Header image
Properties & Partners HÖGST UPP MED GAVELLÄGE, VYER OCH INGLASAD BALKONG I HUS FRÅN 2018 MED HISS OCH GARAGE!

Västgötegatan 20A

Centralt/Strömmen

HÖGST UPP MED GAVELLÄGE, VYER OCH INGLASAD BALKONG I HUS FRÅN 2018 MED HISS OCH GARAGE!

Denna fantastiska lägenhet är belägen högst upp på femte våningen och har ett unikt gavelläge som erbjuder en trevlig utsikt över omgivningarna. Den inglasade balkongen, som tillför extra charm, är den perfekta platsen att njuta av en härlig morgonkaffe eller koppla av med en spännande bok på kvällen. Med sin öppna planlösning ger denna bostad dig flexibilitet att skapa ditt eget drömhem efter dina egna personliga preferenser och smak.

Badrummet är rymligt och har en tvättavdelning, vilket gör vardagslivet enklare och mer bekvämt. Det är utformat med moderna bekvämligheter och stilfulla detaljer, vilket skapar en känsla av lyx och avkoppling. De stora fönstren runt om i lägenheten släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en ljus och luftig atmosfär som får rummen att kännas ännu större och mer inbjudande. Dessutom erbjuder de djupa fönsterbrädorna extra utrymme för dekoration eller förvaring, vilket ger möjlighet att skapa en personlig touch i hemmet.

Interiören är av högsta kvalitet och erbjuder en stilfull atmosfär. Här finner du en maskinell utrustning från välrenommerade Siemens, vilket garanterar långvarig hållbarhet och oöverträffad effektivitet. Köket är noggrant utformat och levereras av det erkända varumärket Vedum, känt för sin höga kvalitet och sofistikerade design. Med en perfekt kombination av funktionalitet och estetik erbjuder denna bostad en unik upplevelse som kommer att förföra de mest kräsna köparna.

Lägenheten ligger på ett centralt och trivsamt läge på en eftertraktad och exklusiv adress. Föreningen är inte bara välansedd, den erbjuder också en rad fantastiska bekvämligheter som inkluderar garageparkering för din bil samt övernattningslägenhet för gäster som kommer på besök. Du behöver inte gå långt för att njuta av allt Norrköping har att erbjuda - området, mitt i industrilandskapet är känt för sina fantastiska restauranger, butiker, pubar och promenadstråk runt strömmen.

Här kan du verkligen leva ett liv fyllt med bekvämlighet. Missa inte chansen att äga denna smakfulla bostad i hjärtat av Norrköping.

Fakta

Adress:
Västgötegatan 20A
Område:
Centralt/Strömmen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
8  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.5183%
Andelstal avgift:
1.5183%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia 250/250
Inkluderat i avgift:
Vatten/Avlopp, Bredband, Kabel-TV grundutbud, Fast avgift el
Ej inkluderat i avgift:
Varmvatten, hushållsel
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
1 170 120 kr
Överlåtelseavgift:
1 444 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Känd avgiftsförändring:
Diskuteras inför 2024

Energideklaration

Utförd
2019-11-20
C
72 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
4 800 kr/år
1 200 kr/år
1 800 kr/år
7 800 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

HSB BRF Mjölnaren i Norrköping
716425-8407
Ja

HSB brf Mjölnaren i Norrköping
Föreningen omfattar tre hus. Husen byggs för att vara långsiktigt hållbara och är miljöcertifierade.

Det finns 69 lägenheter - tvåor, treor och fyror. De minsta är 46 kvm och de största 116 kvm. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Trapphusen har hiss och under två av husen finns ett garage med 65 platser. Det finns förråd i källarplan till varje lägenhet. Gemensamma cykelförråd finns i alla hus. I varje lägenhet finns fiber för internet, telefoni och tv.

Avgift parkering:
Bilplats: 825 kr/mån
Laddplats: 925 kr/mån + elkostnaden

Två innergårdar hör också till föreningen. I ett av husen finns ett övernattningsrum som boende kan hyra. I rummet finns 4 sängplatser, badrum och ett välutrustat kök.

Fyra lokaler längs Västgötegatan hyrs ut till olika affärsverksamheter.

För mer information läs föreningens stadgar, årsredovisning och energideklaration. 

https://www.hsb.se/ostra/brf/mjolnaren/ 

Bästa HSB-projekt

" Bästa HSB-projekt 2017-2018.

Bland 10 nominerade projekt utsågs HSB Brf Mjölnaren i Norrköping till bästa HSB-projekt 2017-2018. Det är en jury som gått igenom och granskat de nominerade projekten. Många saker spelar in för att vinna utmärkelsen. Stadsbyggnadsmässigt har juryn tittat på hur byggnaden passar in i omgivningarna. Arkitekturen är självklart viktig, bl.a. genomtänkt fönsterplacering. HSB:s kärnvärden, ETHOS, ska också vara väl synliga i projektet. Aktiva föreningar, god tillgång till utbildningsmaterial, en hemsida med uppdaterad information och att ha möten där man kan träffas fysiskt är exempel på detta.

Motiveringen till juryns beslut lyder: ”Att bygga i en gammal och traditionsrik stadsmiljö är inte alltid det enklaste. Årets vinnare är ett gott exempel på att det faktiskt är möjligt och att det går att göra till rimliga kostnader. Här har HSB som beställare samverkat med kommunen, arkitekter, byggare och blivande boende på ett föredömligt sätt. Engagemanget har varit stort och resultatet lyckat.

De två huskropparna i kvarteret smälter i skala in i den gamla industriella stadsmiljön. Särskild stor vikt har lagts vid projektets färgsättning där nybyggets volymer och den genomtänkta kulörpaletten bildar en fin helhet med den gamla staden.

I bottenvåningen finns verksamheter som skapar rörelse och liv. Genom kvarteret går ett offentligt gångstråk, intill en omsorgsfullt utformad lekplats öppen för alla. Ett resultat av ett nära samarbete mellan kommunen och HSB som byggherre. Lägenheterna är ljusa med låga fönsterbröstningar och generösa balkonger. Årets vinnare präglas av ETHOS, med en god grannsamverkan och en aktiv bostadsrättsförening”.

- Det har inte varit lätt att kora en vinnare, eftersom alla nominerade projekt håller en mycket hög kvalitet. Men valet föll till slut på HSB Brf Mjölnaren, säger Anders Lago, HSBs förbundsordförande." "

Beskrivning

Hall
Hall med klinkergolv i grå ton vid entrén. Bra med plats att hänga av sig ytterkläder och skor samt dubbelgarderob och städskåp. I övrigt parkettgolv och målade väggar i ljusgrått. 

Klädkammare/förråd
Klädkammare för förvaring av sängkläder och ytterkläder. Ett måste för en praktisk vardag. 

Vardagsrum
Öppet och luftigt vardagsrum med gavelläge och härliga fönsterpartier. Parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för soffgrupp och fåtöljer samt en läshörna i hörnet av rummet. Utgång till inglasad balkong som vetter mot det öppna torget.

Kök
Stort och luftigt kök med parkettgolv, vitmålade väggar och fondvägg i en varm grå ton. Kök från Vedum med vita skåpsluckor i spegelmönster, ljusgrå laminatbänkskiva samt vitt kakel som stänkskydd. Köksutrustning i form av kyl, frys, diskmaskin, ugn, mikro, induktionshäll och fläktkåpa. Maskinell utrustning i rostfritt utförande. Plats för matbord för sex-åtta personer. Stort fönster från golv till tak samt fönster på gaveln i brutet tak. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som elegant separeras genom väggen för inbyggd kyl/ och frys. 

Sovrum 1
I anslutning till hallen finner vi det stora sovrummet med parkettgolv och målade väggar i en varm grön ton. Två stora fönster i brutet tak vilket skapar en charmig atmosfär. Här finns även garderober med skjutdörrar med hyllor och bra förvaring. Leverantör Elfa. Plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. 

Sovrum 2
Sovrum med härligt fönsterparti med fri utsikt. Parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för säng och skrivbord. Används idag som kontor och läshörna. 

Badrum
Stort badrum med klinkergolv i grå ton och vitt/grå spräckligt kakel på väggarna. Badrumsinredning i form av handfat i kommod, spegelskåp, duschhörna, takdusch och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsskåp och arbetsytor. Spotlights i taket och värmande golvvärme. Lägg märke till den generöst tilltagna duschen. 

Inglasad balkong
I sydvästläge finns denna härliga balkong med fri utsikt över torget och takåsarna i Industrilandskapet. Filtmatta i grå ton på betonggolvet. Inglasad med vikbara glaspartier från midjehöjd och uppåt. En trivsam yta att inreda efter behov som förlänger vardagsrummet.  

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Västgötegatan 20A

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Västgötegatan 20A

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Sarah Granberg Karlsson
Mäklarassistent