Header image
Properties & Partners UTEPLATS - STILFULL- STORT KÖK - FINT LÄGE - FUNKIS

Cirkelvägen 24 A

Enskede - Gubbängen

UTEPLATS - STILFULL- STORT KÖK - FINT LÄGE - FUNKIS

Varmt välkommen till detta supermysiga nybyggda boende från 2017 med toppenläge i Gubbängen. Denna fina gavellägenhet i funkishus med solig uteplats har ett lugnt privat läge på baksidan av huset. Magiskt att få sitta på den stora uteplatsen från morgon till kväll och blicka ut mot skog och innergård. Här finns gott om plats för utemöbler, stor matplats och grill. Tänk att få njuta av lugnet eller bara sitta där för att ta en god kopp kaffe.

Här bjuds det på öppna och rymliga ytor, stora fönsterpartier, ett härligt vardagsrum, ett bra sovrum med fint läge samt ett kök med stil och finess i en öppen planlösning mot vardagsrum. Dessutom ett stort fräscht badrum med plats för tvättmaskin.

Hela bostaden genomsyras av ljus och rymd. Kliv in genom ytterdörren och möts av det fantastiska ljuset som flödar in från tre håll. Att leva här kan inte annat än beskrivas som ytterst bekvämt. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Du bor attraktivt i fastigheten, lugnt och tyst och i en förening med fin gemenskap. Dessutom närhet till det mesta; centrum, t-bana, skogs- och friluftsområden och endast 18 min från Stockholms central.

Varmt välkomna.

Fakta

Adress:
Cirkelvägen 24 A
Område:
Enskede - Gubbängen, Enskede
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
144  /  0144
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.67996%
Andelstal avgift:
1.67996%
Byggnadsår:
1947 Ombyggt 2017
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Källarförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
862 767 kr

Energideklaration

Utförd

Driftkostnad

250 kr/år
250 kr/år
500 kr/år
Schablon

Förening

Brf Cirkelhöjden
769630-9025
Ja

Allmänt

Brf Cirkelhöjden består av 49 lägenheter och 4 lokaler varav 11 lägenheter är hyresrätter, en så kallad dold tillgång. Föreningen bildades 2015 och köpte därefter loss fastigheten. Föreningen innehar marken med tomträtt och tomträttsavgälden är 153 300 kr/år.

Föreningens ekonomi
Föreningen har det senaste året arbetat hårt för att se över det ekonomiska läget och har nu en stadig amorteringsplan för befintliga lån.
Föreningen har ca 2,7 miljoner i kassan.


Kontroll
Ovanstående grundas på information från föreningens hemsida och årsredovisning. Uppgifter som är av särskild vikt för köparen bör kontrolleras med föreningen.

Övrigt
Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/.

Brf bildades
2015

Juridisk person kan accepteras
Nej

Taxeringstyp
Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet
Fiber är indraget i fastigheten. Fastigheten är ansluten till Tele 2. Medlemmarna kan själva välja TV-paket och debiteras därefter

Uppvärmning och ventilation
Markvärmepump (el) och eldningsolja
Självdrag

Utförda renoveringar
2015-2016 Stambyte
2016 Renoverat fasad, målat fönster, målat balkonger, fiber indraget, målat trapphus, nya postboxar i entréplan och renoverat delar av taket
2017 Nya säkerhetsdörrar
2019 Ny brännare i oljepannan, en kompressor har bytts ut i en av de fyra bergvärmepumparna.
Radonmätning har genomförts och alla mätningar ligger under gränsvärdet. Energirådgivning har genomförts i oktober av Stockholms Stad. Miljöförvaltningen har genomfört en planerad tillsyn av fastigheten utan anmärkningar.
2021 Nytt tak.
2021 Ny kompressor installerad till bergvärmepump
2021 Elservis installerad
2022 Matavfallshantering är införd.

Övriga utrymmen i föreningen
Till lägenheten hör ett källarförråd samt en matkällare. I föreningen finns gemensam tvättstuga.

Kommande renoveringar:
Elstigare
Nya tvättmaskiner
Installera ytterligare en bergvärmepump
Se över hanteringen av matavfall

Parkering
Föreningen har 4 st parkeringsplatser.
På Cirkelvägen och närliggande gator är det fri parkering.

Föreningen höjde avgifterna i januari 2023-02-01.

Beskrivning

Hall
Välkomnande ljus hall med egen ingång. Plats för avhängning. Inre hall med plats för arbetsutrymme eller garderob.

Badrum
Fräscht badrum med klinker på golv med skön golvvärme och vita stora kakel på väggarna. Dusch med vikdörr i glas, wc,  handfat och handdukshängare samt spotlights i tak.

Kök
Superfint kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Köksluckor och skåp i grå färg med kakel bakom arbetsbänk och diskho samt fint parkettgolv. Matplats för ca 4 personer. Kyl och frys, spishäll, ugn och spisfläkt.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med parkettgolv och stora fönster. Gott om utrymme för både matplats, soffgrupp och arbetsplats. Utgång till stor härlig uteplats med fint solläge. Förmiddagssol.

Sovrum
Stort sovrum för både förvaring och stor säng med parkettgolv och gavelfönster. Garderob med skjutdörrar.

Område

Bostaden ligger några hundra  meter från Gubbängens T-bana och centrum där det bl a finns ett stort Coop Konsum, bankomat, bibliotek, apotek, folktandvård, vårdcentral, frisör, tobaksaffär, restaurang, sushirestaurang, pizzeria, café, Moment teater m.m.  Och inte minst den uppskattade Italienska pizzerian och glassbaren som finns här måste upplevas. Kallas i folkmun "Italienaren"

Majroskogen är ca 60 ha stort och är ett av de största sammanhängande skogspartierna i Söderort. Det är ett välanvänt område med stor betydelse för rekreationsmöjligheterna i de omkringliggande stadsdelarna. Till Majroskogen är det bara 200 m från lägenheten.

I närheten finns även Gubbängens idrottsplats som har massor med tennisbanor, skridsko- och bandyhall, fotbollsplan, och modernt gratis utomhusgym där alla viktinställningar är reglerbara och Gubbängsparken -Parkleken Flygplansparken.  I närheten ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård och stor härlig närliggande lekpark. Det finns två olika Gym i Gubbängen; STC, mitt i Gubbängens centrum; samt Nordic Wellness, vid övre tunnelbaneingången.

En femminuterspromenad bort ligger Hökarängen med bl a konditorn och bagaren samt Konsthall C och Parkleken Starrmyran, samt matbutiken MatDax som har fantastiska extrapriser regelbundet.

På motsvarande avstånd, nedanför Gubbängsmotet vid infarten till Sköndal, finns även den nya handelsplatsen; med Willys, Plantagen, MAX Burgers, Nordic Wellnes Gym, Systembolaget och McDonalds.
Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen. Stockholms stad har byggt Stockholms första träningshall för skridsko och bandy på Gubbängens IP, Gubbängen Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen - Stockholm växer (vaxer.stockholm)

Parkleken -Nybygget (Flygplansparken)
I Parkleken Nybygget I Gubbängen bedrivs parklek och fritidsgård. Det är en spännande och trygg samlingsplats för barn och unga i alla åldrar, och föräldrar. Profilen är framförallt uteverksamhet. Alla aktiviteter är till för alla oavsett vem du är, allas lika värde är viktigt i verksamheten.
Parkleken Nybygget är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter, till exempel lekar, spel, natur och miljö, idrott, rörelse, grillning och umgänge.

I parkleken finns en skate/kick-park uppbyggt som en pool-serie, samt en fritidsgård kvällstid.

Parkleken -Starrmyran
Parkleken i Hökarängen är en öppen fritidsverksamhet med fokus på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning, umgänge och fest. Här finns ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur.

Under vintern finns bland annat miniskidor, pulkor och hjälmar att låna. Det finns även en inomhuslokal med lite spel och leksaker för dagar när vädret är lite sämre.

Gör ett besök i stallet där du kan se djuren. Det finns två ponnyer, två getter, två kaniner samt höns.

Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten.

Kommunikationer: Tunnelbanans gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 18 minuter och från Södermalm tar det inte mer än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden enkelt dig hem.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Cirkelvägen 24 A

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Cirkelvägen 24 A

Ansvarig fastighetsmäklare

Pierre Bohlin
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Ida Bohlin
Blivande fastighetsmäklare