Header image
Såld HEMTREVLIGT ENPLANSHUS MED KÄLLARE PÅ PROSTVÄGEN, GIDEÅ!

Prostvägen 4

HEMTREVLIGT ENPLANSHUS MED KÄLLARE PÅ PROSTVÄGEN, GIDEÅ!

Välkommen till detta välskötta enplanshus med källare på Prostvägen i den charmiga byn Gideå. Här bor du i en idyllisk miljö med närhet till både natur och bekvämligheter, endast 20 minuter från Örnsköldsviks centrum och cirka 10 minuter från flygplatsen med direktflyg till Arlanda. Denna bostad är redo för dig att flytta in och börja bo!

Bostadsfakta:

Adress: Prostvägen 4, Gideå
Typ: Enplanshus med källare
Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 81 Kvm samt biarea på 80 kvm
Tomtarea: 2 119m²
Byggår: 1955
Pris: 650 000kr
Beskrivning:
På entréplanet möts du av ett rymligt och ljust vardagsrum som blir den perfekta platsen för samvaro och avkoppling. Det nyrenoverade köket är fullt utrustat och stilfullt inrett, perfekt för matlagningsentusiasten. Här finns också ett master bedroom, ytterligare ett sovrum samt ett mycket trevligt inglasat uterum med ett utmärkt solläge och ett bra skydd för entrén.

Det renoverade badrummet på entréplanet är modernt och fräscht, och i källaren finns en extra dusch samt en praktisk tvättstuga. Källaren erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter och ett rymligt garage, idealiskt för den som vill förverkliga sina intressen eller behöver extra förvaringsutrymme.

Den plana och lättskötta tomten är perfekt för lek och avkoppling, och på tomten finns ett fint förråd för ytterligare förvaring. Infarten rymmer flera bilar, vilket gör det bekvämt för både boende och besökare.

Område:
Gideå erbjuder en lugn och naturskön miljö med närhet till både mataffär och strand. Här bor du med närhet till Gideå centrum där du hittar grundläggande service. För den som pendlar är det enkelt att ta sig till Örnsköldsvik, och flygplatsen ger smidiga resor till Arlanda.

Sammanfattning:
Detta är en unik chans att förvärva ett vackert och välskött hem i ett av Gideås mest attraktiva områden. Huset är perfekt för barnfamiljen eller för dig som söker en harmonisk tillvaro med naturen runt hörnet. Välkommen på visning!

Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Fakta

Adress:
Prostvägen 4
Kommun:
Örnsköldsvik
Fastighetsbeteckning:
NORRGISSJÖ 5:25
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1955
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Luftvärmepump, direkt-el
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Betong
Grundläggning:
Källargrund
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
fiber

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
151 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
80 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
231 000 kr
Bef. pantbrev:
3st om 373 400 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1955
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2024-05-27
E
137 kWh/m²/år

Driftkostnad

23 800 kr/år
10 600 kr/år
2 100 kr/år
6 600 kr/år
43 100 kr/år
1 733 kr/år

Beskrivning

Planbeskrivning

Här möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning. Rakt fram ifrån hallen kommer du in till det stilfulla renoverade köket med alla bekvämligheter. Till höger om den inre hallen finns ett master bedroom på vänster sida samt ett  mindre sovrum till höger. Perfekt placerat i gången däremellan finns bostaden badrum utrustat med alla bekvämligheter. Till vänster om den inre hallen finns ett ljust och lättmöblerat vardagsrum. Källarvåningen erbjuder en dusch, tvättstuga med moderna maskiner samt gott om förrådsmöjligheter. Här nere finns dessutom ett fint garage med ett sidorum perfekt för verktyg och maskiner.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Joakim Norgren
Fastighetsmäklare