Header image
Såld UNIK ETAGELÄGENHET MED STOR UTEPLATS OCH EGEN PARKERING!
Kommande försäljning

Holmstagatan 20A

Söder / Klingsberg

UNIK ETAGELÄGENHET MED STOR UTEPLATS OCH EGEN PARKERING!

Missa inte denna chans i obelånad förening! Nu saluförs ett hem utöver det vanliga med stor uteplats, balkong, parkering, två badrum och helkaklad tvättstuga. Med sina rymliga 137 kvadratmetrar fördelat över två plan ges här möjligheten att förvärva en unik bostad på Söder som så sent som under 2012 totalrenoverats. För dig som värdesätter ett hem med rum för hela familjen med ett fokus på det sociala är denna bostad helt rätt för dig. Endast via en halvtrappa tar vi oss in till bostadens entréplan där vi direkt möts av en gedigen känsla med hall och vardagsrum i öppen planlösning mot det kvalitativa och stora köket. Här erbjuds ett rikligt ljusinsläpp, smakfulla interiörer och generös takhöjd som garanterar en trivsam hemmamiljö året om. Här disponerar vi över två sovrum, två badrum och två vardagsrum där vardagsrummet på nedervåningen med enkla medel kan bli ett tredje sovrum vid behov.

Från tvättstugan på nedervåningen finns en extra utgång som enkelt tar dig till föreningens nyligen renoverade bastu och lounge som väldigt sparsamt använts av föreningens övriga medlemmar. Familjär och obelånad bostadsrättsförening som erbjuder en fin trådgård, cykelförråd/miljöhus från 2020 och bastu från 2018. Gångavstånd till underbara Vrinneviskogen och till City tar du dig på 5 minuter på cykel. Runt knuten finns lummigt parkområde och kollektivtrafik med spårvagn.

Fakta

Adress:
Holmstagatan 20A
Område:
Söder / Klingsberg, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
10  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
16.8512%
Andelstal avgift:
16.8512%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1946 Bostaden byggdes om till lägenhet 2012
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
2 st
Balkong:
Egen uteplats och balkong
Förråd:
I lägenheten
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia
Inkluderat i avgift:
Parkering, bredband, TV, vatten och värme
Hiss:
Nej
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 434 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Reparationsfond:
3 000 kr

Energideklaration

Utförd
D

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
6 000 kr/år
2 400 kr/år
8 400 kr/år
Enligt säljarens uppgifter.

Förening

Eknäs 25
725000-1562
Ja
Nej

Om föreningen

Välkommen till Brf Eknäs 25 i Norrköping med organisationsnummer: 725000-1562

Brf eknäs är en liten och familjär bostadsrättsförening på söder i Norrköping och äger sin egna fastighet.
Föreningen består av 11 st lägenheter.
Parkering finns till varje bostad + gästparkering.
Föreningen har en bastu och lounge med dusch och wc, från 2018. 
Föreningen är obelånad vilket skapar en trygghet och stabilitet för alla boende. 

För mer information läs årsredovisning, stadgar och energideklaration. 



Beskrivning

Entréhall
Här slås vi direkt av en härlig rymd och en välkomnande och ljus entréhall med flertalet garderober. Ett praktiskt och stryktåligt klinkergolv som möts upp av ett parkettgolv från vardagsrummet. I övrigt vitmålade väggar och god plats för övrig förvaring. 

Sovrum
Intill utgången till uteplatsen ligger entréplanets sovrum som har plats för dubbelsäng och sängbord samt utrustat med. flertalet garderober med spegelglas. Det enhetliga parkettgolvet som ligger i hela bostaden skapar en gedigen och trivsam atmosfär. Vitmålade väggar med fondvägg i en varm grå/grön ton. Härligt naturligt ljusinsläpp från fönsterparti och glasdörr. 

Uteplats
Stor ombonad uteplats på insynsskyddat läge med thujor och trall. Här spenderas mer än gärna långa dagar med familj och vänner och samtidigt en självklar plats att avnjuta en spännande bok och morgonkaffet. God plats för grill, loungegrupp och cafésett. Sällsynt med så pass stor uteplats. 

Badrum
Stilrent badrum från 2012 som är den ena av de två badrummen i bostaden. Helkaklat med klinker mörkgrå och kakel i vitt. Badkar, WC, tvättställ i komod och spegelskåp. Går enkelt att montera glasvägg för dusch vid behov. Spotlights i tak. 

Kök
Rejält kök som ligger i en inbjudande vinkel med stor köksö och flertalet under- och överskåp med massvis med förvaringsutrymmen. Påkostat och genomtänkt med köksluckor i högblankt vitt utförande och integrerad kyl, frys och skafferi med ett robust färgval i trä likt en fondvägg. Gott om arbetsytor med arbetsbänk i laminat och köksön ger utrymme för ytterligare arbetsyta men också för servering vid söndagsfrukosten eller för de större sammankomsterna kring våra högtider. Maskinell utrustning i form av inbyggd ugn och micro, induktionshäll, integrerad kyl och frys, diskmaskin samt köksfläkt. Samtlig utrustning i rostfritt utförande. Vitmålade väggar, stänkskydd i svart kakel och spotlights i tak. Stort fönsterparti med bred fönsterbräda i Kolmårdsmarmor. 

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum i öppen social planlösning mot bostadens kök och entréhall. Entréplanet är mycket luftigt och öppet vilket ger en skön atmosfär och en given plats för större bjudningar och tillställningar. Flertalet fönster fyller entréplan med trivsamt naturligt ljus. Här ligger utgången till balkongen vilket elegant förlänger vardagsrummet. Spotlights, vitmålade väggar och parkettgolv. Bjälklag i betong vilket ger parkettgolvet en gedigen känsla och gör att undervåningen inte störs av ljud från entréplanet genom golvet.

Balkong
Möblerbar balkong som vetter mot föreningens gröna och öppna innergård. Sydväst läge med massvis med soltimmar. 

Nedervåning 

Allrum 
På nedervåningen finns ytterligare ett vardagsrum som enkelt och gärna blir familjens egna mer privata tv-rum då entréplanets vardagsrum passar utmärkt för de mer sociala tillfällena. Parkettgolv och fönster mot innergårde. Plats för soffgrupp, tv bord och övrig möblemang. 

Sovrum
Stort sovrum med plats för stor säng, sängbord och skrivbord. Tre garderober inbyggda i väggen vilket skapar rum i sovrummet. Parkettgolv och målade väggar. Fönster mot innergården

Tvättstuga
Helkaklad tvättstuga i svart och vitt. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Plats för upphängning och hantering av tvätt. Smidig utgång för åtkomst till föreningens bastu och loungedel.

Duschrum
I enhetlig stil med badrummet på entréplan erbjuds här ytterligare ett duschrum perfekt för en praktisk vardag. Helkaklat med klinker i mörkgrå och vitt kakel. Duschhörna med svängbara glasdörrar. spegelskåp, WC och handfat i komod. Spotlights i tak. 

Klädkammare / förråd 
Stor förråd för praktisk förvaring i lägenheten istället för svåråtkomligt förråd på vinden. Idag används förrådet som stor Walk-in closet. Parkettgolv. Stort nog för ett temporärt sovrum, kontor eller som gästrum. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare