekimitation. Vid vardagsrummet finns en klädkammare/förråd.

Kök/Matrum

Öppet från vardagsrummet mot bostadens matrum som ligger intill köket. Väggen mellan kök och vardagsrum kan demonteras och är inte bärande. Köket har äldre standard med luckor, stommar och lådfronter från ursprungsåret. Vitt kakel ovanför arbetsbänk. Här finns diskmaskin, kyl/frys, spis med glaskeramikhäll och spisfläkt. Laminatgolv i både matrum och kök.

Sovrum 1

Sovrum som ligger avskilt från övriga sovrum. Plats för dubbelsäng. Fin utsikt och ingen insyn. Laminatgolv med träimitation och ljust tapetserade väggar.

Badrum

Badrum med äldre standard och behov av renovering. Vitt klinker på golv samt vid duschplats och del av övriga väggar. I övrigt vitmålade väggar. Här finns tvättmaskin, handfat med kommod, badrumsskåp med belysning och en kromad handdukstork.

Gäst-wc

Vid hallen finns en gäst-wc med rödbrunt klinkergolv och målade väggar i gul färg. Wc-stol, handfat och spegel.

Sovrum 2

Sovrum som har plats för dubbelsäng. Härifrån nås även sovrum 3. Laminatgolv med träimitation och tapetserade väggar i grön färg.

Sovrum 3

Ett något mindre sovrum som nås från både matrum och sovrum 2. Här finns en platsbyggd garderob. Laminatgolv med träimitation och tapetserade väggar i gul färg.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Radarvägen 4

Välj en tid för visning nedan
:
2024-10-28
:
2024-10-27

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Radarvägen 4