Header image
Properties & Partners Välplanerad lägenhet med högt fritt läge i modern fastighet. Stor balkong och upp till tre sovrum.

Majrovägen 5, 4 tr

Enskede - Gubbängen

Välplanerad lägenhet med högt fritt läge i modern fastighet. Stor balkong och upp till tre sovrum.

Med högt fritt läge och närhet till det mesta finner ni denna bostad i genomgående gott skick. Väldisponerade ytor med 2 sovrum samt 1 arbetsrum/gästrum/ klädkammare i kombination med den öppna planlösningen ger en härlig känsla av rymd. Modern fastighet med alla bekvämligheter samt en mysig balkong mot den fina gården. Välskött förening med mycket god ekonomi och engagerad styrelse.

Alldeles intill bostaden ligger Gubbängens centrum med all den närservice som behövs. I området finns också ett flertal skolor och förskolor b.l.a Gubbängens grundskola och Engelska skolan ( grundskola ) Intill centrum återfinns stora Gubbängsfältet, utmärkt för promenader, rekreation, cirkus och stora loppisdagar. I närområdet finns idrottsplatser , teater, simhallar och mysiga kvartertskrogar. Italienaren i Gubbängen bjuder på underbar glass i deras alldeles egna glassbar, perfekt för varma sommardagar samt Storasyster Stenungsbageri för morgonbrödet.

Här stannar tunnelbanan gröna linje och på ca 12 minuter är du på söder och har tillgång till SOFOSs mysiga kvarter, åt andra hållet två stationer bort finns Farsta centrum. Cykelavstånd till natur och grönområden samt flera trevliga badplatser.

Varmt välkomna

Fakta

Adress:
Majrovägen 5, 4 tr
Område:
Enskede - Gubbängen, Enskede
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
00141  /  1301
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.020525%
Andelstal avgift:
0.020505%
Byggnadsår:
2009
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
T-leverantör: Telenor. Bredband (hastighet 100/100), ett grundutbud TV-kanaler samt telefoniabbonemang ingår i månadsavgiften till föreningen.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja

Energideklaration

Utförd
2022-06-21
D

Driftkostnad

4 200 kr/år
3 000 kr/år
7 200 kr/år
Schablon

Förening

Brf Geringslådan
769618-7520
Ja

Allmänt

Föreningen besatår av 49 lägenheterna finns utspridda i fyra separata trappuppgångar, med adresserna Lingvägen 122, samt Majrovägen 1, 3 och 5.
Föreningen äger marken som huset är byggt på, inklusive den mark där innergård och parkeringsplatser är belägna. Inflyttningar har skett med början i december 2009.

I varje trapphus finns ett barnvagnsrum i direkt anslutning till porten och samtliga lägenheter har även separata förråd, de allra flesta placerade på
vinden och ett fåtal på bottenvåningen, på cirka 3 kvm. I direkt anslutning tillhuset finns föreningens egna parkeringsplatser, med 17 vanliga platser och 18 platser i carport med tillgång till eluttag.

I direkt anslutning till huset ligger även föreningens sop- och källsorteringsstation samt ett rymligt cykelförråd med plats för alla boendes
cyklar. På plan 1 i porten på Majrovägen 3 ligger föreningens gemensamma tvättstuga.

Radonmätning har uförts i fastigheten under 2013-2014, värdena håller sig långt under Socialstyrelsens riktvärde som för bostäder är 200 Bq/m3. Medelvärdet i vår fastighet är i genomsnitt 60 Bq/m3.

Parkering:
Totalt finns det 37 parkeringsplatser som kan hyras av de boende, fördelade enligt följande: 18 bilplatser i carport varav 7 stycken med tillgång till laddstolpe för elbil och övriga med elstolpe som kan användas för bilar med motor/kupevärmare. 17 markparkeringsplatser för bil varav 6 stycken med tillgång till laddstolpe för elbil. 2 platser för MC/moped där fordonet kan låsas fast i nedgjuten metallbåge.

 

Beskrivning

Hall
Möblerbar hall med plats för avhängning leder er vidare in i bostaden.

Kök
Fräscht kök med rostfritt med gott om förvaring i lådor och skåp. Fina arbetsytor samt full maskinell utrustning såsom spis, ugn, fläkt, diskmaskin, mikro samt exklusiv side by side kyl/frys med genomskinlig kylskåpsdörr. Matplats för 6-8 personer.

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum i anslutning till köket. Stora fönsterpartier och gott om plats för rejält möblemang.

Sovrum 1
Stort sovrum med fridfullt läge mot föreningens gård. Här finns plats för dubbelsäng och sovrummet erbjuder gott om förvaring i full garderobsvägg. Härifrån når ni också den stora fina balkongen.

Sovrum 2
Även det mindre sovrummet har lugnt läge mot gården och här finns det plats för säng, skrivbord samt förvaring.

Sovrum 3/KLK
Bostaden har en stor klädkammare med fönster vilket gör att den med fördel används som arbetsrum, barnrum eller gästrum

Badrum
Fräscht badrum i vitt och grått med helkaklade väggar samt klinkergolv. Här finns badkar, toalett, handfat med kommod, badrumsskåp samt tvättmaskin och handdukstork. Här finns även ett fönster som skänker trevligt dagsljus

Område

Bostaden ligger några hundra  meter från Gubbängens T-bana och centrum där det bl a finns ett stort Coop Konsum, bankomat, bibliotek, apotek, folktandvård, vårdcentral, frisör, tobaksaffär, restaurang, sushirestaurang, pizzeria, café, Moment teater m.m.  Och inte minst den uppskattade Italienska pizzerian och glassbaren som finns här måste upplevas. Kallas i folkmun "Italienaren"

Majroskogen är ca 60 ha stort och är ett av de största sammanhängande skogspartierna i Söderort. Det är ett välanvänt område med stor betydelse för rekreationsmöjligheterna i de omkringliggande stadsdelarna. Till Majroskogen är det bara 200 m från lägenheten.

I närheten finns även Gubbängens idrottsplats som har massor med tennisbanor, skridsko- och bandyhall, fotbollsplan, och modernt gratis utomhusgym där alla viktinställningar är reglerbara och Gubbängsparken -Parkleken Flygplansparken.  I närheten ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, fritidsgård och stor härlig närliggande lekpark. Det finns två olika Gym i Gubbängen; STC, mitt i Gubbängens centrum; samt Nordic Wellness, vid övre tunnelbaneingången.

En femminuterspromenad bort ligger Hökarängen med bl a konditorn och bagaren samt Konsthall C och Parkleken Starrmyran, samt matbutiken MatDax som har fantastiska extrapriser regelbundet.

På motsvarande avstånd, nedanför Gubbängsmotet vid infarten till Sköndal, finns även den nya handelsplatsen; med Willys, Plantagen, MAX Burgers, Nordic Wellnes Gym, Systembolaget och McDonalds.
Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen. Stockholms stad har byggt Stockholms första träningshall för skridsko och bandy på Gubbängens IP, Gubbängen Ny skridsko- och bandyhall i Gubbängen - Stockholm växer (vaxer.stockholm)

Parkleken -Nybygget (Flygplansparken)
I Parkleken Nybygget I Gubbängen bedrivs parklek och fritidsgård. Det är en spännande och trygg samlingsplats för barn och unga i alla åldrar, och föräldrar. Profilen är framförallt uteverksamhet. Alla aktiviteter är till för alla oavsett vem du är, allas lika värde är viktigt i verksamheten.
Parkleken Nybygget är en öppen fritidsverksamhet med tonvikten lagd på utomhusaktiviteter, till exempel lekar, spel, natur och miljö, idrott, rörelse, grillning och umgänge.

I parkleken finns en skate/kick-park uppbyggt som en pool-serie, samt en fritidsgård kvällstid.

Parkleken -Starrmyran
Parkleken i Hökarängen är en öppen fritidsverksamhet med fokus på utomhusaktiviteter som till exempel lekar, spel, natur och miljö, djurhållning, idrott på lek, skapande verksamhet, grillning, umgänge och fest. Här finns ett stort utbud av fasta lekredskap som karusell, spindelnät och gungdjur.

Under vintern finns bland annat miniskidor, pulkor och hjälmar att låna. Det finns även en inomhuslokal med lite spel och leksaker för dagar när vädret är lite sämre.

Gör ett besök i stallet där du kan se djuren. Det finns två ponnyer, två getter, två kaniner samt höns.

Drevviken ligger också nära med bl a Hökarängsbadet som har en härlig sandstrand. På vintern plogas en ca 2 kilometer lång skridskobana på isen som är ihopkopplad med flera isbanor till ca 2 mil sammanlagt. Närhet till fina promenadstråk och naturområden som bl a Orhem och Flaten.

Kommunikationer: Tunnelbanans gröna linje tar dig snabbt till Gubbängen. Restiden från T-centralen är ca 18 minuter och från Södermalm tar det inte mer än ca 10 minuter. För dig som är bilburen tar Nynäsvägen och Örbyleden enkelt dig hem.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Majrovägen 5, 4 tr

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Majrovägen 5, 4 tr

Ansvarig fastighetsmäklare

Pierre Bohlin
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Ida Bohlin
Blivande fastighetsmäklare