Header image
Såld Trerummare som fortfarande andas nytt!

Lagmansgatan 34B

Grubbe

Trerummare som fortfarande andas nytt!

Den perfekt planerade trerummaren på Lagmansgatan 34B är ett modernt hem som stod klart så sent som 2022. Bostaden andas fortfarande nytt och håller en genomgående hög standard. Du väljer själv om du vill ta trapporna eller hissen upp till andra våningen där lägenheten finns. Bostaden är belägen i ett härligt och ljust läge där du bor med närhet till Umeås vackra centrumkärna och den härliga strandpromenaden som går längsmed Umeälven.

Väl inne i bostaden möts du av en yta på 76 kvm. De tre rummen och köket är noggrant planerade.
Tycker du om att baka och laga god mat? Perfekt, bostaden bjuder nämligen på ett funktionellt och modernt kök från Marbodal. Från köket har du en social och öppen planlösning till ett ljust sällskapsrum. Rummet gör plats för bland annat matmöblemang, bokhyllor, stor soffa, soffbord och TV. Från sällskapsrummet når du en väl tilltagen inglasad balkong som ligger i ett utmärkt solläge, det är en privat, solig och avskild plats. På balkongen får du plats med loungemöbler, matbord och grill. En trevlig plats att vistas på när dina vänner kommer på besök. Badrummet är helkaklat och smakfullt inrett. Tvättavdelningen är stor med bra arbetsyta. De två sovrummen är smart planerade, ett mindre rum perfekt som kontor, barn- eller gästrum och ett större rum med bra förvaring.

Fakta

Adress:
Lagmansgatan 34B
Område:
Grubbe, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
3A1203  /  1203
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.35535%
Andelstal avgift:
0.01354%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2022
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft (FTX).
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV och internet. Preliminär el debiteras schablonmässigt
Ej inkluderat i avgift:
Bredband är installerat, den fasta avgiften för detta ingår i månadsavgiften, man betalar själv endast för den leverantör man väljer.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2023-04-20
C
Umeå Energi

Förening

BRF Begonian
769635-8493
Ja
Ja

Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Begonian 1 i Umeå Kommun. På fastigheten finns 3 byggnader med 78 lägenheter och en övernattningslägenhet för uthyrning samt källargarage med 65 garageplatser. Byggnaderna är uppförda år 2022.

Fastigheternas adresser är Lagmansgatan 30A-C och 34 A-D, 903 55 Umeå

 

Lägenhetsfördelning

1 rum och kök: 7 st.

2 rum och kök: 20 st.

3 rum och kök: 40 st.

4 rum och kök: 11 st.

 

Parkering

Källargarage med 65 garageplatser.

Garage: 1250 kr/mån.

12 st. laddplatser: 1250 kr/mån. Man betalar för elen som förbrukas.

 

Försäkring

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Länsförsäkringar Västerbotten. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna.

 

Gemensamma utrymmen

- Övernattningslägenhet

- Bastu/ Relax

- Hobbyrum

- Gym

- Cykelförråd

- Lekutrustning/sandlåda på gården

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring av skor. Väggarna är målade i grått, vilket är genomgående i hela hemmet, & på golvet ligger ett praktiskt klinkergolv.

Badrum: Badrummet är helkaklat och utrustat med moderna bekvämligheter. Här finns en dusch, toalett, handfat med tillhörande spegel samt en tvättavdelning med tvättmaskin & torktumlare.

Sovrum 1: Det första sovrummet är perfekt som gästrum, barnrum eller kontor. Även här finns gott om plats för förvaring och stort fönster för att hålla rummet ljust och trevligt.

Sovrum 2: Det andra sovrummet är tillräckligt stort för en dubbelsäng och har gott om plats för förvaring i form av garderober eller byråer. Härliga fönsterpartier släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig känsla.

Kök och allrum: Köket och allrummet är förenade i en öppen planlösning, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär. Köket är modernt och fullt utrustat med alla nödvändiga apparater (vitvaror från Electrolux) och generöst med förvaringsutrymme. Matplatsen är belägen i närheten av köket för bekvämlighet och skapar en naturlig samlingsplats för måltider och umgänge.

Balkong: Från allrummet har du tillgång till en rymlig inglasad balkong som vetter mot söder. Här kan du njuta av solen större delen av dagen och ha utrymme för utemöbler och planteringar för att skapa en avkopplande och trevlig uteplats.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Caroline Kollberg
Reg. Fastighetsmäklare

Bilder