Properties & Partners GAVELRADHUS MED BÄSTA SOLLÄGE OCH INREDD VIND. 3 SOVRUM, FINT KÖK ÖPPET TILL VARDAGSRUM, TVÅ BADRUM.

Alnögatan 75

Rydebäck

GAVELRADHUS MED BÄSTA SOLLÄGE OCH INREDD VIND. 3 SOVRUM, FINT KÖK ÖPPET TILL VARDAGSRUM, TVÅ BADRUM.

Välkommen till populära Alnögatan och kanske det bästa gavelläget i kvarteret. De 120 kvm boyta är idag generösa med öppen planlösning på entréplan med hall/kök/vardagsrum i ljusa färger, praktiskt grovkök och kaklat badrum. Fint kök i vitt, öppet till vardagsrum och altandörr ut till entrésidans stora trädäck där ni njuter av frukosten i soligt läge. Från vardagsrummet når ni den mysiga uteplatsen med trädäck i bästa solläge som är delvis under tak. Ovanvåningen erbjuder 2 rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med bastu och takfönster. Vinden passar utmärtkt med ett stort "master bedroom" och en väl tilltagen klädkammare samt tre takfönster för ljus och rymd. Ett trivsamt boende i gott skick som det bara är att flytta in i. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info eller boka en privat visning.

Fakta

Adress:
Alnögatan 75
Område:
Rydebäck
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
7 / 1107  /  1107
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.4295%
Andelstal avgift:
3.4295%
Byggnadstyp:
1 1/2 plans radhus med inredd vind
Byggnadsår:
1979
Fönster:
Isolerfönster
Uppvärmning:
Direkt el och luft-luft värmepump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
2 st
Balkong:
Stort trädäck på både entrésida och trädgårdssida
Parkering:
Carport
Förråd:
Förråd i trädgården
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Carport, vatten, renhållning, fiber.
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Normalt / Gott
Huvudsakligt vädersträck:
söder - väster

Ytor

Boarea
120 Kvm

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift:
2 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Driftkostnad

12 000 kr/år
12 000 kr/år
Ca: 11 784 kWh/år

Förening

Brf Bergskäret
7164069192
Ja
Nej

Beskrivning

Lite av varje

Välkomnande entré/hall med parkettgolv som är genomgående från hall till kök, ljusa väggar. Praktiskt grovkök med vardagsentré, ny tvättmaskin 2021. Helkaklat duschrum i ljusa färger med nyare kommod/vask, blandare och wc. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar ljus och rymd. Kök med vit inredning och med all tänkbar maskinell utrustning i rostfri design. Ljust och rymligt vardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar och altandörr till trädgården med stort trädäck i bästa solläge. Ovanvåning med luftig/generös hall, två stora, rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med bastu och takfönster. Inredd vind med ett master bedroom, heltäckningsmatta i ljus grå ton för en behaglig känsla. Rummet är avdelat vilket ger plats till en väl tilltagen klädkammare.

Rydebäck

Välkommen till Rydebäck!

 Strax söder om Helsingborg och fiskeläget Råå ligger detta fina bostadsområde som från 60-talet vuxit till ett av Europas största. Här bor den som vill bo nära Helsingborgs stad, utan att vara långt från havet. Rydebäck ligger fantastiskt utmed med en flera kilometer lång sandstrand som sträcker sig hela vägen mellan Råå och Fortuna. 

Stranden är en av Skånes bästa, härligt långgrund med fin sand - perfekt för både två- och fyrbenta busfrön! Vill du hellre bada från brygga så finns det också. Tack vare de många cykel- och gångvägarna i Rydebäck är det enkelt att ta sig runt hela byn på nolltid.

Rydebäck har ett aktivt föreningsliv och här finns många trevliga aktiviteter att välja mellan, förutom fina joggingspår finns gym, yogastudio och fotbollsplan där både barn och vuxna kan spela samt en välkänd golfbana med ett ofattbart vackert läge utmed stranden. Flera dagis finns, både kommunala och Montessori samt en äldre och nybyggd skola från åk 0-9. 

Rydebäck har ett bra serviceutbud med livsmedelsbutik, spa, apotek, vårdcentral, bibliotek samt flera trevliga krogar som t.ex. Restaurang Tegel, 2 pizzerior och under sommaren en härlig strandservering. En fin cykelväg med utsikt över Öresund, Ven och Danmark leder till Råå där ni har en av Skånes största småbåtshamnar och flera trevliga butiker och krogar.

Närheten till E6:ans påfart gör det enkelt för den som pendlar, oavsett om du ska söder- eller norrut. Vill du hellre åka tåg så finns en station med generös tidtabell. Området trafikeras också med buss som enkelt tar er till Helsingborgs centrum.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Alnögatan 75

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Alnögatan 75